Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Group е ексклузивен автомобилен партньор на „Мисията: Невъзможна – Престъпна нация”

„Мисията: Невъзможна – Престъпна нация”, последният филм от легендарната екшън поредица отбелязва своята премиера през седмицата. BMW Group е ексклузивен автомобилен партньор на продукцията. По време на световната премиера на филма на 24 юли във Виена, редом до звезди, като Том Круз, Саймън Пег, Ребека Фъргюсън и режисьорът Кристофър Маккуари, застанаха и новото BMW M3 и BMW Серия 7.

F80
·
F12 LCI
·
F15
·
K46
·
Серия S
·
S 1000 RR
·
Серия 6
·
Серия 7
·
BMW M
·
Автомобили BMW M
·
M3
·
Кабрио
·
X5
·
Корпоративни
·
Продуктово позициониране
·
Продажби и маркетинг
 

Press Contact.

Vlad Carcudobrin
BMW Group

Tel: +40-268 400 530

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~204,03 KB)
  
Photos(31x, ~209,92 MB)

"Мисията: Невъзможна – Престъпна нация”, последният филм от легендарната екшън поредица отбелязва своята премиера през седмицата. BMW Group е ексклузивен автомобилен партньор на продукцията. По време на световната премиера на филма на 24 юли във Виена, редом до звезди, като Том Круз, Саймън Пег, Ребека Фъргюсън и режисьорът Кристофър Маккуари, застанаха и новото BMW M3 и BMW Серия 7.

След успешното сътрудничество в “Мисията: невъзможна – призрачен протокол” през 2011 г, BMW Group отново предоставя автомобили, мотоциклети и технологии на екипа на Paramount Pictures. Прожекциите на „Мисията: Невъзможна – Престъпна нация” в България започват от 31 юли на IMAX и 4DX.  

В най-новия филм от екшън поредицата за тайния агент Итън Хънт (Том Круз) и неговия екип Impossible Mission Force (IMF) team, превозни средства на BMW Group са използвани в многобройни сцени. Новото BMW Серия 7 демонстрира стил и елегантност по улиците на Виена, а новото BMW M3 с върховите си характеристики и спортни гени, заедно с пистовия мотоциклет BMW S 1000 RR, изпълняват спиращи дъха каскади в Мароко. Във филма са заснети още първият сериен plug-in хибриден модел в гамата на основната марка BMW – новото BMW X5 xDrive 40e и BMW Серия 6 Кабриолет.

Участието на премиум автомобилния производител се допълва от интелигентната и всеобхватна система BMW ConnectedDrive, която осигурява уникални възможности за свързаност между водача, автомобила и околната среда, и която Impossible Mission Force team използва многократно. Във филма и в реалния живот, тази иновативна система осигурява най-високо ниво на безопасност и комфорт по време на шофиране. Сред демонстрираните функции са системите от камери и за подпомагане на водача, които осигуряват предимство за „IMF team” в редица ситуации.  

“Страхотно е да следим невероятните резултати от вълнуващото сътрудничество с „Мисията: Невъзможна – Престъпна нация”,” коментира Иън Робъртсън, Член на Борда на директорите на BMW Group, отговорен за „Продажби и маркетинг на марката BMW”. “Динамичните характеристики, технологичното лидерство и уникалната система BMW BMW ConnectedDrive, които отличават моделите на BMW ги правят най-подходящи за Итън Хънт и неговия IMF team.” - допълва той.

“МИСИЯТА:НЕВЪЗМОЖНА – ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ.”: Итън Хънт (Том Круз) и екипът му (IMF) са по петите на елитна секретна престъпна мрежа „Синдикатът”. Основна цел на Синдиката е да създаде нов световен ред, като за целта организира и осъществи многобройни терористични актове. Итън събира своя тим и съвместно с отлъчения британски агент Илза Фауст (Ребека Фъргюсън), за която не е сигурно дали не членува в „престъпната нация”, се изправят в следващата си невъзможна мисия. Участват Том Круз, Джереми Ренър, Саймън Пег, Ребека Фъргюсън, Шон Харис и Алек Болдуин.

Режисьор на филма е Кристофър Маккуари, който е и сценарист и заедно с Дрю Пиърс, автор на идеята. По мотиви от телевизионен сериал на Брус Гелър. Продуцент Том Круз, Джей Джей Ейбрамс, Брайан Бърк, Дейвид Елисън, Дана Голдберг и Дон Грейнджър. Изпълнителен продуцент е Джейк Майърс.

 

---

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

--

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети в света със своите марки. Като световна компания BMW Group управлява 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2014 г. BMW Group е реализирала приблизително 2,118 млн. автомобила и над 123 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2014 г. е приблизително 8,71 млрд. евро при приходи от 70,40 млрд. евро. Към 31 декември 2014 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 116 324 служители. 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.