Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Motorrad е първата мотоциклетна марка, която влиза в partslink24. Бърза и качествена услуга за доставки на оригинални части към независими сервизи, 24 часа в денонощието.

BMW Motorrad е първият мотоциклетен производител в света, който се присъединява към съставения от разнообразни световни марки онлайн портал за поръчка на части partslink24. Порталът позволява на независими сервизи да закупуват оригинални BMW Motorrad части, компоненти и аксесоари директно от оторизираните дилъри на марката като това може да се случва по всяко време на денонощието, всеки ден от седмицата.

Brands
·
BMW Motorrad
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~115,59 KB)
  
Photos(3x, ~13,65 MB)

BMW Motorrad е първият мотоциклетен производител в света, който се присъединява към съставения от разнообразни световни марки онлайн портал за поръчка на части partslink24. Порталът позволява на независими сервизи да закупуват оригинални BMW Motorrad части, компоненти и аксесоари директно от оторизираните дилъри на марката като това може да се случва по всяко време на денонощието, всеки ден от седмицата. Досега в списъците на partslink24 влизаха единствено автомобилни производители и дилърства като BMW Motorrad е първата марка за мотоциклети в света, която се присъединява към портала. Верни на принципа да предлагат възможно най-пълна услуга, частите за моделите на BMW Motorrad могат да бъдат поръчани за всички мотори – от R24, произведен през 1948 г., до най-новите продукти.

Показваните в partslink24 оригинални BMW Motorrad части, данни и изображения, са базирани на оригиналните каталози с резервни части на марката. За да се улесни търсенето на части, представянето на всяка отделна е изключително опростено. Това е възможно чрез въведената ефективна категоризация на мотоциклетите, както и поради възможността за търсене по номер на рама или част или чрез ключови думи.

Това ще осигури на независимите сервизи и работилници лесен достъп до всички нужни компоненти. В много от случаите, голяма част от останалите части, необходими за обслужването на даден модел, излизат в списък веднага след въвеждане на серийния номер на свързан с тях компонент. Това значително ускорява процеса на намиране на частите и тяхната поръчка. Веднъж направена, поръчката се обработва от оторизиран дилър на BMW Motorrad като продуктите се изпращат директно към независимия сервиз или работилница.

В Германия са представени 24 BMW дилърства в портала и съответно са оторизирани да приемат поръчки. BMW Motorrad вече е достъпен в partslink24 и в други европейски страни като Франция, Великобритания

и Холандия.

 

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2015 г. BMW Group е реализирала приблизително 2,247 млн. автомобила и над 137 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2014 г. е приблизително 8,71 млрд. евро при приходи от 80,40 млрд. евро. Към 31 декември 2014 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 116 324 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.