Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Нещо страшно се случва! Хелоуин фенер, зад волана на BMW X2.

Загадъчна поява на компактното Спорт "Паранормално" Активити Купе в нощта изпъленена с тиквени фенери и магьосничества.

F39
·
X2
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(1x, ~14,55 MB)

Нещата започват да стават малко странни. След две замаскирани появи - в градската джунгла и по време на Седмицата на модата в Милано, новото BMW X2  (комбиниран разход на гориво: 6.3 - 4.5 л /100 км; комбинирани емисии на СО2: 144-118 г /км) сега е главният герой в още едно загадъчно явление, този път на Хелоуин. Изникнало сякаш от нищото и пилотирано като по магия, последното спортно "паранормално" активити купе привидение предлага интригуващ поглед към новопоявилия се член на BMW X семейството, който ще направи официалната си поява в най-скоро време.

От своя произход до съвременния си формат, Хелоуин от векове е нощта на призрачни фигури, страшни истории и мистични ритуали. Това прави празникът идеален повод за новото BMW X2 да направи спонтанна и драматична поява. И докато през отминалите времена, хората се подготвяли за началото на зимата палейки ослепителни огньове и оповавайки се на свръхестествени сили, превърнали се в наши дни в страховити костюми и тиквени фенери със зловещи гримаси - днес те са само фон на новото BMW X2, което "открадва" вниманието с "дяволски добър" външен вид.

Така, че тиквата ясно определя тона, като смисълът му се простира далеч отвъд наситения оранжев цвят на външното лаково покритие на новото BMW X2.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.