Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Driver Training предлага програми за усъвършенстване на уменията за шофиране с BMW i8.

В програмата на BMW Driving Experience се включват и две нови тренировъчни програми, при които участниците могат да шофират и спортния автомобил с Plug-In хибридно задвижване BMW i8. И ако при BMW eDrive Experience фокусът е върху електрическата мобилност и функциите на BMW i3 и BMW i8, то при BMW i се среща с BMW M всичко е насочено към спортния дух на моделите BMW i8 и BMW M6.

I01
·
I12
·
BMW Driving Experience
·
BMW M
·
Автомобили BMW M
·
M6
·
BMW i
·
BMW i3
·
BMW i8
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~143,01 KB)
  
Photos(5x, ~20,06 MB)

Две нови тренировъчни програми на BMW Driving Experience осигуряват радост от шофирането със спортния автомобил на бъдещето на тренировъчния полигон на BMW и MINI Driving Academy в Майзах

 

От 2013 година BMW i е олицетворение на устойчиво развитие, насочена към бъдещето мобилност и визионерски автомобилни концепции. През 2014 година напълно електрическото и движещо се с нулеви локални емисии BMW i3 е най-продаваният електромобил в Германия. То още от самото начало е част от гамата на BMW Driving Experience. С BMW i3 eDrive Experience BMW е първия производител на премиум автомобили, който предлага специализирано обучение с електромобили.

Сега в програмата се включват и две нови тренировъчни програми, при които участниците могат да шофират и спортния автомобил с Plug-In хибридно задвижване BMW i8. И ако при BMW eDrive Experience фокусът е върху електрическата мобилност и функциите на BMW i3 и BMW i8, то при BMW i се среща с BMW M всичко е насочено към спортния дух на моделите BMW i8 и BMW M6.

Запазва се програмата BMW i3 eDrive Experience, при която се шофира само BMW i3. 

BMW eDrive EXPERIENCE

При това ново обучение участниците максимално се наслаждават на въодушевлението BMW i. Опитните инструктори на BMW първо запознават участниците с теорията на мобилността на бъдещето, а по-късно и с практиката. За да могат да се насладят на различните режими на движение на тези насочени към бъдещето автомобили, на територията на BMW и MINI Driving Academy е изградена специална тестова отсечка. Като акцент на деня участниците могат да се насладят и на BMW i8 и да изпитат комбинацията между спортни динамични характеристики и най-висока енергийна ефективност.

BMW i среща BMW M.

Тази нова тренировъчна програма включва двата върхови модела на BMW i и BMW M. Всички участници получават възможност да управляват BMW i8 с Plug-In хибридно задвижване, а следобеда на същия ден и мощния спортен автомобил BMW M6. Инструкторите на BMW запознават участниците с модерните технологии, които осигуряват на BMW i8 както динамиката на спортен автомобил, така и ефективността на малък автомобил. След това всички се отправят към полигона. В края на деня участниците правят заключителни обиколки на пистата на BMW и MINI Driving Academy.

BMW i3 eDrive Experience.

В програмата остава и успешното обучение, при което участниците управляват само BMW i3. На полигона на BMW и MINI Driving Academy в Майзах участниците се запознават с BMW i3 и научават всички важни факти за концепциите по отношение на мобилността и олекотената конструкция на BMW i, както и за батериите, динамичните характеристики, поддръжката и обслужването. За финал участниците сами шофират BMW i3 по различни тренировъчни отсечки, както и на писта. При това те се запознават с особените динамични характеристики на напълно електрическия автомобил и неговите технически възможности.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

--

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети в света със своите марки. Като световна компания BMW Group управлява 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

 

През 2014 г. BMW Group е реализирала приблизително 2,118 млн. автомобила и над 123 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2014 г. е приблизително 8,71 млрд. евро при приходи от 70,40 млрд. евро. Към 31 декември 2014 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 116 324 служители.

 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg ; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria ;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria ; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.