Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Group България представи новите BMW Lifestyle спортни колекции и най-новите M Performance аксесоари

На специално събитие BMW M Performance Camp BMW Group България представи най-новите и актуални M Performance аксесоари и оборудване, както и новите Lifestyle спортни колекции за сезон 2017-2019 г. Акцент на тазгодишното събитие беше новото BMW Серия 5, оборудвано с M Performance Parts, като така най-успешният бизнес седан в света придобива още по-динамичен и атрактивен външен вид, по-добра аеродинамика и отличителен характер.

Lifestyle
·
Lifestyle продукти
·
Автомобили BMW M Performance
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(110x, ~625,04 MB)

На специално събитие BMW M Performance Camp BMW Group България представи най-новите и актуални M Performance аксесоари и оборудване, както и новите Lifestyle спортни колекции за сезон 2017-2019 г. Акцент на тазгодишното събитие беше новото BMW Серия 5, оборудвано с M Performance Parts, като така най-успешният бизнес седан в света придобива още по-динамичен и атрактивен външен вид, по-добра аеродинамика и отличителен характер. По време на събитието също така бяха демонстрирани и Оригинални BMW и MINI аксесоари и пълната гама от BMW и MINI велосипеди на групата.

На специалното събитие гостите имаха възможност да се запознаят от близо с богато оборудваното с M Performance, ново поколение на BMW Серия 5 като компонентите за допълнителен монтаж в областите задвижване, окачване, аеродинамика и кокпит позволяват индивидуално и оформено по мярка повишаване на атлетичността в екстериора, пъргавината на пътя и спортната атмосфера в интериора на новия бизнес седан. BMW M Performance е продуктова линия, разработена от BMW в сътрудничество с BMW M GmbH, чиято цел е да подчертават спортния характер на автомобилите BMW. Гамата предоставя много възможности за персонализиране на почти всички модели на марката като разнообразните части може да се поръчват индивидуално или като пакет.

По време на събитието бяха представени и новите спортни колекции на BMW Lifestyle. Идеален спътник за спортен и активен начин на живот, новите колекции са съобразени с лайфстайла и активността на различни групи клиенти на марката. Акцент на новия каталог е колекцията BMW Motorsport Heritage, която е вдъхновена от духа на 70-те години на ХХ в. като стилно отразява дългите традиции на BMW в моторните спортове. Автентичното BMW Motorsport коженото яке от висококачествена агнешка кожа е емблематичен артикул и предава оригиналния състезателен дух.

По време на специално разработена спортната програма, представителите на медиите успяха да се запознаят отблизо и с гамата от велосипеди, които предлага компанията, както и с многообразието от висококачествени дрехи и аксесоари в различните колекциите. Гостите на събитието имаха възможност да се състезават в няколко дисциплини, които включваха състезание за майсторско шофиране на велосипеди, драг с електрически велосипеди, спортно управление на миниатюрни BMW колички с дистанционно управление, както и забавно състезание по голф пътинг.

 

Новите BMW Lifestyle спортни колекции – съобразени според индивидуалните изисквания на клиентите и вдъхновени от активния лайфстайл

Останалите артикули от колекцията BMW Motorsport Heritage също представят оригиналното BMW Motorsport лого, резките графични линии и привличащата внимание цветова схема. Всички тези елементи също създават желание за притежание на артикулите, както от феновете на BMW Motorsport, които са почитатели от самото начало на марката, така и от нови клиенти.  

Специално разработена от дизайнерите на BMW е новата колекция BMW Active, вдъхновена от камуфлажа, поставян на пред-производствените автомобили на марката. Отличителният камуфлажен десен носи специален дизайн акцент при всички спортни и градски артикули от колекцията. За цветовата палитра са използвани сини и маслинови нюанси, заедно с жълти дизайн елементи и отразители, които придават модерен привкус. Колекцията BMW Active освен с градски атлетичен вид се отличава и с леките си, бързо съхнещи и дишащи материи, идеални за спортни екскурзии и дейности на открито. Удобните функции, включително подплатената качулка с вдигаща се нагоре яка тип шал и с ластици на BMW Active суитчъра, гарантират ненадминат комфорт и максимална свобода на движение.

От друга страна колекцията съдържа не само полезни аксесоари за навън като BMW Active функционалната кърпа и голямото разнообразие от чанти и куфари, но и добре подбрани кучешки аксесоари като BMW Active кучешки повод. Така четирикраките ни приятели могат да участват в нови приключения, оборудвани с подходящия комплект за тази задача.

Съвременните любители на моторните спортове ще са любопитни да опознаят новата колекция BMW Motorsport, която предлага множество стилове – резки графични линии BMW Motorsport, динамични стилове и висококачествени материали - създадени, за да пресъздадат уважаваното във времето BMW състезателно усещане. Акцент в колекцията е якето BMW Motorsport Paper Jacket. Изработено от иновативен материал, подобен на хартия като Tyvek, като върху това яке може да бъде писано с водоустойчиви маркери. Това го прави важно допълнение към гардероба за ловците на автографите по трасето.

За тези, които предпочитат да удрят една или две топки за голф, колекцията BMW Golfsport предлага изключителна селекция от спортни и елегантни екипи като BMW Golfsport Polo тениска или BMW Golf функционално яке, снабдено с умни функции.

Например, ултра леката BMW Golfsport чанта за стикове не само впечатлява със своите интелигентно разработени външни и вътрешни джобове и седем клубни отделения, а също и с леките си алуминиеви крака (с ръчен механизъм за активиране), които осигуряват оптимален контакт с земята. Технологията Aqua от OGIO, подвижна дръжка за дъжд и водоустойчив цип и екипировка за шевове задържат всичките съоръжения за голф сухи, независимо от времето.

Интелигентната Navy/ Fire цветова комбинация на колекцията ще донесе допълнителна стилистична сила на замаха на всеки играч, независимо от хендикапа.

Подаръчният комплект BMW Golfsport ще бъде еднакво добре посрещнат от професионалистите в областта на голфа, но и от новите членове на хендикап. Отваряйки голямата кутия за подаръци в голф стил ще намерите две висококачествени топки за голф Pro V1 от експертния партньор Titleist, теглич и шапка BMW Golfsport. Капачката има удобен магнитен държач на върха си, така че може да запазите двата маркера за топките с логото на BMW (също включени в комплекта) с лесен достъп по всяко време.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

--

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2016 г. BMW Group е реализирала приблизително 2.367 млн. автомобила и над 145 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.