Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Първи доставки на BMW i8 в Германия.

Първите автомобили BMW i8 вече са доставени на клиенти в Германия. Всички автомобили предадени на специалната церемония в BMW Welt са оборудвани с лазерни фарове, безплатно.

I12
·
BMW i
·
BMW i8
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(6x, ~23,02 MB)

В BMW Welt в Мюнхен бяха предадени на клиентите първите автомобили BMW i8 (среден разход на гориво: 2,1-0,0 л/100 км; СО2 емисии: 49-0 г/км): по време на тържественото събитие първите клиенти от Германия получиха своите BMW i8. Роланд Крюгер, ръководител на продажбите на BMW Group за Германия, им връчи ключовете на автомобилите. Първите BMW i8 са оборудвани с иновативните лазерни светлини на BMW. Официалното предаване на автомобилите бе съчетано с ексклузивно празненство за пазарния старт на BMW i8 с популярни гости като водещия Томас Готшалк и актьора Томас Кречмер.

Лазерните светлини на BMW навлизат в серийното производство 
BMW е първият производител на света, който при BMW i8 предлага напълно новите лазерни фарове в сериен автомобил. С лазерните си светлини BMW i8 пише нова страница в автомобилната история като първият сериен автомобил с напълно нова светлинна технология. BMW i8 серийно се оборудва с ярки и ефективни Full LED фарове, а опционалния Laser Boost осигурява обсег на дългите светлини до 600 метра. По този начин високия обсег на модерните LED дълги светлини се увеличава двойно. В сравнение с много икономичните LED светлини енергийната ефективност се повишава с още 30 %, фаровете са по-компактни и по-леки. Изключителния обсег осигурява значително по-добра видимост и по-прецизно предвиждане на ситуациите на пътя през нощта. Това гарантира по-спокойно и по-комфортно пътуване, както и по-висока безопасност. Заслепяването на движещите се в същата или противоположната посока автомобили се елиминира напълно благодарение на работещия с камера дигитален асистент за дългите светлини.

BMW i в Германия

„През ноември миналата година тук, в BMW Welt, ние посрещнахме първите клиенти на BMW i3. Днес ние продължаваме историята на успеха на BMW i заедно с първите осем клиенти на BMW i8. Като „първият от новото време” BMW i8 съчетава устойчивата конструкция с изработена от карбон каросерия с мощно Plug-in хибридно задвижване.”, каза Роланд Крюгер. „Без нашите търговски партньори тази история на успеха нямаше да е възможна. Ние се радваме, че нашите първи BMW i агенти ни съпровождат по пътя към бъдещето.” BMW i8 е първият Plug-in хибриден автомобил на BMW Group. То съчетава динамиката на мощен спортен автомобил с разхода и емисиите на малък автомобил. От юни 2014 година BMW i8 за пръв път ще бъде доставено на клиентите по всички важни пазари на BMW по света.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.