Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Първото автокино за автомобили MINI – MINI Cinema показва емблематичен за марката филм

MINI България организира MINI Cinema - първото в света автокино само за автомобили MINI. В афиша на ексклузивната прожекция присъства емблематичен за марката филм от 1969 г., в който MINI e един от главните герои.

Lifestyle събития
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(3x, ~14,62 MB)

MINI България организира MINI Cinema - първото в света автокино само за автомобили MINI. В афиша на ексклузивната прожекция присъства емблематичен за марката филм от 1969 г., в който MINI e един от главните герои. Въпреки, че заглавието остава изненада до началото на прожекцията, всички места вече са заети от най-активните приятели на марката, които освен зрители, ще се превърнат и в главни действащи лица в събитието, което има амбицията и потенциала да се превърне в един от незабравимите акценти от живота на столицата през лятото на 2013 г. С концепцията си и подбора на заглавие MINI CINEMA демонстрира типичните характеристики британската марка – неповторим стил, многообразие и експресивност, градско оживление и вълнуващи приключения.

Броят на участниците е ограничен до само 50 автомобила, а събитието ще се проведе пред The Mall, Бул. Цариградско шосе 115 на 6 юни 2013 г. от 21:00 часа

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733 , F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@partner.bmwgroup.com

 

---

BMW Group

BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети в света със своите марки BMW, MINI и Rolls-Royce. Като световна компания BMW Group управлява 29 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

 

През финансовата 2012 г. BMW Group продаде 1,85 милиона автомобила и над 117 000 мотоциклета по света. Печалбата преди облагане с данъци за 2011 г. е 7.38 милиарда евро при приходи от 68.82 милиарда евро. Към 31 декември 2011 г. работната сила на BMW Group е наброявала приблизително 100 000 служители.

 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си. В резултат на усилията си за последните осем години BMW Group бе класирана на първо място в бранша според индекса за устойчивост „Дау Джоунс“.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.