Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Новото BMW X6.

Новото BMW X6 затвърждава своята позиция на предвестник на ексклузивната радост от шофирането с още по-впечатляващ дизайн и ненадмината динамика. Второто поколение на Sports Activity Coupé, от което вече са продадени близо 250 000 екземпляра по целия свят, има особен статус сред конкурентите на BMW X моделите, базиран на неустоимото излъчване, въодушевяващата динамика и иновативния лукс.

F16
·
X6
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~275,7 KB)
  
Photos(96x, ~206,67 MB)

Новото BMW X6 затвърждава своята позиция на предвестник на ексклузивната радост от шофирането с още по-впечатляващ дизайн и ненадмината динамика. Второто поколение на Sports Activity Coupé, от което вече са продадени близо 250 000 екземпляра по целия свят, има особен статус сред конкурентите на BMW X моделите, базиран на неустоимото излъчване, въодушевяващата динамика и иновативния лукс.

Екстровертният дизайн на новото BMW X6 съчетава здравата гъвкавост на BMW X модел с типичната за купетата на марката спортна елегантност. В интериора разточителния пространствен комфорт е комбиниран със специфични за модела елементи за по-висок спортен дух и луксозна атмосфера. Ексклузивният стил на новото BMW X6 може да бъде подчертан още по-интензивно с атрактивните дизайнерски пакети и допълнително оборудване. Design Pure Extravagance поставя впечатляващи и висококачествени акценти както в екстериора, така и в интериора. Видимо още на пръв поглед повишаване на динамиката се осигурява от М Спортния пакет. Още при въвеждането на пазара ще се предлагат и специфичните за модела опции на BMW Individual. Много ексклузивно е и серийното оборудване на новото BMW X6, което е значително по-богато в сравнение с предишния модел. То включва биксенонови фарове, 19-инчови алуминиеви джанти, автоматично задвижване на задния капак и осемстепенна трансмисия Steptronic Sport с лостчета на волана, както и кожена тапицерия, двузонова автоматична климатична инсталация, автоматично затъмняващо се огледало за обратно виждани и пакетът за сигурност Driving Assistant на BMW ConnectedDrive. Още по-висока функционалност се осигурява от серийната, разделена и сгъваема в съотношение 40 : 20 : 40 облегалка на тройната задна седалка, което позволява вместимостта на багажника да се увеличи от 580 до 1 525 литра (+75 литра в сравнение с предишния модел).

 

Уверена динамични възможности: осезаемо по-висока динамика, намален с до 22% разход на гориво, интелигентното двойно задвижване е активно постоянно

Предлаганото при старта на продажбите през декември 2014 година портфолио от задвижвания на BMW X6 (среден разход на гориво: 9,7 – 6,0 л/100 км; CO2 емисии: 225 – 157 г/км) включва V8-двигател от най-ново поколение с мощност 330 кВт/450 к.с. В

BMW X6 xDrive50i, редови шестцилиндров дизелов двигател със190 кВт/258 к.с. в BMW X6 xDrive30d и още един редови шестцилиндров дизелов двигател с три турбокомпресора и 280 кВт/381 к.с. в BMW X6 M50d.

Технологията BMW TwinPower Turbo, серийната осемстепенна трансмисия Steptronic Sport, всеобхватната технология BMW EfficientDynamics, оптимизираното тегло и подобрението на аеродинамиката позволяват значително повишените динамични характеристики на BMW X6 да бъдат комбинирани с понижен до 22% разход на гориво. През пролетта на 2015 година гамата от модели ще бъде допълнена с BMW X6 xDrive35i (225 кВт/306 к.с.) и BMW X6 xDrive40d (230 кВт/313 к.с.).

Серийното интелигентно двойно задвижване BMW xDrive осигурява постоянно и съобразено със ситуацията оптимизиране на сцеплението, стабилността по курса и динамиката в завоите. За повишаване на динамиката на управлението то може опционално да бъде допълнено с адаптивните пакети за окачването включително Dynamic Performance Control.

 

Пакети за окачването за спортен дух и комфорт по мярка

Dynamic Performance Control се предлага в комбинация с активната система за стабилизиране на каросерията Dynamic Drive в пакета адаптивно окачване Dynamic ,

И осигурява целенасочено повишение на спортната управляемост. Допълнителен комфорт на возене осигурява и въздушното окачване на задната ос и динамичния контрол на амортисьорите, които са част не само от пакета адаптивно окачване Comfort , но иот адаптивното М окачване (серийно при BMW X6 M50d и част от М спортния пакет при другите варианти на модела), което освен това предлага и специфични, по-спортни настройки на окачването. При пакета адаптивно окачване Professionalса комбинирани елементите на пакетите Comfort и Dynamic.  

 

Иновативни опции и предложения на BMW ConnectedDrive

Адаптивните LED-фарове, комфортния достъп включително безконтактно отваряне и затваряне на задния капак и другите висококачествени опции подчертават иновативния характер на новото BMW X6. Радостта от шофирането и комфортът при пътувания се повишават от навигационната система Professional с Touch-контролер, музикалната система Bang &Olufsen High End Surround Sound и новата развлекателна система Professional за задната седалка.

Разнообразните предложения на BMW ConnectedDrive включват отчасти уникални сред конкурентите асистиращи системи и мобилни услуги. Като опция например се предлагат BMW Head-Up дисплей, Driving Assistant Plus с асистент за задръствания по магистрали, BMW асистент при паркиране, системите Surround View и BMW Night Vision с Dynamic Light Spot и Speed Limit Info, както и всички услуги на BMW ConnectedDrive и Online Entertainment. Интелигентното аварийно телефонно обаждане вече е част от серийното оборудване на новото BMW X6.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.