Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW по време на Tokyo Motor Show 2015.

Световна премиера на ексклузивното BMW M4 GTS. Премиера за Азия на новото BMW Серия 7 с множество уникални за автомобилния бранш иновации. Своята премиера за Азия ще отпразнуват и напълно новото BMW X1, както и Plug-in моделите BMW 330e и BMW 225e, BMW Серия 2 Active Tourer с eDrive. Освен това в Токио BMW i ще представи своите насочени към бъдещето приложения и мобилни услуги.

G11
·
G12
·
F04
·
F48
·
F15
·
I01
·
I12
·
F45
·
Технологии
·
Корпоративни
·
Изложби, автомобилни изложения
·
BMW M
·
Автомобили BMW M
·
Индивидуални BMW
·
Седан
·
Серия 7
·
Дълга колесна база
·
Hybrid-7
·
X1
·
X5
·
BMW i
·
BMW i3
·
BMW i8
·
Серия 3
·
Серия 2
·
Active Tourer
·
Technology, Research & Development
·
BMW ConnectedDrive
·
Efficient Dynamics
·
Electrification
·
330e iPerformance
·
740e iPerformance
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~147,85 KB)
  
Photos(103x, ~734,88 MB)
  
Videos(2x, ~913,59 MB)

Акцентите:

  • В Токио BMW представя една световна и четири азиатски премиери.   
  • Световна премиера на BMW M4 GTS: ексклузивният специален модел е носител на нови технологии и впечатлява с олекотената си конструкция и значителното повишение на мощността благодарение на иновативното впръскване на вода. За пръв път при сериен автомобил: задни светлини с OLED технология (OLED = Organic Light Emitting Diode) – с уникална светлинна графика.     
  • Премиера за Азия за новото BMW Серия 7: уникална комбинация между динамика на управлението, комфорт при пътуване и луксозна атмосфера; шестото поколение на луксозната лимузина с трансфер на технологии от BMW i, например структура на каросерията с оптимизирано тегло и карбонови елементи.     
  • Премиера за Азия за новото BMW X1: второто поколение на успешния всестранен талант; пропорции и оборудване в стила на големите BMW X модели; двигателите, трансмисиите и системата за двойно задвижване са обновени напълно; повишен спортен дух и ефективност, оптимизирани гъвкавост и премиум характеристики. 
  • Технологията BMW eDrive завладява моделната гама на BMW: чисто електрическа мобилност, изключителна ефективност и ненадмината радост от шофирането благодарение на специфичното за всеки модел Plug-in хибридно задвижване, разработено от BMW Group; освен с BMW X5 xDrive40e в краткосрочен план гамата ще бъде разширена в още три автомобилни сегмента с BMW 740e, BMW 330e и BMW 225xe. Така BMW ще предлага иновативната Plug-in хибридна технология от компактния до луксозния клас.     
  • Премиера за Азия за BMW 330e с електрифицирано задвижване. Plug-in хибридът също е перфектно олицетворение на спортните гени на най-успешната премиум лимузина на света. Средният разход на гориво е между 2,1 и 1,9 л/ 100 км, СО2 емисиите са от 49 до 44 г/ км.     
  • Премиера за Азия за BMW Серия 2 Active Tourer с eDrive, BMW 225e: иновативната концепция за оползотворяване на пространството среща иновативно задвижване; Plug-in хибридния модел за пръв път комбинира технологията BMW eDrive с монтиран напречно отпред трицилиндров бензинов двигател и архитектура с предно задвижване; електромоторът на задната ос осигурява уникалното в този клас електрифицирано двойно задвижване; общата системна мощност на двата двигателя: 165 кВт/ 224 к.с., среден разход на гориво: 2,1-2,0 л/ 100 км, СО2 емисии: 49-46 г/км.     
  • Пионер на електрическата радост от шофирането: BMW i представя актуалната си гама от модели; ефективни импулси благодарение на трансфера на технологии в моделите на BMW и иновативните услуги на 360° ELECTRIC.

 

Моля, вижте документа за изтегляне за допълнително информация.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.