Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW и MINI ЕКСПО 2016 - фотогалерия.

BMW и MINI ЕКСПО продължава до 15 май 2016 г. в зала 4 на Интер Експо Център с работно време от 10:00 до 20:00 часа и свободен вход. По време на събитието посетителите могат да избират от близо 100 употребявани автомобили BMW и МINI сертифицирани по програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT, като многообразието от предложения включва автомобили от всички моделни серии, включително М и M Performance модели. За трета поредна година всеки закупил автомобил по време на Изложението ще получи подарък велосипед BMW или MINI. За първи път BMW Motorrad представя акценти от актуалната моделна гама, в рамките на Изложението.

Корпоративни
·
Изложби, автомобилни изложения
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(22x, ~368,23 MB)

BMW и MINI ЕКСПО продължава до 15 май 2016 г. в зала 4 на Интер Експо Център с работно време от 10:00 до 20:00 часа и свободен вход. По време на събитието посетителите могат да избират от близо 100 употребявани автомобили BMW и МINI сертифицирани по програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT, като многообразието от предложения включва автомобили от всички моделни серии, включително М и M Performance модели. За трета поредна година всеки закупил автомобил по време на Изложението ще получи подарък велосипед BMW или MINI. За първи път BMW Motorrad представя акценти от актуалната моделна гама, в рамките на Изложението.

Всички автомобили изложени на BMW и MINI ЕКСПО, в съответствие с програмните и продуктови изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT, са на възраст не повече от 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история и ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW и MINI Мобилен Сервиз. Така на клиентите избрали да закупят автомобил на второ ценово равнище се гарантират същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI. Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил. 

В рамките на Изложението клиентите могат да преминат всички етапи от избора до покупката на сертифицирани употребявани автомобили BMW и MINI. Представители на BMW Financial Services предлагат индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили с марка BMW и MINI. За всички сделки по време на събитието и до 13 юни 2016 г. се предлага преференциален лихвен процент от 3.6% и 15% първоначална вноска. Предварително одобрение за финансиране на покупка се получава в рамките на един час. 

Специални експонати ще демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти M Performance. На щанда на отдел следпродажбено обслужване посетителите на Изложението ще могат да се запознаят с пълните възможности на програмата и да направят своя избор за покупка. 

На специалния щанд на BMW Motorrad посетителите ще могат да видят: BMW S 1000 R, BMW HP4, BMW F 800 R, BMW G 650 GS, BMW R 1200 GS и BMW R 1200 RS; избрани предложения от lifestyle колекцията на BMW Motorrad, да се консултират с експерти и да уговорят пробен тест на желан мотоциклет.

Организирането на BMW и MINI ЕКСПО вече е традиция. Специализираното изложение е познато и очаквано събитие, за всички които се интересуват от покупката на премиум употребяван автомобил. През последните години реализацията на сертифицирани употребявани автомобили в България разширява с между около 15 – 20% кръга на клиенти на актуалните модели BMW и MINI. Целите на изложението, обаче надхвърлят търговските резултати BMW и MINI ЕКСПО демонстрира цялостната философия на BMW Group за качеството на обслужване, грижа и запазване на стойността на автомобилите с марка BMW и MINI. Изложението е възможност за личен контакт за консултации и споделяне на мнения и обратна връзка между собствениците на автомобили и феновете и представители на отдели, като следпродажбено обслужване, продажби, финансиране и др, на двете марки.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.