Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Group България има нов мениджър Маркетинг.

Г-жа Анастасия Янчева е новият Маркетинг мениджър на BMW Group България, г-жа Даниела Димитрова поема нови предизвикателства в търговски регион Близък изток на BMW Group.

Корпоративни
·
Човешки ресурси
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~120,37 KB)
  
Photos(2x, ~8,78 MB)

Г-жа Анастасия Янчева е новият Маркетинг мениджър на BMW Group България, г-жа Даниела Димитрова поема нови предизвикателства в търговски регион Близък изток на BMW Group.

 

Г-жа Анастасия Янчева е новият Маркетинг мениджър на BMW Group България. Тя поема поста от Даниела Димитрова, която след почти девет години на поста заминава за Дубай, за да заеме позицията Регионален маркетинг мениджър BMW Middle East. 

Анастасия Янчева завършва специалност „Международни икономически отношения и международен бизнес и посредничество“ в Стопанската академия в Свищов през 2001 година. Професионалният си опит придобива в Карлсберг България, където в продължение на 13 години заема различни позиции в отдел Маркетинг , фокусирайки се върху въвеждането, стратегическото позициониране и изграждане на локални и международни марки – Шуменско пиво, Холстен, Карлсберг, Будвайзер. Играе съществена роля за въвеждането на българския пазар и развитието на брандовете Туборг и Самърсби. През последните две години фокусът й се измества към тютюневата индустрия, заемайки позицията Мениджър Маркетинг мъжки марки и основно развитието им на европейски пазари, Балканите и Близкия изток.

 

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2015 г. BMW Group е реализирала приблизително 2,247 млн. автомобила и над 137 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2015 г. е приблизително 9,22 млрд. евро при приходи от 92,18 млрд. евро. Към 31 декември 2015 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 122 244 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg ; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria ;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria ; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.