Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Ексклузивно оригинално BMW оборудване за BMW X2.

Камуфлажното фолио за Sports Activity Coupé осигурява поляризиращо излъчване

F39
·
X2
·
Опции, принадлежности
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(9x, ~39,79 MB)

С неподражаем дизайн, готино излъчване и спортните градски гени новото BMW X2 (среден разход на гориво: 6,2–4,5 л/100 км, CO2 емисии: 142–119 г/км) вече изпъква самоуверено в своя клас и в моделното семейство BMW X. Сега това Sports Activity Coupé ще последна една особена модна тенденция: цветовата гама на BMW X2 вече може да бъде допълнена с едно оригиналното BMW оборудване – фолиото „Digital Camo“. Става дума за многоцветно, пълно фолиране с дигитална маскировъчна визия, която допълнително подчертава преди всичко атлетичните пропорции на BMW X2. Асиметричната шарка от тъмни, сиви и светли цветни повърхности целенасочено ползва цвета на каросерията Galvanic Gold, който привлече вниманието при представянето на новия модел. С това цветово оформление BMW X2 е едно самоуверено изявление на един екстровертен лайфстайл; в същото време фолиото предпазва автомобила от удари от камъчета. Особено сполучлива при тази впечатляваща визия е визуалното интегриране на фаровете. Също като очите на хищник по време на лов, класическите двойни кръгли елемента на LED дневните светлини и фаровете за мъгла светят от камуфлажа. В комбинация с изглеждащите още по-изпъкнали арки на калниците се създава един подчертано мощен профил. BMW X2 изглежда като винаги готово за скок. Още разработеният съвместно с производителя на обувки VOR лимитиран BMW X2 Sneaker бе една възможност за демонстриране на собствен стил. А сега предлаганата ексклузивно за компактното Sports Activity Coupé фолиране е перфектно за онези, които искат да поемат по собствен път с BMW X2. 

От маскиране на прототип до търсен детайл от оборудването

Камуфлажното фолио целенасочено ползва цветовото оформление на първите предсерийни автомобили, които се движеха с маскировка. Защото още преди въвеждането на пазара тези първи прототипи привлякоха силно внимание при тестовете по обществените пътища, както и по-късно по време на Fashion Week в Милано. При дилърите и производителя постъпваха запитвания на заинтересовани клиенти за харизматичния автомобил с точно такова лаково покритие. Дори бе организирана общност в социалните мрежи. Сега фолирането „Digital Camo“ се предлага ексклузивно за BMW X2 като оригинален BMW аксесоар независимо от останалото оборудване на модела. 

Детайлите на моделите M Sport и M Sport X се запазват

При линиите на оборудването M Sport или M Sport X се запазват специфичните, определящи характера детайли: блестящите елементи отпред и отзад, както и детайлите във Frozen Grey не са покрити с фолио. Първият модел с новата изразителна визия бе представен пред обществеността на 17 март при вкарването на новото BMW X2 в центъра на BMW Мюнхен във Фрьотманинг.

Цялостното фолиране с „Digital Camo“ може да бъде извършено за 4 дни при подбрани дилъри на BMW. Цената включително монтажа е 4 500 евро.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации

BMW Group България

T: +359 2 80 60 733 F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: hristina.peycheva@bmwgroup.com

--

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2017 г. BMW Group е реализирала над 2 463 500 автомобила и над 164 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2016 г. е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители. 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.