Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Първи тийзър за бъдещото BMW Серия 8 Купе по време на Concorso d’Eleganza Villa d’Este на 26 май 2017 г.

По време на днешното Годишно общо събрание Председателят на борда на директорите на BMW AG г-н Харалд Крюгер обяви пристигането на нов концептуален автомобил. BMW Group ще представи дизайн проучване на тазгодишния конкурс Concorso d’Eleganza Villa d’Este на 26.05.2017 г., което дава изключителен поглед към BMW Серия 8 Купе, планирано за 2018 г. Концептуалният автомобил олицетворява безкомпромисна динамика и съвременен лукс - същността на модерното BMW купе

 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(1x, ~1,04 MB)

По време на днешното Годишно общо събрание Председателят на борда на директорите на BMW AG г-н Харалд Крюгер обяви пристигането на нов концептуален автомобил. BMW Group ще представи дизайн проучване на тазгодишния конкурс Concorso d’Eleganza Villa d’Este на 26 май 2017 г., което дава изключителен поглед към BMW Серия 8 Купе, планирано за 2018 г. Концептуалният автомобил олицетворява безкомпромисна динамика и съвременен лукс - същността на модерното BMW купе.

„BMW Серия 8 Купе ще надгражда традицията ни за луксозни спортни купета и ще добави истинска кола-мечта в нашата линия - къс чисто автомобилно очарование", казва Крюгер, гледайки напред към новия модел. „Серия 8 Купе ще подкрепи лидерската ни позиция в луксозния сегмент. Днес мога да заява, че това ще бъде истинско луксозно спортно купе."

 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.