Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Пълната гама на моделите MINI John Cooper Works бяха представени в България

Състезателна динамика, спортен дизайн и мощен звук придружаваха пълната гама от автомобили на британската марка MINI с емблематичното означение John Cooper Works в България. На специално организирано събитие – MINI JCW WORKOUT 2017, участниците имаха възможността да тестват разнообразните модели по живописен маршрут с променяща се динамика за по-пълно усещане на радостта от шофиране като при състезателна надпревара, характерни за MINI John Cooper Works.

John Cooper Works
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(100x, ~647,82 MB)

Състезателна динамика, спортен дизайн и мощен звук придружаваха пълната гама от автомобили на британската марка MINI с емблематичното означение John Cooper Works в България. На специално организирано събитие – MINI JCW WORKOUT 2017, участниците имаха възможността да тестват разнообразните модели по живописен маршрут с променяща се динамика за по-пълно усещане на радостта от шофиране като при състезателна надпревара, така характерни за MINI John Cooper Works моделите.

Звездата на събитието беше новото MINI Countryman John Cooper Works, което дебютира в България именно на специално организираното събитие два месеца след световната премиера и въвеждането му на пазара. Втората генерация на модела, принадлежащо към семейството на върховните спортисти, е оборудвано с мощния двигател със 231 к.с./ 170 кВт. в комбинация със серийното задвижване на четирите колела ALL4. Двигателят, окачването и аеродинамиката са взаимствани от експертизата на John Cooper Works от моторните спортове, а интериорът допълва специфичния вид на модела със спортните John Cooper Works спортни седалки.

Гостите имаха възможност да видят на живо и специално създадената за MINI Countryman палатка за покрива от специализирания производител AUTOHOME, която още повече подчертава авантюристичния характер на модела. Палатката AirTop почти не се различава от стандартна кутия за багаж като дизайнът й е разработен така че да постига понижено аеродинамично съпротивление и ограничен шум от вятър. Палатката също така е устойчива на дъжд, благодарение на стабилния си твърд покрив като същевременно е разработена да предлага оптимални възможности за вентилация, топло- и шумоизолация на високо ниво.

 

За MINI John Cooper Works

John Cooper Works са най-мощните и ексклузивни модели на MINI, правени някога. Със спираща дъха динамика, тунинговани части и подчертано спортен дизайн, те са специално проектирани за максимално състезателно изживяване и върхова динамика. Характерно за спортните модели е ниският център на тежестта, високите обороти на двигателя и прецизното окачване, които максимално засилват усещането за управление като на картинг като същевременно високоефективните спирачки осигуряват стабилен контрол във всеки момент.

Гамата от John Cooper Works модели днес обхваща цялото семейство на MINI: MINI Хечбек 3 врати, MINI Cabrio, MINI Clubman и MINI Countryman. Състезателните модели могат да бъдат конфигурирани в зависимост от предпочитанията на клиента в над десет отличителни външни цвята, както изборът на интериорни решения варира според индивидуалните желания в разнообразни варианти.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2016 г. BMW Group е реализирала приблизително 2.367 млн. автомобила и над 145 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.