Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Технически мерки за BMW M3 Седан, BMW M4 Купе и BMW M4 Кабриолет

Oт ноември 2017 г. при мощните спортни автомобили BMW M3 Седан, BMW M4 Купе и BMW M4 Кабриолет (среден разход на гориво: 9.5 – 8.3 л/100 км, CO2 емисии: 218 –194 г/км) карданеният вал от CFRP (карбонов композит) постепенно ще бъде заменен от специален за М високоякостен стоманен карданен вал.

F80
·
F82
·
F83
·
Автомобили BMW M
·
M3
·
Купе
·
M4
·
Кабрио

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Oт ноември 2017 г. при мощните спортни автомобили BMW M3 Седан, BMW M4 Купе и BMW M4 Кабриолет (среден разход на гориво: 9.5 – 8.3 л/100 км, CO2 емисии: 218 –194 г/км) карданеният вал от CFRP (карбонов композит) постепенно ще бъде заменен от специален за М високоякостен стоманен карданен вал. Тази промяна осигурява техническите предпоставки за изпълнение на бъдещите законови изисквания за емисиите. В последствие ще бъде интегриран и бензинов филтър за твърди частици (PPF) в предвиденото в конструкцията място на големите пазари.

Новоразработеният стоманен карданен вал е конструиран така, че динамичните характеристики и поведението на пътя на мощните спортни автомобили BMW M3/ M4 да останат на най-високо ниво.

По производствено-технически причини тази промяна е необходима за BMW M3 Седан, BMW M4 Купе и BMW M4 Кабриолет. Специалните модели BMW M4 CS и BMW M4 GTS няма да бъдат засегнати от тази мярка.

И петото поколение BMW M3 Седан, BMW M4 Купе и BMW M4 Кабриолет са олицетворение на идеалния тип свръхмощен спортен автомобил с неограничена пригодност за всекидневието. Доставките на успешните модели от актуалното поколение вече достигат 68 000 екземпляра.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации

BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

--

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2016 г. BMW Group е реализирала приблизително 2.367 млн. автомобила и над 145 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.