Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Group България стартира кампания „Бъдеще с предимство“.

Кампанията „Бъдеще с предимство“ е за клиентите на BMW и MINI, които при избора си на автомобил се ръководят и от принципите за устойчива мобилност. Те ще получат бонус от до 5000 лв. при формирането на цената на нов автомобил от гамата на BMW или MINI, ако предадат за рециклиране притежаван от тях автомобил с норма на емисии EU 1 – 4 .

Корпоративни
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(3x, 7,8 MB)

„Бъдеще с предимство“ – Вашият избор на автомобил казва всичко.

„Ние стоим зад принципите си и искаме всеки български потребител да получи най-доброто, което корпорацията и марките ни предлагат. Затова даваме начало на програмата „Бъдеще с предимство“. Тя е за онези от нашите клиенти, които изберат да се откажат от стар автомобил с норма Евро 4 или по-ниска, и го заменят с нов от гамата на BMW или MINI с емисии на CO2 под 130 г.”, каза г-н Александър Миланов управител на BMW Group България при представянето на кампанията по време на автомобилен салон София 2017. 

Кампанията „Бъдеще с предимство“ е за клиентите на BMW и MINI, които при избора си на автомобил се ръководят и от принципите за устойчива мобилност. Те ще получат бонус от до 5000 лв. при формирането на цената на нов автомобил от гамата на BMW или MINI, ако предадат за рециклиране притежаван от тях автомобил с норма на емисии EU 1 – 4 . Кампанията е валидна за нови автомобили поръчани до 31 декември 2017 г. Тя ще бъде активно подкрепена с мащабна комуникационна кампания в печатните медии и on-line.

 

 

---

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

--

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

 

През 2016 г. BMW Group е реализирала приблизително 2.367 млн. автомобила и над 145 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители.

 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria;

       www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria;

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.