Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Камера работи! Звук? Работи. Начало: MINI Connected App позволява заснемане с GoPro камера, контролирана от бордовата система за управление.

Пътуването с MINI е толкова вълнуващо, че заслужава да бъде заснето на филм. С последната апликация за смарт телефон, съвместима с уникалната инфотеймънт система MINI Connected, водачите на MINI могат да интегрират и управляват посредством MINI Joystick или MINI Controller GoPro камера. Апликацията е вече достъпна в Apple App Store.

MINI
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~155,22 KB)
  
Photos(4x, ~3,52 MB)

MINI никога не се е стеснявало пред камера. Сега актуалните модели на британската премиум марка могат да бъдат показани на видео по още по-вълнуващ начин - благодарение на MINI Connected. Нова MINI Connected App позволява GoPro камера, да бъде свързана и контролирана, директно със и чрез операционната система на автомобила. Това прави заснемането на фото и видео с GoPro камера монтирана върху или във автомобила по време на пътуване - интуитивно, удобно и безопасно. Притежателите на Apple iPhone вече могат да изтеглят новата MINI Connected App безплатно от Apple App Store.

Най-новата услуга на MINI Connected открива нови перспективи за типично MINI усещане от шофирането, като предоставя отлични възможности за заснемане на специфичните динамични характеристики на британския автомобил. GoPro камерите са създадени специално за заснемане и записване на видео по време на зрелищни спортни и развлекателни дейности и се използват от ентусиасти да документират своите умения. В бъдеще, водачите на MINI ще бъдат в състояние да се концентрират само върху следването на идеалната линия, докато се забавляват със своя автомобил. Благодарение на новата апликация, съвместима със системата MINI Connected, функциите на камерата могат да се управляват чрез дисплея на бордовия компютър и MINI джойстик / контролер разположен върху централната конзола, което предполага минимално разсейване от страна на водача.

Така MINI е първият автомобил в света, чиято операционна система може да се използва за контрол на GoPro камери. За целта е необходимо автомобилът да бъде оборудван с Radio MINI Visual Boost, навигационната система MINI или навигационна система Professional, както и опция MINI Connected. Интегрирането на приложението в операционната система на превозното средство се осъществява, чрез Apple iPhone на водача, а обмена на сигнал с камерата GoPro се осигурява с помощта на WLAN връзка. Това позволява камерата да бъде контролирана безжично - независимо от това дали е монтирана във или извън автомобила - върху бронята, на покрива или на външно огледало - така, че да позволява заснемането на снимки и филми при движение с висока скорост.

Водачът може да използва менюто на бордовия компютър не само, за да стартира и спре камерата, но и за смяна на режима на заснемане. Възможно е заснемането на видео и единично изображение, както и фото серия с кратка или дълга честота на заснемане. На разположение са и специални режими, за оптимизиране на качеството на изображението в различни ситуации на пътя, вкл. през нощта или при завиване. В допълнение на централния дисплей на автомобила се изобразяват степента на зареждане на батерията, силата на WLAN сигнала и оставащата памет, а в състояние на покой и гледната точка на камерата.

Тази MINI Connected App за пореден път демонстрира безграничните възможности на уникалната MINI инфотейнмънт система. С приложения, разработени от трети страни и предназначени специално за използване в MINI, функциите, които правят шофирането по-безопасно, по-удобно и по-вълнуващо се разширява непрекъснато. Вече се предлага широк спектър от услуги като Glympse, AUPEO!, Stitcher, Deezer, Audible, Napster / Rhapsody, TuneIn и Amazon Cloud Player. Самата MINI Connected App включва услуги като web radio, RSS новинарски емисии, използването на Facebook, Twitter и Foursquare, онлайн търсене и функции предлагани ексклузивно за MINI като Driving Excitement, Mission Control, Dynamic Music и MINIMALISM , както и на новото приложение MINI Connected XL Journey Mate за интерактивно планиране на пътувания и подпомагане на водача, включително Real Time Traffic Radar.

 

За повече информация:

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733 , F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

 

--

BMW Group

BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети в света със своите марки BMW, MINI и Rolls-Royce. Като световна компания BMW Group управлява 28 предприятия за производство и сглобяване в 13 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През финансовата 2013 г. BMW Group е реализирала приблизително 1,963 млн. автомобила и 115 215 мотоциклета в целия свят. Печалбата за 2013 г. преди облагане с данъци е 7.91 млрд. евро при приходи от 76,06 млрд. евро. Към 31 декември 2013 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 110 351 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

 

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.