Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Автоматизираното шофиране при BMW Group

Индивидуалната мобилност и нейното индустриално приложение се намират в технологичен възход. През следващите 10 години автомобилът и неговите технологии ще се променят по-силно, отколкото общо през изминалите 30 години. BMW Group е добре подготвена за това предизвикателство. BMW Group и нейните партньори работят съвместно по стандарти и платформи за бъдещето на автоматизираното шофиране и с удоволствие биха посрещналинови партньори в това сътрудничество.

Технологии
·
Алтернативни задвижващи системи, бъдеща мобилност
·
Системи за подпомагане на водача
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 500,25 KB)
  
Photos(2x, 2,7 MB)
  
Videos(1x, 398,02 MB)

Индивидуалната мобилност и нейното индустриално приложение се намират в технологичен възход. През следващите 10 години автомобилът и неговите технологии ще се променят по-силно, отколкото общо през изминалите 30 години. BMW Group е добре подготвена за това предизвикателство.

През последните години в рамките на различни събития BMW Group демонстрира най-важните предпоставки за автономното шофиране. Още през 2006 г. BMW Серия 3 направи самостоятелна обиколка на Хокенхаймринг, а от 2011 г. автоматизираните прототипи на BMW Group са тествани на пътя по магистрала А9 между Мюнхен и Нюрнберг. От 2014 г. високотехнологичните прототипи на BMW Group разполагат с 360-градусов обзор, който им позволява да предотвратяват инциденти. През същата година прототип на BMW Group за пръв път дрифтира автоматизирано по Las Vegas Speedway и доказва, че може да бъде овладяно и шофирането в граничен режим. Междувременно автоматизираните автомобили днес са в състояние, да паркират сами, управлявани чрез жестове (автоматизирано сервизно паркиране).

Всички тези функции са обединени във визионерския автомобил BMW Vision Next 100 и помагат на собственика да управлява ежедневните си задължения.

Междувременно BMW Group прави още една крачка напред: чрез стартиралото през 2014 г. придобиване на дял в HERE, както и чрез сътрудничеството с Intel, Mobileye (от 2016 г.) и други партньори BMW Group дава стартовия сигнал за серийната разработка на BMW iNext.

BMW Group и нейните партньори работят съвместно по стандарти и платформи за бъдещето на автоматизираното шофиране и с удоволствие биха посрещналинови партньори в това сътрудничество.Приложена може да намерите пълна информация на английски език.BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации

BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

 

--

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2016 г. BMW Group е реализирала приблизително 2.367 млн. автомобила и над 145 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.