Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Експедиция в градската джунгла за новото BMW X2

През града в екстравагантен дизайн нa дигитален камуфлаж

 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(15x, ~12,52 MB)

Новото BMW X2* трябва да се зареди с търпение до дългоочакваната си световна премиера. Но въпреки че все още е в своята фаза на разработка, най-новото Sports Activity Coupé от семейството на BMW X потегли на откривателска обиколка в своята бъдеща среда – градската джунгла.

 

Новото BMW X2 избра подходящата визия за своето приключение: облече атлетичните си форми с впечатляващ камуфлажен дизайн напълно подходящ за екскурзия в джунглата. Яркото покритие в жълто, сиво и черно подчертава отличните качества на новото Sports Activity Coupé в оптимална модна форма. Необичайният дизайн е базиран на дигитален модел и изразява иновативния дух и бъдещата ориентация на BMW Group.

 

Не беше изненадващо, че новото BMW X2 беше център на внимание по време на експедицията си. Всеки който го е срещнал по време на неговата обиколка, имаше възможност да придобие ранно впечатление за неговия екстравагантен и модерен дизайн, както и спортният му дух и да се запознае с перфектното Sports Activity Coupé за млади, екстровертни и активни хора.

 

*Все още не са налични данни за разхода на гориво и CO2 емисиите.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.