Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Серия 6: луксозна елегантност във върхова форма

Новите опции на оборудването подчертават динамичния характер на моделите от висок клас BMW Серия 6 Купе, BMW Серия 6 Кабриолет и BMW Серия 6 Гран Купе – от години цифрата 6 е олицетворение на спортна радост от шофирането, ексклузивност и иновации

F13 LCI
·
F12 LCI
·
F06 LCI
·
Купе
·
Серия 6
·
Кабрио
·
Gran Coupé
·
BMW
·
Опции, принадлежности
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~128,38 KB)
  
Photos(9x, ~42,64 MB)

От пролетта на 2017 г. BMW Серия 6 ще предлага атрактивни новости в програмата за допълнително оборудване. Разработените ексклузивно за BMW Серия 6 Купе, BMW Серия 6 Кабриолет и BMW Серия 6 Гран Купе опции поставят ексклузивни акценти както в екстериора, така и в интериора, които значително подчертават спортния характер на трите модела от висок клас.

Изборът от лакови покрития за каросерията е допълнен с предлагания за пръв път вариант Sonic Speed Blue metallic. В комбинация с конфигурирания специфично за модела М спортен пакет BMW Серия 6 Купе, BMW Серия 6 Кабриолет и BMW Серия 6 Гран Купе освен това могат да бъдат оборудвани с нови 20-инчови М алуминиеви джанти в двуцветно изпълнение  със специфичен за М дизайн и Runflat гуми с различен размер на предната и задната ос. Особено въодушевяващата атмосфера на спортен автомобил в интериора се осигурява от опционалните и предлагани в комбинация с М спортния пакет интериорни лайстни Carbon Fibre. Досега те се предлагаха само за трите варианта на мощния спортен автомобил BMW M6.

 

От 40 години: спортен дух, елегантност и иновации под знака на „6“

От 40 години комбинацията между динамика и лукс е тясно свързана с цифрата 6 в означението на модела. През 1976 г. дебютира BMW Серия 6 Купе от първо поколение, което привлича вниманието не само с елегантните си линии и спортното поведение на пътя, но и с напредничавите си иновации. Моделът с две врати е първият сериен автомобил, оборудван с Check Control система. Директният му наследник е въведен на пазара през 2003 г., a с премиерата на BMW Серия 6 Кабриолет през следващата година радостта от шофирането на луксозен спортен автомобил за пръв път може да бъде комбинирана с удоволствието от движението под открито небе. Актуалното поколение дори включва три индивидуални автомобилни характера за динамика, елегантност и ексклузивност във високия клас.

За BMW Серия 6 Купе (среден разход на гориво: 9.3 – 5.4 л/ 100 км; СО2 емисии: 217 – 143 г/ км), BMW Серия 6 Кабриолет (среден разход на гориво: 9.5 – 5.6 л/ 100 км; СО2 емисии: 221 – 149 г/ км) и BMW Серия 6 Гран Купе (среден разход на гориво: 9.4 – 5.5 л/ 100 км; СО2 емисии: 219 – 147 г/ км) се предлагат по един редови шестцилиндров двигател с 235 кВт/ 320 к.с., един V8 бензинов двигател с 330 кВт/ 450 к.с. и един редови шестцилиндров дизелов агрегат с 230 кВт/ 313 к.с. Всички двигатели серийно са комбинирани с 8-степенна трансмисия Steptronic Sport. Серийното оборудване на всички задвижвани от бензинов двигател модели включва спортна изпускателна система, с която равномерното разгръщане на мощността се съпровожда от особено характерен звук на двигателя. Като алтернатива на типичното за марката задно задвижване за всички варианти на BMW Серия 6 се предлага и интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive.

Луксозното излъчване на BMW Серия 6 се подчертава от особено стилното оформление на интериора и богатото серийно оборудване. Водачът и пътникът до него седят на интегрални седалки с олекотена конструкция, оборудвани с подгряване и интегрирана система за предпазните колани, както и електрически регулировки включително функция „Памет“. Серийното оборудване на всички модели на BMW Серия 6 включва и кожена тапицерия Dakota, мултифункционален волан с електрически регулировки, навигационен пакет ConnectedDrive включително WLAN Hotspot и телефония с безжично зареждане, система от HiFi високоговорители, LED фарове и алармена инсталация.

За целенасочено индивидуализиране се предлагат линиите на оборудването Design Pure Experience и Design Pure Excellence. Старателно съгласуваните дизайнерски елементи за екстериора и интериора подчертават особено интензивно или спортния, или ексклузивния лукс на оборудваните с тези линии автомобили. Още по-прецизно ориентирано към личния стил оформление на моделите на BMW Серия 6 се осигурява от предлаганите опции на BMW Individual, които се отличават с ексклузивен дизайн, подбрани материали и най-високо качество на изработката. Оформено по мярка динамично излъчване със съответните оптимизации на външния вид, оформлението на интериора и динамичните характеристики се осигуряват от специфичното за модела изпълнение на М спортния пакет.

 

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

--

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2015 г. BMW Group е реализирала приблизително 2,247 млн. автомобила и над 137 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2014 г. е приблизително 8,71 млрд. евро при приходи от 80,40 млрд. евро. Към 31 декември 2014 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 116 324 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.