Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Новото BMW M5 с M xDrive

С новото BMW M5 (среден разход на гориво: 10.5 л/ 100 км; СО2 емисии: 241 г/ км) BMW M GmbH представя шестото поколение на най-успешния и впечатляващ седан на света. Първото BMW M5 прави своята премиера през 1984 г.

Автомобили BMW M
·
M5
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~147,18 KB)
  
Photos(82x, ~772,84 MB)
  
Videos(1x, ~386,19 MB)
  • С новото BMW M5 (среден разход на гориво: 10.5 л/ 100 км; СО2 емисии: 241 г/ км) BMW M GmbH представя шестото поколение на най-успешния и впечатляващ седан на света. Първото BMW M5 прави своята премиера през 1984 г.
  • Новото BMW M5 е с монтирано иновативно задвижване M xDrive, оптимизирано по отношение на динамиката на управлението и сцеплението.
  • Новата задвижваща технология M xDrive комбинира типичната за M пъргавина и прецизност на стандартното задвижване с преимуществата по отношение на сцеплението на двойното задвижване.
  • Пет конфигурации покриват много широк спектър от динамични ситуации. При деактивирана система за Динамичен контрол на стабилността (DSC) трите M xDrive режима позволяват индивидуално конфигуриране, включително и чисто задно задвижване.
  • С M xDrive и новата осемстепенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic можете още по-интензивно да се насладите на изключителната динамика на новото BMW M5 както на състезателната писта, така и във всекидневието.
  • Най-новият вариант на V8 двигателя с работен обем 4.4 л и технология TwinPower Turbo е с още по-висока мощност и въртящ момент.
  • Новото BMW M5 с M xDrive ускорява от 0 до 100 км /ч значително по-бързо от предшественика си.
  • Новото BMW M5 с M xDrive и осемстепенна трансмисия M Steptronic е по-леко от предишния модел с класическо задно задвижване.

 

Приложена може да намерите пълна информация за модела на английски език.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации

BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

 

--

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2016 г. BMW Group е реализирала приблизително 2.367 млн. автомобила и над 145 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.