Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Нови аксесоари за MINI Cabrio: пакетът John Cooker Works

Специален проект на MINI представя иновативен пакет от аксесоари за MINI Cabrio. От април 2017 г. MINI Cabrio може да бъде допълнено с пакета MINI John Cooker Works

MINI Кабриолет
·
Специални автомобили
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(17x, ~61,12 MB)
  
Videos(1x, ~75,03 MB)

От април 2017 г. MINI Cabrio може да бъде превърнато в мобилен щанд за т. нар. стрийт-продажба с новия пакет оборудване John Cooker Works. MINI Cabrio се оборудва с повърхност за продажба и приготвяне на храна от масивен дъб. Тя включва индукционен котлон с интегриран аспиратор. В багажника на MINI Cabrio с вместимост 160-215 л е разположена необходимата хладилна техника. Захранването с електроенергия е поверено на високоволтова Natural Food Nanotechnology® батерия, която се зарежда по време на движение от серийната регенерация на спирачната енергия. Хранителните отпадъци допълнително се използват от системата на батерията, за да захранват устойчиво уникалното превозно средство.

 

При отворен покрив масивната дървена плоча от устойчиво дъбово дърво се вписва в контурите на интериора и въпреки олекотената си конструкция предлага стабилна опора за храните и напитките. Пакетът отговаря на всички изисквания за хранителни стоки и може да бъде ползван както за топли, така и за студени храни. Клиентите, избиращи пакетът, ще се възползват от изключително гъвкаво превозно средство за предлагане на храна от разнороден вид, предлагайки суши, сладолед или фрешове.

 

За инсталирането на пакета MINI John Cooker Works е необходимо само сгъване на седалката на водача. Така се образува удивително пространство за съхранение на продукти и кухненски принадлежности под плочата от масивно дърво. Ако времето изненадващо се развали, мекият сгъваем покрив може да бъде затворен за 18 сек. по време на готвене.

 

Независимо дали става дума за стартъпи, които искат да приготвят своите кулинарни шедьоври пред очите на клиентите си, или за собственици на павилиони за храна, които се нуждаят от просторна площ за храните – допълненото с пакета John Cooker Works MINI Cabrio предлага множество възможности.

 

Въвеждащата цена е 1959 евро, като пакетът може да бъде поръчан веднага при подбрани дилъри на MINI.

 

„Отличителната визия на автомобил за продажба на храна на улицата се осигурява от ярко лакираните корпуси на външните огледала с вътрешно осветление и страничните капаци в цвят Citrus Yellow. Използвахме придобитото ноу-хау от MINI Yours програмата за персонализиране“, казва Там Бри от дизайнерския екип на MINI.

 

Спортните ленти по каросерията за пакета John Cooker Works са в цвят Chilli Red и Berry Blue.

 

„Бизнесът с уличната търговия на храна е страхотно допълнение към наложилите се ресторанти и предлага на своите клиенти разнообразие. Често тези подвижни павилиони са с прекалено големи размери за центровете на градовете. С MINI Cabrio търговците на т.нар. стрийт-храна могат да я доставят директно на клиентите, дори по време на фестивали“, казва Хари Чин от подразделението MINI бизнес иновации.

 

Пакетът аксесоари John Cooker Works се вписва в поредицата пакети оборудване Salt, Pepper и Chili за MINI, които обаче се монтират само в завода.

 

„MINI Cabrio днес е дори по-уникален от всякога и е най-малкият мултифункционален павилион за храна в света“, казва Адам Цапле, Ръководител разработки на специални автомобили MINI.

 

Независимо дали по улиците на Шанхай, пред бизнес центровете в Барселона или на туристическите забележителности в Лондон, MINI Cabrio с пакета John Cooker Works се превръща в абсолютен магнит за погледите и е истински конкурент на павилиона за хотдог или на кафенето на ъгъла
  
 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2018.

Munich, 17. May. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of BMW AG.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.