Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Предстояща премиера - BMW i8 Roadster.

Финални тестове във фабриката на BMW в Лайпциг за ултимативният прогресивен спортен автомобил.

I12
·
Купе
·
BMW i8 Coupé
·
BMW i Automobiles
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(8x, 6,21 MB)
  
Videos(1x, 90,13 MB)

BMW i ще добави нов трети модел в иновативната си моделна гама. През 2018 BMW i8 Roadster ще поеме пътя към напълно ново измерение на радостта от шофирането под открито небе - напълно безшумно и с нулеви вредни емисии. Поглед към подготовката за предстоящата премиера във фабриката в Лайпциг:

Facebook: https://www.facebook.com/BMWi/, https://www.facebook.com/BMW

Instagram: https://www.instagram.com/bmwi/, https://www.instagram.com/bmw/

Twitter: https://twitter.com/BMWi, https://twitter.com/BMW

 

За BMW i

BMW i  е марка на BMW Group с фокус върху услугите за свързана мобилност, визионерски автомобилни концепции и ново разбиране за премиум, дефинирано от философията за устойчивост. BMW i присъства в 54 държави с електрическото BMW i3 за градска среда, спортния plug-in хибрид BMW i8 и гамата plug-in хибридни автомобили iPerformance.

BMW i е насочена към нови целеви аудитории и служи като инкубатор за иновации. Технологии направили успешен дебют при BMW i автомобили се трансферират към моделната гама на основния бранд. BMW i е пряко свързана с нови търговски дружества включително DriveNow (споделена мобилност), ReachNow (споделена мобилност 2.0), ChargeNow (лесен достъп до най-голямата световна мрежа за зареждане), ParkNow (намиране, резервиране и плащане на места за паркиране), компанията за рисков капитал BMW i Ventures (инвестиции в стартиращи компании с фокус градската мобилност), BMW Energy (услуги за оптимизиране на енергийното потребление) и Centre of Competence for Urban Mobility (консултантски услуги за градско развитие).

 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.