Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Motorrad представя широка моделна гама по време на MOTO EXPO 2017

BMW Motorrad представя разнообразна моделна гама по време на тазгодишното изложение MOTO EXPO 2017, което ще продължи от днес до 2 април в Sofia Ring Mall. На щанда, разположен на ниво партер, посетителите на изложението могат да видят: S 1000 XR, S 1000 R, R 1200 R, R 1200 RS, R 1200 RT, R nineT Pure, R 1200 GS, разнообразие от аксесоари, както и да се консултират с експерти на BMW.

BMW Motorrad
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(29x, ~258,94 MB)

BMW Motorrad представя разнообразна моделна гама по време на тазгодишното изложение MOTO EXPO 2017, което ще продължи от днес до 2 април в Sofia Ring Mall. На щанда, разположен на ниво партер, посетителите на изложението могат да се запознаят с атрактивни модели на марката, разнообразие от аксесоари, както и да се консултират с експерти на BMW. Изложението е с работно време от 10:00 до 22:00 ч. като входът е свободен.

Почитателите на мотоциклетите ще имат възможност да видят на живо едни от най-атрактивните модели на BMW Motorrad: S 1000 XR, S 1000 R, R 1200 R, R 1200 RS, R 1200 RT, R nineT Pure, както и най-новото R 1200 GS. Специална изненада за посетителите на марката ще бъде шампионът по мотоциклетизъм и пилот на BMW Motorrad, Мартин Чой, който ще бъде на разположение за феновете на 25-ти и 26-ти март между 16:00 и 17:00 часа.

Тазгодишнoто изложението преминава под мотото „Сподели пътя“ – кампания в партньорство с Министерство на вътрешните работи, Български червен кръст и Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. BMW Motorrad активно подкрепя кампанията и призовава всички участници в движението към повече толерантност и отговорност на пътя.

 

За моделите:

 

BMW R 1200 GS

Най-популярният ендуро байк в света, R 1200 GS, e оптимизиран в широк спектър от области. Мотоциклетът се задвижва от боксерен двигател с въздушно/водно охлаждане, с максимална мощност от 125 к.с. при 7750 об/мин и 125 Нм при 6500 об/мин. Новият R 1200 GS разполага с нов катализатор и карта за управление на двигателя, с които отговаря на еко норма EU4. Мотоциклетът предлага два режима на каране “Rain” и “Road”, които са част от стандартното оборудване, заедно с автоматичен контрол на стабилността (Automatic Stability Control). За пръв път клиентите могат да дадат на BMW GS по-изявен ендуро или отличителен стил, в зависимост от техните предпочитания, избирайки между двата пакета - Rallye или Exclusive.

 

S 1000 R

Роудстърът е с мощен четирицилиндров редови двигател, развиващ 165 к.с., а агрегатът отговаря на норма EU4. E-Gas електронното командване на газта позволява изключително прецизен контрол на мощността, а Gear Shift Assistant Pro системата елиминира нуждата от ползване на съединител при смяната на скоростите, предавките влизат още по-бързо, за още по-добра отзивчивост. BMW S 1000 R предлага стандартно два режима за каране: “Rain” и “Road”. Първият осигурява внимателно разгръщане на тягата, което заедно с ABS и ASC системите адаптирани за мокро време, прави карането в хлъзгави условия много по-сигурно. “Road” от своя страна оптимизира отзивчивостта на газта, ABS и ASC системите за каране на сух асфалт.

 

S 1000 XR

S 1000 XR е своеобразна амалгама между приключенски и спортен мотоциклет и е перфектен избор за търсачите на спортен дух без граници. Спортният двигател със своите 160 к.с. при 11 000 об/ мин и 112 Нм при 9250 об/ мин е съчетан с концепцията за седалката на GS серията, за да се получи мотоциклет, който се чувства у дома си при върхово натоварване на всякакви пътища. Като приключенски спортен мотоциклет S 1000 XR е изключително гъвкав по природа и може да се адаптира идеално към индивидуалните предпочитания на водача с допълнителни екстри. HP асистентът за превключване на скоростите свежда до минимум употребата на съединителя между потеглянето и спирането, като прави всяка смяна на предавката по-бърза и по-лесна. Мотоциклетът е с електронен контрол на окачването чрез динамичен ESA и осигурява оптималната работа на окачването.

 

R 1200 R

R 1200 R е мощен и многофункционален мотоциклет, който съчетава по уникален начин комфорт, атлетичен дух и дизайн. Мотоциклетът е изпреварил времето си и от технологична гледна точка. Общо 125-те к.с. на R 1200 R предоставят отлично ускорение. Заедно с режимите на управление, до които има достъп с натискането на един бутон, допълнителната система за контрол на сцеплението (DTC) пренася ефективно мощта му върху асфалта. Водачът вижда и управлява всичко благодарение на преработеното и разширено арматурно табло. По отношение на дизайна, R 1200 R се предлага не само в един основен цвят, но и в два допълнителни стилови варианта.

 

R 1200 RS

Спортният туринг мотоциклет извлича изключителната си мощ от 92 кВт (125 к.с.) от двуцилиндров четиритактов боксерен двигател с въздушно/ течно охлаждане с два горно разположени разпределителни вала и един балансиращ вал. Благодарение на спортната позиция на седалката и перфектната защита от насрещния вятър и метеорологичните условия мотоциклетът предлага изцяло ново усещане при управление при бързо движение по пътищата в спортен стил.

R 1200 RT

Невероятният туристически мотоциклет с убедителен дизайн се задвижва от двуцилиндров боксерен двигател с въздушно течно охлаждане, мощност от 125 к.с. и още по-висок въртящ момент. Благодарение на активното електронно управляемо окачване ASC, мотоциклетът е лесен и приятен за управление и предлага сигурна и стабилна езда по всякакви пътища. Електронно управляемата система на окачване на BMW Dynamic ESA реагира само за част от секундата на променящата се пътна настилка. Shift Assistant Pro пък позволява на ездача да превключва предавките във възходящ или низходящ ред, без да е необходимо да борави с лоста на съединителя, или да нагласява оборотите с газта.

 

R nineT Pure

R nineT Pure е израз на есенцията на класическия роудстър – с автентичен дизайн, без излишни елементи, редуциран до абсолютния минимум. Мотоциклетът е с двуцилиндров боксерен двигател с обем от 1170 куб. см и мощност от 81 кВт (110 к.с.) като отговаря на нормата EU4. Изпускателната система 2-в-1 допълва класическата и чиста линия, която добавя и съответното мощно звучене. Благодарение на стандартния ABS и опционалната система ASC, карането става още по-сигурно. Предлагат се и множество Оригинални аксесоари от гамата на BMW Motorrad, както и от гамата допълнително оборудване, които създават възможности за допълнителна персонализация на мотоциклета.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2016 г. BMW Group е реализирала приблизително 2.367 млн. автомобила и над 145 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2018.

Munich, 17. May. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of BMW AG.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.