Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Фотогалерия: BMW VISION NEXT 100.

Нови снимки на BMW VISION NEXT 100.

Юбилей
·
Превозни средства с визия
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~205,01 KB)
  
Photos(158x, ~742,66 MB)

През идните години мобилността ще става все по-разнообразна. В недалечно бъдеще по-голяма част от автомобилите ще се движат напълно автономно. Хората ще се придвижват с роботи на колела. И какъв е смисълът на съществуването на автомобилите на BMW при такова развитие на нещата? Марка, фокусирана върху хората, които търсят радост от шофирането? Как ще е възможно тези ценности да бъдат пренесени в бъдещето? Решаващият момент при създаването на BMW VISION NEXT 100 е фактът, че водачът не се качва в анонимно транспортно средство, а в много индивидуален, насочен изцяло към него автомобил. Възможно най-емоционалната връзка между едно BMW и неговия водач трябва да се запази и в бъдеще. В процеса на създаване на BMW VISION NEXT 100 дизайнерският екип на BMW е взел под внимание всички тенденции и технологии, които ще са най-важни според BMW през следващите десетилетия. Наред с това те са били вдъхновени и от иновациите и дизайна от миналото, като ключов фактор е било нещо, което винаги е било типично за марката BMW: желанието да не се правят никакви компромиси по отношение на ориентацията към бъдещето, технологиите и добавената стойност за клиентите.

BMW VISION NEXT 100 прави своя азиатски дебют в рамките на пътуваща изложба и платформа за събития “Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience”.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.