Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW 3.0 CSL Hommage - Спортен дух и елегантност

На 22 май 2015 година на Concorso d’Eleganza Villa d’Este BMW Group за пръв път ще представи новото BMW 3.0 CSL Hommage. С него дизайнерският екип на BMW интерпретира BMW 3.0 CSL, непреходната, класическата икона на купе на BMW от 70-те години на миналия век. BMW 3.0 CSL Hommage е преклонение пред инженерните постижения на BMW 3.0 CSL по отношение на олекотяването на конструкцията и динамичните възможности.

BMW
·
Дизайнерски решения, концепции и изследвания
·
Наследство
·
Vintage & Heritage Events
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: +359-2-80-607-33

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(1x, ~2,99 MB)

На 22 май 2015 година на Concorso d’Eleganza Villa d’Este BMW Group за пръв път ще представи новото BMW 3.0 CSL Hommage. С него дизайнерският екип на BMW интерпретира BMW 3.0 CSL, непреходната, класическата икона на купе на BMW от 70-те години на миналия век. BMW 3.0 CSL Hommage е преклонение пред инженерните постижения на BMW 3.0 CSL по отношение на олекотяването на конструкцията и динамичните възможности. Студията пренася характера на автомобила от онова време в съвремеността с модерни материали и го представя в нова, възхитителна визия.  

Ексклузивен, самоуверен, спортен: външният дизайн  

Дизайнът на BMW 3.0 CSL Hommage излъчва чиста динамика: подчертаните аеродинамични елементи, мощните арки на калниците, както и впечатляващите спойлери на покрива и в задната част сякаш обгръщат каросерията. Издължената странична линия е елегантен контрапункт на подчертано спортната визия на предната и задната част. Нежните, фино моделирани повърхности излъчват динамика и ексклузивност. Разточителните карбонови повърхности под тях подчертават последователно олекотената конструкция и оформят прехода на страничната част към пътя.

Елегантен и пуристки: вътрешният дизайн  

В максимално редуцираният интериор на BMW 3.0 CSL Hommage можете не само да видите, но и да усетите олекотената конструкция. Всички елементи в интериора излъчват чиста функционалност, всеки детайл е олицетворение на елегантно оформена структурна или важна за управлението функция. Материалите и решенията н детайлите на този Hommage-Car демонстрират високо качество и формална изтънченост. Също като целия интериор, това подчертава особения характер на BMW 3.0 CSL Hommage: сполучлива комбинация между олекотена конструкция, спортен дух и елегантност.  

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.