Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Мисията: Невъзможна – Разпадане,

BMW и Paramount Pictures представят новото BMW M5 заедно с Том Круз в ролята на Итън Хънт във вълнуващите сцени на пътя и каскади в новия екшън,

F90
·
Корпоративни
·
Продажби и маркетинг
·
Продуктово позициониране
·
Автомобили BMW M
·
M5
·
Серия R
·
R nineT Scrambler
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(5x, ~62,87 MB)

BMW Group обявява своя ангажимент като ексклузивен глобален автомобилен партньор на най-новата част от филмовата поредица на Paramount Pictures и Skydance Media: „Mission: Impossible – Fallout“. Филмът ще може да бъде видян в киносалоните по целият свят от 27 юли 2018 година. Още от 2011 година BMW е партньор на иконичната филмова поредица и отново подпомага новата част с редица автомобили, както и с една глобална маркетингова кампания.

„Мисията: Невъзможна – Разпадане“ представя Итън Хънт (Том Круз) и неговият IMF екип (Алек Болдуин, Саймън Пег, Винг Реймс) заедно с познатите съюзници (Ребека Фергюсън, Мишел Монахан) в надпревара с времето след една несполучлива мисия. Другите роли се изпълняват от Хенри Кавил, Анжела Басет и Ванеса Кърби, режисурата отново е поверена на Кристофър Макккуори.

Освен от новото BMW M5 екипът от агенти ще бъде подпомаган от редица модели на BMW като BMW Серия 5 Седан (1986 г.), BMW Серия 7 и BMW R nineT Scrambler.

Оборудвано с характерните BMW M Performance части като черна бъбрековидна радиаторна решетка и карбонови корпуси на външните огледала BMW M5 постига впечатляващо присъствие във филма. С мощния си 4,4-литров V8 Biturbo двигател с технология TwinPower Turbo и 441 кВт/ 600 к.с. (среден разход на гориво: 10,5 л/100 км; СО2 емисии: 241 г/км), както и новоразработеното High-Performance задвижване на четирите колела M xDrive новото BMW M5 позволява на Том Круз като Итън Хънт винаги да изпреварва противниците си с най-добро сцепление и ненадмината динамика на управлението.

BMW R nineT Scrambler може да бъде видян в някои сцени в края на филма: как се движи с много висока скорост при рисковани маневри в диво преследване през Париж. Значителна роля има и един автомобил от историята на BMW: преследването с BMW Серия 5 Седан от 1986 година поставя нови стандарти в този жанр. Публикуваният от Paramount Pictures трейлър възбужда любопитството:

 

Трейлър – Paramount Pictures: https://youtu.be/wb49-oV0F78

 

Като част от сътрудничеството с Paramount Pictures глобалната маркетингова кампания на BMW „Mission to Thrill“ подпомага премиерата на филма с различни телевизионни клипове с различни автомобили, печатни реклами и силно присъствие на собствените дигитални канали. Кампанията се допълва от други активности като мероприятия в дилърската мрежа на BMW.

 „BMW и „Мисията: Невъзможна“, това е една перфектна комбинация. Ние се гордеем с дългогодишното си партньорство с Paramount Pictures, както и с това, че можем да обогатим тази иконична филмова поредица с нашите автомобили и мотоциклети. За бързите преследвания трябват автомобили, които въодушевяват със своята динамика и прецизна управляемост“, каза Уве Дреер, ръководител на комуникацията на марките BMW, BMW M, BMW i. „По този начин осигуряваме и оптимална трибуна за нашия най-динамичен бизнес атлет BMW M5.“ „Ние сме много радостни, че отново можем да поздравим BMW като наш партньор за „Мисията: Невъзможна – Разпадане ‘“, каза Ирене Трахтенберг, Senior Vice President Worldwide Marketing Partnerships, Paramount Pictures. „Нашето партньорство с BMW създава една глобална платформа, с която да достигнем до феновете по целия свят с „Мисията: Невъзможна“. Ние съчетаваме нашата обща страст към технологичните иновации, екшъна с много конски сили и увлекателното разказване на истории.“

Сътрудничеството на BMW и Paramount Pictures при поредицата „Мисията: Невъзможна“ стартира през 2011 година и е осигурило на почитателите някои легендарни моменти от историята на киното. При това BMW винаги преминават отвъд нормалното продуктово позициониране и представят и визии от бъдещето и технологии на утрешния ден, които да подпомагат агентите на IMF при техните мисии.

Незабравима например е ролята на концептуалния автомобил BMW i Vision Dynamics, който още през 2011 година представя революционния хибриден спортен автомобил BMW i8 и технологиите като Head-Up дисплей или активното разпознаване на пешеходци в „Мисията: Невъзможна – Режим Фантом“.

През 2015 последва „Мисията невъзможна: Престъпна нация“, в който BMW M3 представя една от най-вълнуващите каскади на заден ход в историята на киното. С функцията за отключване чрез докосване с дланта на ръката автомобилът от филма отново представи една технология от бъдещето. Почитателите на мотоциклетите с радост си спомнят за вълнуващото преследване с BMW Motorrad S 1000 RR, с което Итън Хънт се движи с бясна скорост по планините около Маракеш.

Сега „Мисията невъзможна: Разпадане“ ще представи най-вълнуващата мисия на всички времена, с което ще надмине всички досегашни филми.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации

BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: hristina.peycheva@bmwgroup.com

--

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2017 г. BMW Group е реализирала над 2 463 500 автомобила и над 164 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2016 г. е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители. 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X1 xDrive25i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F49
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.