Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Projection Mapping. Иновативен сторителинг демонстрира лукса и върховото инженерно изкуство на BMW Серия 7

С естетична светлинна инсталация и иновативен сторителинг процесът на разработка и инженерна експертиза зад новото BMW Серия 7 оживява. Инсталацията може да бъде видяна в BMW Welt в Мюнхен, в BMW магазините на марката в Париж и Брюксел, както и в BMW Driving Center в Сеул. По този начин BMW съчетава изкуството и технологията в уникална инсталация, която поставя нови стандарти по отношение на изживяването на клиентите.

Корпоративни
·
Продажби и маркетинг
·
Серия 7

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~129,73 KB)
  
Photos(9x, ~28,95 MB)

С естетична светлинна инсталация и иновативен сторителинг процесът на разработка и инженерна експертиза зад новото BMW Серия 7 оживява. Инсталацията може да бъде видяна в BMW Welt в Мюнхен, в BMW магазините на марката в Париж и Брюксел, както и в BMW Driving Center в Сеул. По този начин BMW съчетава изкуството и технологията в уникална инсталация, която поставя нови стандарти по отношение на изживяването на клиентите.

Със своя естетически дизайн, динамика и елегантност новото поколение на BMW Серия 7 поставя нови стандарти в луксозния клас, не само с неподражаемия език на формите, но и с иновативното си лидерство. Като флагман на марката, BMW Серия 7 съчетава множеството нови технологии – сред тях и структурата на каросерията с Carbon Core, управлението с жестове и BMW лазерните светлини.

Основавайки се на модерното разбиране за лукс и върхово инженерно изкуство, които олицетворява BMW Серия 7, BMW Experiential Marketing (маркетинг на преживяванията) разработва напълно нов подход при сторителинга.

Целта на маркетинга на преживяванията е да използва иновативни подходи и последните технологии, за да представи същността на марката BMW на живо. Най-новата инсталация „BMW Projection Mapping“ използва изключително модерни проекционни технологии, за да визуализира процеса на създаване на BMW Серия 7. За тази цел мощни проектори „полагат“ прецизни изображения върху сериен модел. От скиците с характерните линии на странични профил, през глинения модел, до 3D рисунката – в продължение на две минути посетителите могат да проследят създаването на BMW Серия 7 - от идеята до готовия флагман. На допълнителен екран се изобразява подробна информация за съответните стъпки при създаването на автомобила.

„Целта ни е да доближим посетителите до марката BMW чрез нови и интерактивни преживявания “, обяснява Клодет Пол, Ръководител проекти в областта на маркетинга на преживяванията за международни пазари. „В този проект намерихме идеалната комбинация между иновативен, дигитален, „луксозен“ сторителинг и силно естетическо послание. Този иновативен подход – както по отношение на съдържанието, така и по отношение на средата – подхожда перфектно на BMW Серия 7, флагманът и носителят на технологии на BMW.“

BMW целенасочено разполага инсталацията извън автосалоните. С поставянето й в BMW Welt в Мюнхен, в BMW магазините на марката в Париж и Брюксел и в BMW Driving Center в Сеул марката прави осезаемо присъствието си в ключови градове. По този начин BMW търси активен диалог с една космополитна целева аудитория. Форматът Projection Mapping е централна част от изживяването на марката.

BMW си партнира по проекта с базираната в Лондон агенция Holition. Технологичните експерти за виртуална и добавена реалност създадоха проекцията на BMW Серия 7 след детайла работа, продължила няколко седмици. Всеки пиксел трябва идеално да бъде позициониран, за да прилегне върху дизайнерските линии на каросерията. При това проекцията не се повлиява от светлинните условия – дори и при дневна светлина може да бъде проектирана с най-високо качество върху лаковото покритие на автомобила, което е абсолютна новост.

 

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2016 г. BMW Group е реализирала приблизително 2.367 млн. автомобила и над 145 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2015 г. е приблизително 9.22 млрд. евро при приходи от 92.18 млрд. евро. Към 31 декември 2015 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 122 244 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.