Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW и MINI с нов дом – новото дилърство на М Кар Груп в столицата.

BMW И MINI с второ дилърство в София.

Корпоративни
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(21x, ~71,11 MB)

BMW и MINI с нов дом – новото дилърство на М Кар Груп в София. Търговският комплекс предлага пълната гама продукти BMW и MINI, както и свързаните с тях продажбени и следпродажбени услуги. Той е изграден по най-високите стандарти на BMW Group, впечатлява с функционалност и прецизно планиране и не на последно място престижна локация, удобна за клиентите на представените премиум марки. 

Общата застроена площ на комплекса е близо 11 000 м2  на 4 етажа, а инвестицията за изграждането му се равнява на 15 милиона евро. В модерния и стилен интериор на М Кар София се помещават актуалните модели BMW, BMW M, BMW i и MINI, пълната гама BMW Lifestylе & аксесоари, както и механичен сервиз и авторепаратура. Сервизният център разполага с оборудване за диагностика, обслужване и ремонт на всички модели BMW, BMW M, BMW i и MINI автомобили, тенекеджийски и бояджийски услуги.

Иво Божинов, управител на М Кар София: „С много усилия и желание, след 12 месеца строителство, този продажбено-сервизен център – един от най-модерните в Европа, отговарящ на актуалните стандарти на BMW Group, вече работи на пълни обороти.“ Високата оценка бе потвърдена и от Жан-Филип Парен – Старши вицепрезидент за търговски регион Европа на BMW Group по време на официалното откриване на дилърството през октомври 2017 г.

Филип Китов, директор  маркетинг и продажби в М Кар София: „Дилърството отвори врати в края на 2017 година. Основните ни цели за 2018 година са да изградим екип от млади и амбициозни хора, които да обучим в съответствие със съвременните изисквания на автомобилния бизнес и според стандартите на производителя, и да въведем модерен процес на продажби“. Дигитализация на процесите и изграждането на онлайн магазин за BMW Lifestylе, аксесоари и резервни части, са сред предстоящите проекти.  

„М Кар София“ е петото оторизирано BMW-дилърство от семейството на „М Кар Груп“, в което влизат още М Кар Пловдив, М Кар Варна, М Кар Плевен и М Кар Скопие.

Търговската мрежа на BMW и MINI в България включва общо шест търговски локации – Ауто Бавария, София; М Кар, София; М Кар, Пловдив; Бова Кар, Бургас; М Кар, Варна и  М Кар, Плевен и два сервизни центъра – Дару Кар, София и Русе Кар, Русе.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации

BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: hristina.peycheva@bmwgroup.com

--

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2017 г. BMW Group е реализирала над 2 463 500 автомобила и над 164 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2016 г. е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители. 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.