Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Това е мобилността на утрешния ден. Сега. BMW Group по време на IAA 2017.

Предефиниране на мобилността и преосмисляне на статуквото. Това е мисията на BMW Group – защото бързопроменящите се изисквания в света на мобилността изискват, решителни действия, за да бъде създадено бъдещето. Гледайте на живо он-лайн или запис на представянето на BMW Group при откриването на IAA 2017.

Корпоративни
·
Корпоративни събития
·
Изложби, автомобилни изложения
·
Frankfurt
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~185,33 KB)
  
Photos(1x, ~1,86 MB)

Related Links.

Представянето на BMW Group по време на Международното автомобилно изложение Франкфурт 2017 (IAA) от 14 до 24 септември, е  подчинено на водещия принцип: “This is tomorrow. Now.” На площ от 10 500 m² в зала 11 на Frankfurt Messe експозицията на BMW Group обхваща безпрецедентно широк кръг от теми - като BMW i и нови продукти в луксозния сегмент, BMW M, MINI и BMW Motorrad, както и последните новости в областта на услугите за мобилност. 

Гледайте на живо от 8:30 CEST или на запис прес конференцията на BMW Group.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.