Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

АВАНТЮРИСТЪТ: ГЛОБАЛНА СТАРТОВА КАМПАНИЯ ЗА НОВОТО MINI COUNTRYMAN

ADD STORIES: Фокусирана върху изживяванията. Първото MINI Plug-In хибрид

R60
·
Продажби и маркетинг
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~90,91 KB)
  
Photos(1x, ~5,03 MB)

Излезте навън, преживейте нещо ново, направете си спомени. „ADD STORIES“ представя новото MINI Countryman като авантюрист, като мост между града и провинцията, като първооткривател , с когото да съберете нови впечатления и истории извън утъпканите пътища. Интегрираната кампания ще съпровожда новото MINI Countryman при неговото пътуване от старта на комуникацията през октомври 2016 г. до въвеждането на пазара през февруари 2017 г.

В центъра на кампанията е разбирането, че преживяванията са новият статус-символ на една млада, градска целева група.

Новото MINI Countryman прави тези преживяванията възможни и взима своите пътници на пътешествие. Слоганът „ADD STORIES“ приканва аудиторията за излезе навън и да пробва нови неща. Всеки изминат километър на пътя добавя нови впечатления и истории за споделяне с приятелите и семейството.

С премиерата на второто поколение на MINI Countryman традиционната британска марка продължава своето навлизане в премиум компактния сегмент. Новото MINI Countryman е най-големият и многофункционален модел в 57-годишната история на марката. Изцяло новата му реконструкция е свързана със значително подобрение по отношение на предлаганото пространство, функционалност, спортнен дух и премиум характеристики.

Освен това с MINI Cooper S E Countryman ALL4 типичната за MINI радост от шофирането се превръща в устойчиво въодушевяващо изживяване. Това е първият модел на MINI с Plug-In хибридно задвижване за чисто електрическа мобилност при нулеви локални емисии.

„Да излезеш навън и да откриваш света има съвсем ново значение за нашата целева група“, обяснява Марк Ленгнинг, Ръководител на MINI Управление на марката. “MINI Countryman добавя ново измерение към градския MINI бранд – защото градският живот се отличава с това да излезеш от града през почивните дни и да се завърнеш с нови преживявания и истории.“

С този интегриран подход “ADD STORIES” ще предоставя съдържание за всички канали, но ще се фокусира върху дигиталния маркетинг и два филма: „CityCountry“ - 60-секунден филм, който отвежда зрителя на пътешествие с новото MINI Countryman - винаги в търсене на приключения и уникални моменти; и вторият филм, „Storyteller“, който изгражда допълнителен фокус като подчертава ключовото послание на кампанията.

MINI използва дигиталното съдържание не само, за да удължи самите филми, но и за да предизвика диалог със своите фенове и клиенти. С постове, банери и различни видове онлайн реклами MINI прецизно създава съдържание, така че да се хареса на целевата аудитория.

Кампанията “ADD STORIES” използва силата на визуалния разказ, за да подчертае оптимизираната пространствена функционалност и продуктово съдържание на MINI Countryman в различни филми, представящи отделните характеристики. Така се разкриват продуктовите функции като MINI Picnic Bench, разгъваща се опора върху товарния ръб за удобно място за седене на открито, централният уред с тъчскрийн функция или MINI Find Mate. Демонстрирани са и офроуд възможностите на MINI Countryman. Освен това седемминутен продуктов филм представя автомобила във всичките му детайли.

При печатните материали MINI ще заложи на публикации, които ще достигнат до най-широка аудитория.. Печатният мотив позиционира новото MINI Countryman в неговата естествена среда - отвъд конвенционалните пътища и извън града.

Освен това MINI работи и със силни партньори, които споделят въодушевлението от уникалните изживявания. На борда е и Channel Islands, фирма от Калифорния, която помогна в разработката на MINI Surfboard – като партньор за създаването на впечатляващо филмово и фотографско съдържание.

Друг партньор е японската фирма за фотография и технологии Nikon. В глобалното си партньорство MINI и Nikon ще работят заедно в различни маркетингови дейности при старта на MINI Countryman. Nikon използва сътрудничеството, за да представи своята нова KeyMission 360. Екшън-камерата прави пълни 360-градусови снимки в 4K UHD качество в невиждана досега форма. Сътрудничеството се допълва прекрасно: камерата KeyMission на Nikon и новото MINI Countryman споделят еднакво въодушевление за приключения, за свежи нови изживявания и непокътната природа.

MINI вече използва ексклузивно KeyMission 360 в рамките на глобалната комуникация за новото MINI Countryman. В хода на кампанията “ADD STORIES”, както и на старт-кампанията на Nikon KeyMission 360 ще бъдат представени и други общи продукции за различни онлайн и офлайн канали.

Новото MINI Countryman ще направи световната си премиера на 18 ноември т.г. на Los Angeles Auto Show. Въвеждането на пазара в Европа е предвидено за февруари 2017 г. От март 2017 г. новото MINI Countryman ще завладее също и улиците и пътищата извън Европа.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

 

--

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2015 г. BMW Group е реализирала приблизително 2,247 млн. автомобила и над 137 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2014 г. е приблизително 8,71 млрд. евро при приходи от 80,40 млрд. евро. Към 31 декември 2014 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 116 324 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg ; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria ;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria ; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

ANALYST AND INVESTOR CONFERENCE 2017.

Munich, 22.March. OnDemand transmission of the BMW Group Analyst and Investor Conference 2017.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.