Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW M Performance части и оригинални BMW Аксесоари на SEMA 2016 в Лас Вегас

С около 60 000 професионални посещения върху площ от около 93 000 м2 в Las Vegas Convention Center, провеждащото се ежегодно всяка първа седмица на ноември, SEMA Show е водещо световно изложение по отношение на индивидуализацията на автомобила и спортния тунинг. През тази година на най-голямото събитие на SEMA BMW представя всеобхватната гама от предложения на новите M Performance компоненти и Оригинални BMW Аксесоари.

BMW
·
Опции, принадлежности
·
BMW M
·
Автомобили BMW M Performance
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~241,43 KB)
  
Photos(87x, ~184,87 MB)

 Нова алуминиева джанта M Performance като концепция.

 Нов заден спойлер за BMW M3.

 Ново регулируемо окачване за BMW M3 и BMW M4.

 M Performance Power & Sound Kit повишава мощността и звука.

 M Performance пакети комбинират атрактивни опции Индивидуал.

 Интелигентна функция за дистанционно стартиране на двигателя за комфортна климатизация.

 

С около 60 000 професионални посещения върху площ от около 93 000 м2 в Las Vegas Convention Center, провеждащото се ежегодно всяка първа седмица на ноември, SEMA Show е водещо световно изложение по отношение на индивидуализацията на автомобила и спортния тунинг. През тази година най-голямото събитие на Specialty

Equipment Market Association (SEMA) открива врати от 1 до 4 ноември за акредитираните представители на бранша, пред които BMW представя всеобхватната гама от предложения на новите M Performance компоненти и Оригинални BMW Аксесоари. На изложението са показани BMW M2 като Safety Car, BMW M3, BMW X5, както и BMW 340i в Alpine White цвят на екстериора с множество M Performance части. По време на  SEMA 2016 в допълнение BMW iPerfomance празнува и премиерата на BMW 740e xDrive iPerformance в цвят BMW Individual Frozen Black Metallic и множество M Performance компоненти.

Представянето на SEMA Show има особено значение за BMW Group в много отношения. Световната слава на компанията като иноватор и трендсетър в областта на тунинга и индивидуализацията, може да бъде сериозно разгърната по време на конференцията където ще бъде представена широката гама от BMW M Performance части, които спомагат не само за увеличаване мощността и оптимизиране на управлението на автомобила, но също така увеличават усещането за уникален и различен външен вид на BMW моделите. SEMA Show се провежда на най-големия пазар за BMW M Performance части. През последната година продажбите и оборотът в САЩ са се увеличили с над 20 %в сравнение с германския пазар, който е втори по оборот в света.

 

Нова олекотена M Performance джанта като концепция

След важните новости на BMW на SEMA 2016 е и новата олекотена джанта, която е представена като концепция за BMW M3 (19 инча отпред, 20 инча отзад). Заимствана директно от моторните спортове, фрезованата директно от кована заготовка M Performance джанта с оптимизирано тегло осигурява още по-добри реакции на кормилното управление и допълнително повишаване на динамиката на управлението в сравнение със серийните джанти. Това се допълва и от ексклузивния дизайн на комплекта гуми, предлагани в матово черно и с надпис M Performance по периферията, които са специално съгласувани с Michelin Pilot Sport Cup 2 за максимална мощност и контрол.

Новият комплект гуми и джанти M Performance се очаква да е наличен за M2, M3 и M4 от лятото на 2017г.

 

Световна премиера : аеродинамика от моторните спортове за BMW M3

На  SEMA за пръв път ще бъде представен и задният спойлер BMW M Performance . Този детайл, изработен изцяло от карбон, осигурява аеродинамиката от моторните спортове върху серийно М3 за движение по обществените пътища. Това се подчертава и от спортните ленти в основата на задния спойлер BMW M Performance. Въвеждането на пазара е предвидено за средата на 2017 г.

 

Ново регулируемо окачване за BMW M3 и BMW M4

Амортисьорите с червени винтови пружини на представеното в Лас Вегас BMW M3 са отличителния белег на новото регулируемо M Performance спортно окачване за BMW M3 и M4. С него водачът може индивидуално да регулира предните и задните пружинни стойки в диапазон между 5 и 20 мм и по този начин да ги адаптира към различните условия на пътя и състезателната писта. M Performance спортното окачване осигурява вдъхновена от моторните спортове динамика в нормалното движение във всекидневието.

