Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

За първи път BMW Motorrad ЕКСПО в рамките на традиционното BMW и MINI търговско изложение.

За първи път BMW Motorrad организира BMW Motorrad ЕКСПО в рамките на традиционното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО. На специалния щанд на BMW Motorrad посетителите ще могат да видят: BMW S 1000 R, BMW HP4, BMW F 800 R, BMW G 650 GS, BMW R 1200 GS и BMW R 1200 RS; избрани предложения от lifestyle колекцията на BMW Motorrad, да се консултират с експерти и да уговорят пробен тест на желан мотоциклет.

BMW Motorrad
·
Brands

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~145,59 KB)
  
Photos(4x, ~22,05 MB)

За първи път BMW Motorrad организира BMW Motorrad ЕКСПО в рамките на традиционното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО. От 13 до 15 май в зала 4 на Интер Експо Център, феновете на радостта от шофирането на две колела ще могат да се запознаят с атрактивни и многообразни акценти от моделната гама на мотоциклетите с марка BMW. Работното време на изложението е от 10:00 до 20:00 часа, а входът е свободен.

На специалния щанд на BMW Motorrad посетителите ще могат да видят: BMW S 1000 R, BMW HP4, BMW F 800 R, BMW G 650 GS, BMW R 1200 GS и BMW R 1200 RS; избрани предложения от lifestyle колекцията на BMW Motorrad, да се консултират с експерти и да уговорят пробен тест на желан мотоциклет.

 

BMW S 1000 R

Изключителният спортен роудстър в гамата на BMW Motorrad. Базиран на супер спортиста S 1000 RR и задвижван от преработена версия на същия 999 см3 двигател. Тук мощността му е 160 к.с., максималният въртящ момент е 112 Нм, а достъпността на динамиката на мотоциклета е изумителна. Серийните системи ABS и ASC гарантират високо ниво на контрол, а опционалният пакет Sport предлага няколко режима на езда - Rain, Road + Dynamic, Dynamic Pro -, адаптиращи мотоциклета към конкретните желания на карача и условията на пътя или пистата.

 

BMW HP4

High Performance версията на една вече изключително мощна и способна машина. Това е спортният връх не само в гамата на BMW Motorrad, но и еталон в света на спортните мотоциклети. Базиран на S 1000 RR, моторът е екипиран със серия от HP компоненти, превръщащи го в още по-ефективна пистова машина. Именно HP4 е и първият мотоциклет снабден с новата ABS Pro система, която позволява сигурно спиране дори в завой. Допълнен от Dynamic Traction Control и Dynamic Damping Control, HP4 остава прекрасно съвместим и с условията на каране по обществената пътна мрежа. Един от най-ефективните и безкомпромисни спортни мотоциклети на пазара в момента

 

BMW F 800 R

Роудстър с всестранно развит характер, изключително удобен както за ежедневна градска употреба, така и за спортно каране извън града през уикендите. Това не му пречи да бъде и турист, когато се екипира с аксесоари, като например с двата странични куфара (побиращи общо 55 литра багаж). Редовият 2-цилиндров двигател с обем от 798 см3 предлага функционалните 90 к.с. и 86 Нм, а серийната система ABS, както и допълнителните ASC, ESA и RDC допринасят за още по-високо ниво на сигурност при езда. BMW F 800 R е мултицелеви мотоциклет, подходящ както за напреднали мотоциклетисти, така и за начинаещи такива.

 

BMW G 650 GS

Най-компактният ендуро мотоциклет от гамата на GS, което не означава, че е ограничен в своето представяне. Лек и задвижван от едноцилиндровия 652-см3 двигател с 48 к.с. и 60 Нм, G 650 GS може да ви отведе където пожелаете, без значение дали има път дотам или не. Леката управляемост, високият въртящ момент и ниската горивна консумация са сред неговите плюсове – 3,2 л/ 100 км при скорост от 90 км/ч, а асиметричният фар и допълнителният калник, който се движи заедно с предната гума, подчертават характерното му визуално присъствие.

 

BMW R 1200 GS

Категоричният бестселър на BMW Motorrad, харизматичен мотоциклет подплатен с нужните технологии, за да бъде на върха. Актуалният топ модел в гамата на GS идва с изключително мощното издание на класическия BMW боксер, с обем от 1170 см3, мощност от 125 к.с. и безусилните 125 Нм, Опционалната система Dynamic ESA адаптира окачването според терена, круиз контролът е незаменим помощник при дългите преходи, LED фарът прави нощните пътувания едновременно по-леки и по-сигурни, а гамата от аксесоари може да персонализира байка според конкретните нужди. Различни седалки, предпазна планка за двигателя, навигация с изключително удобен контролер при лявата ръкохватка, допълнителни LED светлини и разбира се, вездесъщите куфари. BMW R 1200 GS е икона.

 

BMW R 1200 RS

Спорт-туристическото превъплъщение на иконичния 1200-см3 боксерен двигател на BMW Motorrad. Превъзходна теглителна сила, независимо от предавката, благодарение на масивните 125 Нм, комбинирани с приятен разход от около 5 л/ 100 км при реални условия на експлоатация. Дизайн споделящ идеите на супер спортиста S 1000 RR, осигуряващ защита от вятъра, спортна позиция на седене, подходяща обаче и за дълги преходи. Стандартно оборудван с електронно контролирано адаптивно окачване и АSC система, предлагаща два режима Road и Rain, за оптимален контрол според условията. R 1200 RS е спортен турист с изключително силен характер и индивидуалност.

 

 

 

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2015 г. BMW Group е реализирала приблизително 2,247 млн. автомобила и над 137 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2015 г. е приблизително 9,22 млрд. евро при приходи от 92,18 млрд. евро. Към 31 декември 2015 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 122 244 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg ; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria ;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria ; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.