Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Новите BMW aксесоари на Essen Motor Show 2016

Новите модели и иновативни аксесоари повишават спортно-динамичното изживяване при шофиране

BMW
·
Опции, принадлежности
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~129,32 KB)
  
Photos(59x, ~422,39 MB)

По традиция Essen Motor Show е последното автомобилно изложение за годината в Европа. И през тази година организаторите на най-голямото и най-важно шоу за тунинг, моторни спортове и спорни серийни автомобили в Европа (от 26 ноември до 4 декември 2016 г.) очакват над 300 000 посетители в залите на изложението в Гругапарк в Есен. На разточително големия щанд на BMW в зала 3 своята премиера на изложение ще отпразнува не само новото BMW M240i Кабриолет, но заинтересованите посетители ще могат да се насладят и на всеобхватното портфолио на BMW M Performance части. На щанда могат да бъдат разгледани общо 8 автомобила, сред тях и BMW M2 Safety Car. Който желае, може да провери своите състезателни таланти на „DTM M4-Driving Simulator“ и да мине по следите на Марко Витман, настоящият шампион в DTM.

В Германия BMW постига вторите в световен мащаб продажби със своята гама от аксесоари, включваща около 1 300 позиции – от изискани карбонови корпуси на външните огледала до карбонови керамични спирачки – като тенденцията сочи постоянен ръст. Така например в Германия търсенето спрямо 2015 г. се е увеличило с около 15%.

 

Атрактивни лизинг предложения за най-популярните M Performance части

За растящата популярност на BMW M Performance частите безспорен принос имат и новите лизингови предложения на BMW Финансови услуги. Те позволяват най-популярните BMW M Performance части да бъдат включени в лизинга за частична амортизация на целия автомобил. Предложенията включват BMW M Performance алуминиеви джанти, изпускателни системи, всички M Performance Power & Sound Kits, черната предна декоративна решетка или фолирането на страничните прагове.

 

Карбонов заден спойлер и ново регулируемо окачване за BMW M3 и BMW M4

От лятото на 2017 г. аеродинамиката на BMW M3 и BMW M4 ще може допълнително да бъде оптимизирана и насочена към моторните спортове чрез BMW M Performance задния спойлер. Детайлът (спойлер, странични части, основи) е изработен изцяло от карбон и по основите има характерните спортни ленти на BMW M в син, червен и виолетов цвят.

За повишаване на динамиката на управлението на BMW M3 и BMW M4 вече се предлага регулируемо BMW M Performance спортно окачване. Водачът може безстепенно да регулира височината на каросерията между 5 и 20 мм и по този начин оптимално да го адаптира към различните условия на пътя и състезателната писта. Отвън BMW M Performance спортното окачване се разпознава по червените винтови пружини.

 

Гамата се допълва от атрактивни M Performance Аксесоари

Благодарение на всеобхватната палитра от аксесоари на M Performance с детайли, вдъхновени и заимствани от моторните спортове, възможностите за индивидуализиране на собствения автомобил практически нямат граници. Това важи и за представеното на щанда на BMW на новото BMW M240i Кабриолет с новоразработен редови 6-цилиндров двигател с мощност 250 кВт/ 340 к.с. и технология M Performance TwinPower Turbo (комбиниран разход на гориво: 8.3-7.4 л/ 100 км; СО2 емисии: 189-169 г/ км). То е подобрено с множество опции от програмата за аксесоари на BMW M Performance. Сред тях са тапицираният с Alcantara волан с карбонов детайл и състезателен дисплей, селекторът на трансмисията и дръжката на ръчната спирачка от карбон с маншон от Alcantara, както и подходящите интериорни лайстни. Още по-динамичното излъчване на M240i Кабриолет се подчертава и от 19-инчовите M Performance алуминиеви джанти 405 M Bicolor, както и от матово черния заден дифузор с новоразработена изпускателна система с карбонови ауспухови накрайници.

Всички допълнителни BMW M Performance компоненти са резултат на дългогодишния опит и множеството успехи на BMW M GmbH в моторните спортове. Те са разработени с изключително внимание към детайла. Това личи например от M Performance капака на двигателя от карбон за BMW M3 и BMW M4. Изработеният изцяло на ръка от висококачествен, армиран карбонов композит, осигурява въодушевяваща визия от моторните спортове при отворен капак на двигателя.

 

Аксесоари и лайфстайл продукти вече и в новия BMW Shop

В новия BMW Shop на разположение на всеки водач на BMW онлайн се предлага всеобхватна гама от оригинални BMW части, аксесоари и лайфстайл продукти. В този официален BMW Shop всеки клиент на BMW може да закупи продуктите си директно от дилъра и те да бъдат изпратени у дома му, както и да ги получи лично от дилъра. Чрез въвеждане на номера на шасито на автомобила клиентът може винаги да е сигурен, че е избрал подходящият за своя автомобил продукт.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

---

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2015 г. BMW Group е реализирала приблизително 2,247 млн. автомобила и над 137 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2014 г. е приблизително 8,71 млрд. евро при приходи от 80,40 млрд. евро. Към 31 декември 2014 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 116 324 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.