 

M Performance Power & Sound Kit повишава мощността и звука

Новост за пазара в Северна Америка са и вече предлагания в Германия M Performance Power & Sound Kit за моделите BMW 340i и 440i, както и техните варианти с интелигентната система за задвижване на четирите колела xDrive.  За пръв път в САЩ, Sound Kit  включва променен софтуер за управление на двигателя и нова изпускателна система с клапи, която е задвижвана при Sport/ Sport+ режим на шофиране чрез Driving Dynamic Control превключвателя Тези подобренията на поведението увеличават мощността на   3-литровия 6-цилиндров Twin Power Turbo двигател от 35 к.с. до 355 к.с., а максималният въртящ момент –до 500 Нм при автомобилите с механична скоростна кутия. Резултатът е по-бързи реакции на двигателя, както и осезаемо по-добро ускорение във всички оборотни диапазони. Това позволява времето за ускорение от 0 до 100 км/ч да се намали с 0,2 секунди. Всичко това е подчертано от по-гърлен и сочен звук на двигателя, който допълнително повишава спортното изживяване при шофиране. Въпреки увеличената мощност след монтажа на M Performance Power & Sound Kit разходът на гориво и емисиите остават непроменени.

 

M Performance пакети, комбинирани с опции Individual Вече се предлагат и специално адаптирани към съответното моделно семейство M Performance пакети за американския пазар за BMW Серия 2 Купе, BMW Серия 3 Седан, BMW Серия 4 и BMW Серия 7, както и за BMW M2, M3 и M4, които комбинират отделни опции в атрактивен цялостен пакет. M Performance пакетите подчертават динамичния характер на отделните модели и им придават особено характерно, насочено към моторните спортове излъчване. С изключение на M3 и M4, пакетите винаги включват, например, черна декоративна предна решетка, заден спойлер от видим карбон – при BMW Серия 7, лакиран в цвета на каросерията, както и надпис M Performance на лайстните на задните прагове.

M Performance пакетите за BMW Серия 2 Купе и Серия 3 Седан включват и M Performance преден сплитер от полиуретан, при М3 и М4 от карбон/полиуретан, а при Серия 4 от карбон. Корпусите на външните огледала от карбон са включени в пакета за BMW Серия 4 Кабриолет, M4 Кабриолет и BMW Серия 7. При последното част от пакета са и 21-инчовите алуминиевите джанти BMW M Performance с двойни спици 650 М Bicolor. M Performance пакетът за BMW M3 и M4 включва и M Performance изпускателна система с изработено изцяло от титан крайно ауспухово гърне и характерни M Performance накрайници от карбон с логото на М. При М2 крайното изпускателно гърне е изработено от неръждаема стомана. Възможни са две настройки на звуковите характеристики на изпускателната система BMW M Performance, всяка от които е свързана с активираните с бутон различни характеристики на мощността на двигателя. Специфичните за САЩ M Performances пакети са по-изгодни за клиентите с поне 7,5 %(BMW Серия 7) и до 13,9% (BMW Серия 2 Купе) в сравнение със общата сума от цената на комбинираните опции.

 

Гамата на M Performance Аксесоари се допълва от атрактивни детайли

Благодарение на всеобхватната палитра от аксесоари на M Performance с детайли, вдъхновени от моторните спортове, практически няма никакви граници пред възможностите за индивидуализиране на собствения автомобил. Голямата любов към детайла се доказва например от M Performance капака на двигателя от карбон за BMW M3 и M4. Ръчно изработеният в сложен процес детайл от карбонов композит осигурява въодушевяваща визия от моторните спортове при отворен капак на двигателя. Моделите ва BMW с механична трансмисия например могат да бъдат оборудвани с M Performance скоростен лост с маншон от Alcantara. В тон с тях са и M Performance дръжката на лоста на ръчната спирачка от карбон с маншон от Alcantara и предлаганият в различни варианти M Performance волан с тапицерия от Alcantara и карбонов детайл.

 

Интелигентна функция за дистанционно стартиране на двигателя за комфортна климатизация

Освен гамата от M Performance части на SEMA BMW ще представи пред широката публика още една иновация от палитрата от оригинални BMW Аксесоари: Remote Engine Start. Тази опция първоначално ще се предлага за моделите от BMW Серия 5 (F10), както и за X5 и X6. Възможността за дистанционно стартиране на двигателя позволява през особено горещите или особено студените дни в интериора да бъде осигурен индивидуален уютен климат, като включващата се климатична инсталация охлажда или затопля интериора до зададената преди това температура. Функцията се активира от дистанционното управление на серийния ключ: трикратно натискане на бутона „Заключване“ стартира двигателя. Ако автомобилът не потегли до 20 минути след това, системата автоматично изключва двигателя.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

---

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2015 г. BMW Group е реализирала приблизително 2,247 млн. автомобила и над 137 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2014 г. е приблизително 8,71 млрд. евро при приходи от 80,40 млрд. евро. Към 31 декември 2014 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 116 324 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.