Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

MINI Roadshow 2018 – премиера за обновените MINI с три и пет врати и MINI Cabrio. В моделната гама на MINI има отговор за многообразие от изисквания и нужди.

В събитието организирано от MINI България и дилърите на MINI в София („Ауто Бавария“ и „М Кар София“) и Варна („М Кар Варна“) участваха повече от 200 души, които имаха възможност да изпитат в активно шофиране възможностите на автомобилите, както и да се запознаят с почти неограничените опции за персонализиране, които MINI предлага.

F56
·
F54
·
F60
·
F57
·
Кабрио
·
MINI
·
MINI 3 door
·
MINI Clubman
·
MINI 5 door
·
MINI Countryman
·
MINI Кабриолет
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~256,04 KB)
  
Photos(217x, ~863,41 MB)

MINI e марка, която се отличава от всички останали, като влиянието й е свързано не само с уникалните характеристики на шофиране, но и с поп-културата и специфичен, екстровертен и активен начин на живот. MINI обединява в себе си уникални традиции на марката, статус на оригиналът в сегмента на малките и компактни премиум автомобили и иновативни технологии, съчетани с приключенски характер и дизайн и естетика.

И през 2018 г. MINI България организира MINI Roadshow, което демонстрира многообразните аспекти на „феномена” MINI, актуалното развитие и многообразието от възможности на моделната гама на легендарната британска марка. Събитието е своеобразна премиера за обновените MINI с три и пет врати и MINI Cabrio. Наред с тях фокус е възможността на марката да расте заедно със своите почитатели, като им предлага и по-ориентирани към практичността, но с характерен MINI стил, предложения за индивидуална мобилност в лицето на моделите MINI Clubman и MINI Countryman. В интензивен тест те доказват, че MINI има отговор за многообразие от изисквания и нужди, както и че всяко пътуване, е по-вълнуващо зад волана на MINI. Специално внимание е отредено и на програмите за специални желания за индивидуализиране - MINI Yours и иновативната MINI Yours Customised,  които могат да направят всяко MINI, толкова уникално, колкото и собственикът му. 

Обновените MINI с три и пет врати и MINI Cabrio

Със стилно обновена визия и всеобхватно модернизирана техника британският премиум автомобилен производител MINI подчертава напредничавият характер и атрактивността на своите модели в сегмента на малките автомобили. Обновяването на MINI 3 врати (среден разход на гориво: 6,0 – 3,8 л/100 км; СО2 емисии: 138 – 99 г/км), MINI 5 врати (среден разход на гориво: 6,2 – 3,8 л/100 км; СО2 емисии: 141 – 101 г/км) и MINI Cabrio (среден разход на гориво: 6,3 – 4,2 л/100 км; СО2 емисии: 144 – 111 г/км) включва освежаване на дизайна, модернизация на задвижването, разширяване на стандартното оборудване и на предлаганите дигитални услуги на MINI Connected, както и допълнителни възможности за индивидуализация.

MINI 3 врати, MINI 5 врати, MINI Cabrio: Преглед на новостите

• LED фарове с Matrix функция за дългите светлини.

• LED задни светлини с Union-Jack дизайн.

• Ново лого на MINI, нови цветове на каросерията, Piano Black Exterieur.

• Нови алуминиеви джанти.

• Разширена гама от кожени тапицерии, интериорни повърхности и Colour Lines.

• Уникална индивидуализация с MINI Yours Customised.

• Модернизирани двигатели с повишена ефективност, по-голям работен обем и въртящ момент за MINI One и MINI One First.

• Седемстепенна скоростна кутия Steptronic с два съединителя, осемстепенна трансмисия Steptronic.

• Серийни мултифункционален волан и радио с 6,5-инчов цветен дисплей, както и USB- и Bluetooth интерфейси.

• Опционално радио и навигационни системи с тъчскрийн.

• Телефония с безжично зареждане.

• Проекция на логото на MINI от външното огледало от страната на водача.

• MINI Connected и MINI Connected XL с нови функции.

MINI C lubman

MINI Clubman е първото предложение на MINI в премиум компактния сегмент. В сегмент, фокусиран върху функцията и практичността то предлага непозната досега естетика и уверена елегантност, като същевременно предлага най-високата, постигана някога при MINI степен на пригодност за всекидневието и за дълги пътувания, гъвкавост и комфорт на возене. С четирите си врати и характерните Split Doors отзад, петте пълноценни места за седене и разточителния, многостранно използваем интериор MINI Clubman по неконвенционален начин отговаря на поставените пред компактния клас изисквания по отношение на функционалността. Неговият индивидуален стил, забележителната радост от шофирането и качеството, на нивото на премиум автомобил, го превръщат в изключително явление, зрял избор за хората с вкус и изявена индивидуалност, но с нараснали нужди от практичност и гъвкавост. 

