Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Connected по време на IAA 2017

BMW Connected свързва автомобила с дигиталния стил на живот на потребителя. Технологията е напълно интегрирана и в съответствие с индивидуалните потребности и контекста на всеки потребител.

BMW Driving Experience
·
Frankfurt
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~241,36 KB)
  
Photos(6x, ~21,37 MB)

BMW Connected свързва автомобила с дигиталния стил на живот на потребителя. Технологията е напълно интегрирана и в съответствие с индивидуалните потребности и контекста на всеки потребител. С ъпдейта през четвъртото тримесечие на 2017 г. се въвеждат услуги, които подпомагат и водачите на BMW и BMW i в тяхното дигитално всекидневие със специален фокус върху подобренията на автомобилите BMW i. Най-новите дигитални услуги ще бъдат представени от 14 до 24 септември на Международното автомобилно изложение (IAA) във Франкфурт.

 

Дигитални услуги за водачите на BMW i

 

Разработените специално за BMW i услуги са създадени да отговарят на изискванията и нуждите, свързани с електрическата мобилност. Например, електрическият автомобил перфектно се интегрира към дигиталното всекидневие на водача. BMW Connected вече предлага бърз преглед на най-важните данни за автомобила като пробег и ниво на заряд, които могат да бъдат преглеждани от различни точки на достъп като смартфон или смартчасовник. Скоро, като допълнение към съществуващите възможности за заявка на пътуване и проверка състоянието на вратите чрез Alexa или управляване на автомобила чрез Remote Services (Дистанционни услуги), цялата информация за автомобила също ще бъде налична в BMW Connected. Чрез един клик потребителят ще получава детайлна информация за състоянието на вратите и прозорците. С тази услуга потребителите ще могат да проверяват кой прозорец и коя врата са заключени или да научат кой трябва да бъде затворен или заключен.

Друга новост, интегрирана в BMW Connected, е BMW Digital Charging Service, което позволява зареждането на автомобилите, използвайки екологична енергия при минимални разходи. За тази цел водачът избира на смартфона си функцията „Интелигентно зареждане“. Услугата BMW Digital Charging Service е интегрирана на пазара на електроенергия, автоматично избира най-изгодните и екологични тарифи. Собственикът също има възможност безпроблемно да включи безплатна, самостоятелно генерира соларна енергия в процеса на зареждане. Системата винаги осигурява пълното зареждане на колата към желания час на потегляне.

 

Фокус върху персонализацията

 

Само за дванадесет месеца BMW Connected, допълнено с все по-усъвършенствана интеграция в автомобила и набор от нови услуги, е въведено на 29 пазара като предефинира изживяването от мобилността с голям успех както в автомобилите BMW, така и извън тях. Към юни 2017 г. BMW Connected отчита над 1 млн. потребители по целия свят.

Новата версия на BMW Connected също така ще представи нови подобрения на изживяването при индивидуалното планиране на пътувания, което позволява дори повече възможности за персонализация. С BMW ID потребителите могат да създадат собствен портативен клиентски профил, в който са запазени всичките им предпочитани настройки и услуги, които – благодарение на Open Mobility Cloud – могат да бъдат прехвърлени и към други автомобили на BMW. Ако в бъдеще потребител смени автомобила, може да има достъп до всичките си лични услуги и конфигурирани функции чрез BMW ID. По този начин фокусът е поставен не върху конкретния автомобил, а върху водача.

Пример за фокуса върху персонализация е възможността за научаване на крайната цел с BMW Connected, където услугата автоматично научава домашния и работния адрес на потребителя, както и потребителските маршрути до работното място. С новата версия тези възможности за разбиране на ежедневните потребителски изисквания ще се разширят. Например, посещаваните най-често от потребителя вериги бензиностанции ще бъдат „научени“ и автоматично ще бъдат приоритизирани при бъдещи търсения за зареждане на гориво.

BMW Connected предлага изключително обслужване и с персонализираните Следпродажбени услуги. Клиентите виждат напомняне за предстоящо обслужване или час за ремонт и в определени пазари, като Великобритания и САЩ, могат да запазят час за ремонт директно през приложението.

Освен това в BMW Connected вече е с интегриран директен достъп до BMW Financial Services , давайки на водачите бърз достъп до важна информация като договорни условия, детайли за плащания за тяхното BMW, както и възможности за самообслужване. Първоначално тази услуга ще бъде внедрена за клиенти във Франция и Великобритания, а по-късно ще се предлага и в други държави.

Новото оформление на BMW ConnectedDrive Store също е с фокус върху водачите. Новият магазин предлага пълен набор дигитални услуги и BMW ConnectedDrive услуги като Online Entertainment, Real Time Traffic Information или дистанционни услуги като позволява достъпа им от потребителите по всяко време и отвсякъде онлайн. От юни 2017 г. новият магазин е наличен в 24 държави на адрес www.bmw-connecteddrive.com и позволява по-бърз преглед на всички персонализирани услуги и достъп до нови такива.

 

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации

BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

--

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2016 г. BMW Group е реализирала приблизително 2.367 млн. автомобила и над 145 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.