Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Безопасна и спокойна ваканция с оригинални BMW аксесоари.

Безопасна и спокойна ваканция с оригинални BMW аксесоари - Ефикасни бордови решения за пътуване и приятно прекарване на цялото семейство.

BMW
·
Опции, принадлежности
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~155,07 KB)
  
Photos(25x, ~104,49 MB)
  
Videos(1x, ~292,89 MB)

Ваканцията понякога е свързана и с някои предизвикателства за семейството. С помощта на оригиналните BMW аксесоари, създадени специално за пътуване, свободно време и транспорт, те се преодоляват бързо и лесно. Серията BMW детски седалки, например осигурява цялостна грижа за децата по време на ваканционното пътуване. Създадените от BMW чанти за съхранение, сред които и чантата на BMW за задната седалка, гарантират удобство и перфектна организация. Багажникът за покрив на BMW осигурява място за още повече багаж, а велосипедите се пренасят удобно със стойката за велосипеди за покрив или в транспортна система за задния капак на BMW. Хладилната чанта на и щорите на BMW за страничните стъкла осигуряват комфорт по време на пътуване. Децата имат идеалната възможност да се научат да карат колело още по-добре и едновременно с това по-забавно с помощта на комбинирания детски велосипед със/без педали на BMW, който освен всичко друго задоволява желанието им непрекъснато да обикалят наоколо. Предпазните жилетки на BMW са задължителни за всеки пътник, защото подобряват сигурността в случай на повреда и предотвратяват налагането на глоби в държавите, в които тези предпазни жилетки са задължителни. Нежеланите „следи“ от ваканционните приключения върху автомобила и в купето се отстраняват лесно и ефикасно с помощта на специално разработените оригинални продукти за поддръжка на BMW, като концентрат за отстраняване на силикон, твърда вакса с нанотехнологии или пяна за почистване на кожа. 

Оптимална защита и максимален комфорт при пътуване с деца.

Оригиналните детски столчета на BMW са идеални за осигуряване на безопасност и комфорт на децата по време на пътуване. Три различни типа седалки предлагат оптимални условия за пътуващите с бебета и деца до 12 години. Детските седалки BMW отговарят на европейския стандарт ECE R44-04 за обезопасителни системи за деца и са тествани допълнително за съответствие с изискванията за безопасност на EURO NCAP. В процеса на производство се правят допълнителни тестове с преден и заден сблъсък в реални житейски ситуации. Всички детски седалки на BMW са с патентованата технология Airpad. Вградени въздушни възглавници контролират движението на главата в случай на страничен сблъсък. Детските седалки гарантират удобство и голяма свобода на движение. Те се предлагат в класическо черно/антрацит или в спортно черно/синьо. Използваните текстилни материи, покриват типичните изисквания за износване на автомобилната индустрия, осигуряват обмен на топлина, улесняват извличането на влагата и притока на свеж въздух. 

Три типа седалки за различни възрастови групи.

БЕБЕШКО СТОЛЧЕ, ГРУПА 0+ на BMW е изключително подходящо за бебета на възраст до около 15 месеца. Столчето се поставя удобно, обърнато назад, с помощта на основата ISOFIX. Допълнителна сигурност дава предлаганата отделно основа ISOFIX, която се свързва към системата за закрепване ISOFIX, а благодарение на захващащата скоба получавате още по-голяма стабилност. 

ДЕТСКО СТОЛЧЕ, ГРУПА 1 на BMW е идеалното решение за децата на възраст от около 12 месеца до четири години. То се закрепва към автомобила с помощта на основата ISOFIX и може да се постави както обърнато назад, така и насочено напред. 

За децата на възраст между 3 и 12 години се препоръчва ДЕТСКО СТОЛЧЕ BMW, ГРУПА 2/3, което просто се поставя върху точките за закрепване чрез вградените конектори за скобите ISOFIX на задната седалка. Възможно е регулиране по височина и широчина само с една ръка, като по този начин столчето „расте“ заедно с детето. Освен това столчето може да се сгъне лесно за съхранение и да се пренася удобно извън автомобила в раницата, с която се предлага. 

Няма значение какво има в багажа – всичко се съхранява удобно и сигурно.

Благодарение на изключителните решения на BMW за транспортиране и съхранение, които се закрепват лесно и удобно и впечатляват с висококачествена изработка и максимална функционалност пространството вътре в купето може да бъде подредено и организирано. Чантата за облегалка на BMW, която може да се закачи на подглавниците и да се закрепи към долната част на всяка от предните седалки, разполага с множество заключващи се отделения за съхранение и опции за допълнителни приспособления, например кутия за салфетки или бутилки, които се побират удобно във вградената поставка за бутилки. Тя се сгъва в практичен калъф и може да се използва и извън автомобила. 