MINI C ountryman

С второто поколение на MINI Countryman традиционната британска марка продължава развитието си в премиум компактния сегмент. MINI Countryman е най-големият и многостранен модел в 59-годишната история на марката. Неговата напълно нова конструкция е свързана със значителен напредък по отношение на предлагането на място, функционалността, спортния дух и премиум характеристиките. Изключителната позиция на MINI Countryman (среден разход на гориво: 7,0-2,1 л/100 км; СО2 емисии: 159-49 г/км) сред директните му конкуренти се дължи на изразителния дизайн и обзора на каросерията, както и преди всичко на ненадминато пъргавото поведение на пътя. Радостта от шофирането извън пътищата с твърдо покритие се осигурява от най-новото поколение на двойното задвижване ALL4. MINI Countryman е и първият модел на марката, който се предлага и с Plug-in хибридно задвижване. Като MINI Cooper S E Countryman ALL4 то има пробег от до 40 километра в напълно електрически режим. 

MINI Yours

Радостта от шофирането е уникална, начините да бъде изразена – също. С ненадминато голямо разнообразие от допълнително оборудване и аксесоари британският премиум автомобилен производител предлага на своите клиенти максимална свобода за адаптирано към най-малките детайли и личния стил оформление на техния автомобил. Всеобхватният избор от лакови покрития и алуминиеви джанти, варианти на тапицериите и цветовете в интериора, интериорните лайстни и Colour Lines, както и множеството специфични за MINI опции като корпуси на страничните огледала, допълнителни фарове, декорации на покрива и графични елементи, предлага почти неограничени възможности всяко MINI да се превърне в изработен по мярка уникат. 

За онези, които искат още по-голяма индивидуалност и внимание към детайла е програмата за допълнително ексклузивно оборудване MINI Yours. Тя продължава десетилетните традиции на старателно и стилно индивидуализирани малки автомобили на британската марка и предлага широк кръг възможности за външно и вътрешно оборудване със старателен избор на висококачествени материали, стилен дизайн и традиционно занаятчийско изкуство. Допълнителното оборудване на MINI Yours дължи изключителните си качества на особените дизайнерски процеси и изработка, базирани както на британския произход на марката, така и на уникалния характер на MINI като оригиналът в сегмента на премиум малките и компактни автомобили. 

В интериора MINI Yours пресъздава личния стил и усещането за високо качество с използването на старателно подбраната кожа за повърхностите на седалките, арматурното табло и волана, повърхностите в интериора от истинско дърво и други особено висококачествени материали, както и тяхната прецизна и изискана изработка.

Висококачествените детайли като контрастните шевове, изисканите кантове и дизайнерския знак на MINI Yours със стилизиран британски флаг Union Jack са сред знаците за изключителния статус на гамата на MINI Yours в рамките на програмата от допълнително оборудване за съответния модел. 

По отношение на екстериора характерен лайтмотив при оформлението на допълнителното оборудване MINI Yours е британската сдържаност. С дискретното си и в същото време неподражаемо висококачествено излъчване външните цветове и джанти разработени и предлагани от програмата придават особен стил на актуалните модели на MINI. 

MINI Yours Customised

Възможностите на новите технологии и стремежът на MINI да бъде създател на тенденции по отношение на ориентацията към клиента, на развитието на дигиталните услуги и на налагането на иновативни производствени процеси води и до въвеждането през 2018 г. на програмата MINI Yours Customised. Тя може да превърне всеки собственик на MINI в творец, а неговото MINI в индивидуално оформен уникат, като

предлага на клиентите възможност до оформят подбрани продукти за допълнителен монтаж с избран от самите тях дизайн. Гамата от продукти на MINI Yours Customised включва познатите като Side Scuttles елементи на страничните мигачи, декоративни лайстни от страната на пътника до водача в интериора, LED лайстни на праговете и LED проектори във вратите. 

Детайлите от продуктовата програма на MINI Yours Customised могат да бъдат избрани, оформени и поръчани от клиента в специално създадения за новите предложения онлайн-магазин. Производството на индивидуализираните продукти се извършва по иновативни производствени методи като различни методи за 3D печат и лазерно гравиране. Напредничавите производствени процеси позволяват прецизна реализация на желанията на клиентите. Индивидуално оформените продукти се доставят в рамките на няколко седмици. Тяхната концепция е такава, че те могат да бъдат интегрирани в автомобила от клиента или от избран от него MINI сервиз. Клиентът може да прави това прави това толкова често, колкото пожелае. По този начин се гарантира, че при евентуална продажба на автомобила продуктите безпроблемно могат да бъдат заменени.  

 

Подробна информация за моделите MINI, може да намерите в документите за изтегляне.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X1 xDrive25i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F49
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.