Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Group на Auto Shanghai 2017

Световна премиера на дългата версия на BMW Серия 5 Седан: трето поколение на разработения ексклузивно за китайския автомобилен пазар и изработван в завода в Шенянг бизнес седан в премиум сегмента.

I12
·
F60
·
F56
·
R60
·
BMW
·
Brands
·
Серия 5
·
MINI
·
BMW Motorrad
·
BMW i
·
BMW i8 Coupé
·
BMW i Automobiles
·
MINI Countryman
·
John Cooper Works
·
John Cooper Works Countryman
·
Скутер
·
Юбилей
·
Превозни средства с визия
·
Технологии
·
BMW ConnectedDrive
·
Дизайнерски решения, концепции и изследвания
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(3x, ~1,05 MB)
  
Photos(50x, ~284,02 MB)
  • Световна премиера на дългата версия на BMW Серия 5 Седан: трето поколение на разработения ексклузивно за китайския автомобилен пазар и изработван в завода в Шенянг бизнес седан в премиум сегмента; уникална хармония между динамични характеристики и луксозен комфорт при дълги пътувания; максимална ефективност благодарение на новото поколение двигатели; нов напредък по пътя към автоматизираното шофиране чрез иновативни асистиращи системи; уникални услуги на BMW Connected.
  • Световна премиера за BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition: новото специално издание на модела подчертава изразителното и аеродинамично оптимизирано оформление на Plug-in хибридния спортен автомобил; лаково покритие в цвят Protonic Frozen Yellow; ексклузивен интериорен дизайн с жълти контрастни шевове, керамични апликации и таван в цвят антрацит; BMW i като пионер на уникалната история на успеха в областта на устойчивата мобилност; технологията BMW eDrive от разработката на BMW i автомобилите вече се използва при шест моделни семейства на BMW и един модел на MINI; BMW Group е най-успешният производител на Plug-in хибридни модели в премиум сегмента.
  • Премиера за Азия за BMW Concept X2: спортно-урбанистична автомобилна концепция в премиум компактния сегмент; екстериорът демонстрира динамика и солидност; индивидуална интерпретация на характерния дизайн на един BMW X модел, комбинирани с ниските, издължени пропорции на едно купе.
  • Премиера за Азия на новото BMW Серия 4: BMW Серия 4 Купе, BMW Серия 4 Кабриолет и BMW Серия 4 Гран Купе поставят допълнителни акценти по отношение на естетиката и спортния дух чрез прецизни модификации на дизайна и модернизирано окачване; серийни LED фарове и LED задни светлини; още по-фина премиум атмосфера в интериора; системата за управление iDrive с ново изобразяване на менютата под формата на плочки в комбинация с навигационната система Professional.
  • Иновация: BMW Connected като персонализиран, дигитален асистент за мобилност с уникални предложения за китайския автомобилен пазар. BMW Connected включва адаптирана специално за китайските целеви групи избор от услуги в областите планиране на мобилността, обслужването на клиентите, социални мрежи и развлечения.
  • Световна премиера за новото MINI John Cooper Works Countryman: разширяване на гамата на върховите спортисти на John Cooper Works с най-големия и гъвкав модел на британската марка; четирицилиндровият турбодвигател със 170 кВт/ 231 к.с., осемстепенната трансмисия Steptronic Sport, задвижване на четирите колела ALL4, спортното окачване, аеродинамично оптимизираната каросерия и атмосферата на спортен автомобил в интериора гарантират изключителна динамика и въодушевяващо състезателно усещане.
  • Равносметка на успеха: BMW Motorrad продължава глобалния си ръст и на китайския пазар; премиум марката стартира с последователно продължаване на моделната си офанзива на пазара на премиум мотоциклети и макси-скутери; до края на 2017 г. ще бъдат въведени 14 нови или модернизирани модела; освен това Auto Shanghai 2017 ще бъде и сцена за световната премиера на един от най-ексклузивните BMW мотоциклети на всички времена.

 

Подробна информация за изложението може да намерите в приложените файлове за изтегляне, на английски език.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2016 г. BMW Group е реализирала приблизително 2.367 млн. автомобила и над 145 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2018.

Munich, 17. May. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of BMW AG.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.