Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Лимитирана серия BMW Серия 4 Кабриолет, Купе и Гран Купе създадена специално за българския пазар подчертава спортния и експресивен характер на моделното семейство.

Създадената за българския пазар специална модификация Edition RED се предлага в два варианта BMW M Performance RED и BMW RED. ¶ Автомобилите оборудвани с пакета Edition RED съчетават естетиката на BMW Серия 4 в спиращ дъха цвят Melbourne Red – червен металик и оригиналните части M Performance. ¶

Серия 4
·
BMW
·
Опции, принадлежности
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~138,24 KB)
  
Photos(35x, ~233,78 MB)

Създадената за българския пазар специална модификация Edition RED се предлага в два варианта BMW M Performance RED и BMW RED. 

Автомобилите оборудвани с пакета Edition RED съчетават естетиката на BMW Серия 4 в спиращ дъха цвят Melbourne Red – червен металик и оригиналните части M Performance. 

Добавено е и функционално и декоративно оборудване от опционалната програма за BMW Серия 4 с ценово предимство за клиента. 

В комбинация с високоефективните дву- и трилитрови бензинови и дизелови двигатели и интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive освен впечатляващ спортен вид RED автомобилите постигат забележителна динамика и ежедневна функционалност. 

BMW RED e специално предложение за моделите BMW Серия 4 с двулитров дизелов двигател и система за задвижване на четирите те колела xDrive. Съчетава моделна линия Sport Line с богато допълнително декоративно и функционално оборудване – автоматична скоростна кутия, Адаптивни LED светлини, система за комфортен достъп, камера за задно виждане, Асистент за дълги светлини, Head-up дисплей, 19” М алуминиеви джанти и др.. Допълнено от заден карбонов спойлер M Performance и M Performance карбонови корпуси за странични огледала. 

BMW M Performance RED се предлага с xDrive, моделна линия M Sport и дава възможност за избор от три мощни двигателя – 430d xDrive, 430i xDrive и 440i xDrive. Включва същото допълнително оборудване като BMW RED и добавя богата палитра от М Performance компоненти: заден карбонов спойлер, карбонови корпуси за страничните огледала, карбонови странични прагове и предна престилка (аеродинамичен пакет), червени 18” M Performance спирачни дискове, M Performance изпускателна система и BMW M Performance заден дифузор. 

Както всички автомобили BMW за българския пазар и BMW Серия 4 Edition RED се предлага с удължена гаранция до 4 години и 200 000 км. и абонамент за периодично сервизно обслужване BMW Service inclusive за срок от 5 год. или достигане на пробег от 100 000 км. 

За популяризиране на лимитираната серия BMW Group България създаде специално видео „Твоят RED дойде“:

https://www.youtube.com/watch?v=vutiC6LyTMc – дълга версия

https://www.youtube.com/watch?v=VAqi2KOPD8w – 30 сек.

 

BMW M Performancе оригинални части

Програмата BMW M Performancе предлага всеобхватна гама от оригинални части и компоненти за целенасочено подчертаване и засилване на динамичните характеристики и индивидуализиране на екстериорни и интериорния дизайн за всички моделни серии на автомобилите BMW.

Включени са компоненти от категориите аеродинамика, задвижване, кокпит и окачване, с които може да бъде подсилен спортния характер на всяко BMW. 

Вдъхновена от моторните спортове, цялата гама от части BMW M Performance впечатлява с върховите си функционалност и дизайн. Всеки продукт отговаря на най-високите стандарти на BMW и предлага ненадминато качество и издръжливост. Това се постига чрез комбиниране на най-добрите материали с високотехнологичен производствен процес и всеобхватни проверки на качеството. За да се осигури перфектната съгласуваност между функцията и дизайна, всички компоненти са прецизно адаптирани към всеки конкретен модел на BMW и имат разрешение за монтаж от страна на производителя. Гаранцията на автомобила се запазва без ограничения. По този начин висококачествените Оригинални BMW аксесоари повишават не само радостта от шофирането, но и стойността на автомобила.

 

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2015 г. BMW Group е реализирала приблизително 2,247 млн. автомобила и над 137 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2014 г. е приблизително 8,71 млрд. евро при приходи от 80,40 млрд. евро. Към 31 декември 2014 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 116 324 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg ; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria ;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria ; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.