Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW на IAA 2015 във Франкфурт.

Във фокуса на представянето на BMW на международното автомобилно изложение IAA 2015 във Франкфурт на Майн е смяната на поколенията на върха на моделната гама, както и въвеждането на широка палитра от Plug-in хибридни автомобили.

Технологии
·
Купе
·
Изложби, автомобилни изложения
·
Седан
·
Серия 7
·
Hybrid-7
·
X1
·
Серия 3
·
Туринг
·
Серия 2
·
Active Tourer
·
BMW M
·
Автомобили BMW M
·
M6
·
BMW i
·
BMW i3
·
BMW i8 Coupé
·
Technology, Research & Development
·
Light and Sight
·
Efficient Dynamics
·
330e
·
740e
·
Frankfurt
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~186,51 KB)
  
Photos(104x, ~669,96 MB)
  
Videos(4x, ~1,44 GB)

Подробна информация в документа за изтегляне.

 

Акцентите:

 

  • Световна премиера за новото BMW Серия 7: уникална комбинация между динамика, комфорт при пътуване и луксозна атмосфера; благодарение на технологичните иновации от BMW i шестото поколение на луксозната лимузина е с каросерия с т. нар. „карбоново ядро”или Carbon Core с оптимизирано тегло; както и задвижване BMW eDrive при BMW 740e; Plug-in хибриден модел със системна мощност от 240 кВт/ 326 к.с. и среден разход на гориво от 2,1 л/ 100 км (СО2 емисии: 49 г/км).
  • Световна премиера за новото BMW X1: второ поколение на успешния всестранен талант; пропорции, интериор и оборудване в стила на големите BMW X модели; двигателите, трансмисиите и системата за двойно задвижване xDrive са напълно обновени; още по-спортен дух и ефективност; оптимизирани предлагане на място, гъвкавост и премиум характеристики.
  • Световна премиера за новото BMW Серия 3 : от 40 години олицетворение на радостта от шофирането и най-успешното моделно семейство на марката BMW с повече от 14 млн. продадени автомобила; BMW Серия 3 Седан и BMW Серия 3 Туринг, както и BMW M3 с модернизиран дизайн и още по-фино премиум излъчване; всеобхватно обновени двигатели, както и за пръв път технология BMW eDrive при Plug-in хибридния модел BMW 330e със системна мощност от185 кВт/ 252 к.с. и среден разход на гориво от 2,1 до 1,9 л/100 км (СО2 емисии: 49 – 44 г/км).
  • Световна премиера за новото BMW 225xe: иновативната пространствена концепция среща иновативното задвижване; Plug-in хибридния за пръв път комбинира технологията BMW eDrive с разположен напречно отпред трицилиндров бензинов двигател и архитектура с предно задвижване; задвижващият задната ос електромотор осигурява уникално в сегмента електрифицирано двойно задвижване; обща системна мощност на двата двигателя: 165 кВт/ 224 к.с., среден разход на гориво: 2,1 до 2,0 л/100 км, СО2 емисии: 49 – 46 г/км.
  • Технологията BMW eDrive завладява моделната гама на BMW: чисто електрическа мобилност, изключителна ефективност и неподражаема радост от шофирането благодарение на специфичното за всеки модел, разработено от BMW Group Plug-in хибридно задвижване; премиера на BMW X5 xDrive40e, което ще бъде въведено на пазара в най-близко бъдеще; разширяване на гамата в краткосрочен план втри други автомобилни сегмента с BMW 740e, BMW 330e и BMW 225xe.
  • Световна премиера за BMW M6 GT3: нов върхов модел в програмата на BMW Kundensport; V8 двигател с технология M TwinPower Turbo; аеродинамично оптимизирано окачване; деформационни структури и външни панели от CFRP; общо тегло под 1 300 кг.; освен това на IAA 2015 ще бъдат представени: BMW M6 Competition Edition (441 кВт/ 600 к.с.; среден разход на гориво: 9,9 /100 км; СО2 емисии: 231 г/км), нов специален модел за максимална динамика на пътя.
  • Иновативни светлинни технологии: BMW представя актуалните новости и насочени към бъдещето концепции за оптимално осветяване на пътното платно, висококачествена атмосфера и неподражаем дизайн; по-висока сигурност, комфорт и индивидуалност чрез BMW лазерните фарове, LED интериорното осветление, проекцията на графики и Welcome Light Carpet.
  • Иновативна свързаност: по-висок комфорт и сигурност благодарение на новите асистиращи системи и услуги на BMW ConnectedDrive; най-новите разработки като асистент при завиване и водене в лентата, дистанционно паркиране, Surround View с 3D перспектива и Remote Cockpit за пръв път се предлагат при новото BMW Серия 7.
  • Пионери на електрическата мобилност: BMW i представя актуалната си моделна програма и насочени към бъдещето концепции за мобилност с нулеви локални емисии и пригодност за всекидневието; ефективни импулси благодарение на трансфер на технологии в моделите на BMW, eCarsharing с BMW i3 и иновативни услуги на 360° ELECTRIC.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Технически данни на новото MINI Countryman, в сила от юли 2020.
09.06.2020
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.