Чантата за съхранение на BMW за задната седалка е изработена от материал, който включва и естествена кожа. Тя разполага с подвижен дамски тоалетен несесер и две вградени поставки за чаши, а стабилното закрепване с помощта на колана на средната задна седалка я прави още по-удобна за съхранение на малки предмети като детски играчки. Благодарение на двете дръжки и вградената дръжка за рамо, чантата за съхранение на BMW за задната седалка може удобно да се носи извън автомобила. 

Хладилната чанта на BMW с красив дизайн в черно/антрацит също допринася за спокойствието по време на ваканцията с деца. Чантата с вместимост 14 литра се включва към бордовия 12-волтов захранващ извод и осигурява охладени храни и напитки за по-дългите пътувания. 

Комплектът от предпазни калъфи за облегалки на BMW и подложката за детска седалка на BMW осигуряват две ползи едновременно. Ако се поставят в задната част на предните седалки, калъфите за облегалки предпазват гърбовете на седалките от замърсяванията от обувките на малките пътници отзад. Те обаче разполагат и с две отделения за удобно съхранение на книги или играчки, които децата вземат на път. Подложката за детската седалка на BMW се закрепва към подглавниците на задните седалки и благодарение на пълнежа от пяна предотвратява следите от натиска, които биха се получили в резултат на използването на детските столчета. Освен това тя ефективно защитава предната част на задните седалки от замърсяванията от детски обувки. 

Системата Travel & Comfort на BMW – една основна стойка, много възможности.

Модулната система на BMW „Travel & Comfort“ увеличава удоволствието от пътуването и комфорта вътре в автомобила. Чрез плъзгащ се конектор системата позволява лесно и сигурно закрепване на различните компоненти към основната стойка, която е поставена върху дръжките на подглавниците на предните седалки. Например към нея може да се прикрепи държач за различни модели таблети – Apple iPad и Samsung Galaxy. Държачът се поставя върху ос, може да се накланя под ъгъл и да се върти на 360 градуса – за повече удобство при гледане на филми в пейзажен режим или в портретен режим за делови задачи. По желание към основната стойка освен закачалка за сако и универсална закачалка може да се закрепи и сгъваема масичка, която се регулира по височина и наклон и разполага с вградена поставка за чаши. 

Защита от пряка слънчева светлина.

Приятното прекарване в автомобила до голяма степен зависи и от температурата в купето. За тази цел щорите на BMW са идеален помощник на климатичната система. Предлагат се варианти за задното стъкло и страничните задни стъкла на повечето модели автомобили BMW, които могат да се използват дори когато прозорците са отворени. Персонализираният дизайн осигурява перфектна защита от пряката слънчева светлина на пътниците отзад, и особено на децата, като в същото време понижава температурата вътре в купето. Освен това намалява отразяването на светлина върху мултимедийните устройства, например таблети. 

Децата се учат да карат колело с детския велосипед на BMW.

Когато след дълго пътуване желаната дестинация е достигната, децата могат да проявят естественото си желание да се движат и да бъдат изключително активни. За тези моменти изключително подходящ е детският велосипед на BMW. Комбинираният детски велосипед със/без педали е идеален за деца на възраст 2,5 - 6 години. Докато малките се упражняват да балансират, да усещат скоростта и да се учат да спират с конзолната спирачка на предното колело, по-големите деца могат да усъвършенстват уменията си за каране на велосипед, като за целта се поставят задвижващия механизъм, педалите, веригата и задната спирачка на педалите. Детският велосипед е оборудван с 14-инчови пневматични гуми, мрежа на кормилото и чанта за дребни предмети на рамката. Предпазните елементи включват рефлектори и светлоотразителна детска каска за велосипед. 

Напълно подходящи продукти за почистване и грижа.

Всяко пътуване оставя „следи“ по автомобила и в купето. Те могат да бъдат отстранени лесно и завинаги с помощта на оригиналните аксесоари на BMW за грижа за автомобила. Концентратът на BMW за отстраняване на силикон, например, премахва дори много упорити замърсявания като дизелов нагар, смазка, вакса и засъхнали насекоми от стъклата и фаровете на автомобила. Твърдата вакса с нанотехнология пък осигурява максимална защита срещу дървесна смола, сол за размразяване и други природни въздействия. А замърсяванията, получени скоро след третиране, вече се отстраняват по-лесно. Пяната на BMW за почистване на кожа гарантира качествено излъскване на всички видове кожени тапицерии, използвани в автомобилите BMW. Продуктите за почистване и грижа от колекцията „PureCare inspired by BMW i“ са особено деликатни и имат дълготраен ефект. Благодарение на естествените им съставки те са биоразградими и не замърсяват природата.

 

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2015 г. BMW Group е реализирала приблизително 2,247 млн. автомобила и над 137 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2014 г. е приблизително 8,71 млрд. евро при приходи от 80,40 млрд. евро. Към 31 декември 2014 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 116 324 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg ; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria ;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria ; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.