Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Започва специализираното търговско изложение за сертифицирани употребявани автомобили BMW и MINI ЕКСПО.

На 17 април 2015 г, в зала 4 на Интер Експо Център, за шести пореден път отворя врати специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО. Търговското изложение ще продължи до 20 април 2015 г. с работно време от 10:00 до 20:00 часа и свободен вход. Посетителите могат да избират от близо 100 употребявани автомобили BMW и МINI сертифицирани по програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT. За втора поредна година всеки закупил автомобил по време на Изложението ще получи подарък велосипед BMW или MINI.

Корпоративни
·
Корпоративни събития
·
Изложби, автомобилни изложения
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~137,67 KB)
  
Photos(1x, ~855 KB)

На 17 април 2015 г, в зала 4 на Интер Експо Център, за шести пореден път отворя врати специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО. Търговското изложение се организира от BMW Group България и ще продължи от 17 до 20 април 2015 г. с работно време от 10:00 до 20:00 часа и свободен вход. По време на събитието посетителите могат да избират от близо 100 употребявани автомобили BMW и МINI сертифицирани по програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT, като многообразието от предложения включва автомобили от всички моделни серии, включително М и M Performance модели. За втора поредна година всеки закупил автомобил по време на Изложението ще получи подарък велосипед BMW или MINI.

Всички автомобили изложени на BMW и MINI ЕКСПО, в съответствие с програмните и продуктови изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT, са на възраст не повече от 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история и ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW и MINI Мобилен Сервиз. Така на клиентите избрали да закупят автомобил на второ ценово равнище се гарантират същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI. Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил.

В рамките на Изложението клиентите могат да преминат всички етапи от избора до покупката на сертифицирани употребявани автомобили BMW и MINI. Представители на BMW Financial Services предлагат индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили с марка BMW и MINI. За всички сделки по време на събитието и до 30 април 2015 г. се предлага преференциален лихвен процент от 3.99%. Предварително одобрение за финансиране на покупка се получава в рамките на един час.

Специални експонати ще демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти M Performance. На щанда на отдел следпродажбено посетителите на Изложението ще могат да се запознаят с пълните възможности на програмата и да направят своя избор за покупка. 

Организирането на BMW и MINI ЕКСПО вече е традиция. Специализираното изложение е познато и очаквано събитие, за всички които се интересуват от покупката на премиум употребяван автомобил. През последните години реализацията на сертифицирани употребявани автомобили в България разширява с между около 15 – 20% кръга на клиенти на актуалните модели BMW и MINI. Целите на изложението, обаче надхвърлят търговските резултати BMW и MINI ЕКСПО демонстрира цялостната философия на BMW Group за качеството на обслужване, грижа и запазване на стойността на автомобилите с марка BMW и MINI. Изложението е възможност за личен контакт за консултации и споделяне на мнения и обратна връзка между собствениците на автомобили и феновете и представители на отдели, като следпродажбено обслужване, продажби, финансиране и др, на двете марки.

 

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

--

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети в света със своите марки. Като световна компания BMW Group управлява 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2014 г. BMW Group е реализирала приблизително 2,118 млн. автомобила и над 123 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2014 г. е приблизително 8,71 млрд. евро при приходи от 70,40 млрд. евро. Към 31 декември 2014 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 116 324 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.