Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW на IAA 2015 във Франкфурт.

Във фокуса на представянето на BMW на международното автомобилно изложение IAA 2015 във Франкфурт на Майн е смяната на поколенията на върха на моделната гама, както и въвеждането на широка палитра от Plug-in хибридни автомобили.

Технологии
·
Купе
·
Изложби, автомобилни изложения
·
Седан
·
Серия 7
·
Hybrid-7
·
X1
·
Серия 3
·
Туринг
·
Серия 2
·
Active Tourer
·
BMW M
·
Автомобили BMW M
·
M6
·
BMW i
·
BMW i3
·
BMW i8 Coupé
·
Technology, Research & Development
·
Light and Sight
·
Efficient Dynamics
·
330e
·
740e
·
Frankfurt
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~186,51 KB)
  
Photos(104x, ~669,96 MB)
  
Videos(4x, ~1,44 GB)

Подробна информация в документа за изтегляне.

 

Акцентите:

 

  • Световна премиера за новото BMW Серия 7: уникална комбинация между динамика, комфорт при пътуване и луксозна атмосфера; благодарение на технологичните иновации от BMW i шестото поколение на луксозната лимузина е с каросерия с т. нар. „карбоново ядро”или Carbon Core с оптимизирано тегло; както и задвижване BMW eDrive при BMW 740e; Plug-in хибриден модел със системна мощност от 240 кВт/ 326 к.с. и среден разход на гориво от 2,1 л/ 100 км (СО2 емисии: 49 г/км).
  • Световна премиера за новото BMW X1: второ поколение на успешния всестранен талант; пропорции, интериор и оборудване в стила на големите BMW X модели; двигателите, трансмисиите и системата за двойно задвижване xDrive са напълно обновени; още по-спортен дух и ефективност; оптимизирани предлагане на място, гъвкавост и премиум характеристики.
  • Световна премиера за новото BMW Серия 3 : от 40 години олицетворение на радостта от шофирането и най-успешното моделно семейство на марката BMW с повече от 14 млн. продадени автомобила; BMW Серия 3 Седан и BMW Серия 3 Туринг, както и BMW M3 с модернизиран дизайн и още по-фино премиум излъчване; всеобхватно обновени двигатели, както и за пръв път технология BMW eDrive при Plug-in хибридния модел BMW 330e със системна мощност от185 кВт/ 252 к.с. и среден разход на гориво от 2,1 до 1,9 л/100 км (СО2 емисии: 49 – 44 г/км).
  • Световна премиера за новото BMW 225xe: иновативната пространствена концепция среща иновативното задвижване; Plug-in хибридния за пръв път комбинира технологията BMW eDrive с разположен напречно отпред трицилиндров бензинов двигател и архитектура с предно задвижване; задвижващият задната ос електромотор осигурява уникално в сегмента електрифицирано двойно задвижване; обща системна мощност на двата двигателя: 165 кВт/ 224 к.с., среден разход на гориво: 2,1 до 2,0 л/100 км, СО2 емисии: 49 – 46 г/км.
  • Технологията BMW eDrive завладява моделната гама на BMW: чисто електрическа мобилност, изключителна ефективност и неподражаема радост от шофирането благодарение на специфичното за всеки модел, разработено от BMW Group Plug-in хибридно задвижване; премиера на BMW X5 xDrive40e, което ще бъде въведено на пазара в най-близко бъдеще; разширяване на гамата в краткосрочен план втри други автомобилни сегмента с BMW 740e, BMW 330e и BMW 225xe.
  • Световна премиера за BMW M6 GT3: нов върхов модел в програмата на BMW Kundensport; V8 двигател с технология M TwinPower Turbo; аеродинамично оптимизирано окачване; деформационни структури и външни панели от CFRP; общо тегло под 1 300 кг.; освен това на IAA 2015 ще бъдат представени: BMW M6 Competition Edition (441 кВт/ 600 к.с.; среден разход на гориво: 9,9 /100 км; СО2 емисии: 231 г/км), нов специален модел за максимална динамика на пътя.
  • Иновативни светлинни технологии: BMW представя актуалните новости и насочени към бъдещето концепции за оптимално осветяване на пътното платно, висококачествена атмосфера и неподражаем дизайн; по-висока сигурност, комфорт и индивидуалност чрез BMW лазерните фарове, LED интериорното осветление, проекцията на графики и Welcome Light Carpet.
  • Иновативна свързаност: по-висок комфорт и сигурност благодарение на новите асистиращи системи и услуги на BMW ConnectedDrive; най-новите разработки като асистент при завиване и водене в лентата, дистанционно паркиране, Surround View с 3D перспектива и Remote Cockpit за пръв път се предлагат при новото BMW Серия 7.
  • Пионери на електрическата мобилност: BMW i представя актуалната си моделна програма и насочени към бъдещето концепции за мобилност с нулеви локални емисии и пригодност за всекидневието; ефективни импулси благодарение на трансфер на технологии в моделите на BMW, eCarsharing с BMW i3 и иновативни услуги на 360° ELECTRIC.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich, 12 May 2021.

Here you can see the public on-demand webcast of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Технически данни на новото MINI Countryman, в сила от юли 2020.
09.06.2020
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.