Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW i си сътрудничи с Pop-up хотела The Lovelace в Мюнхен.

Иновативен обмен: гостите на хотела се возят в електрически BMW i3, BMW Group ползва помещения за срещи, събития и семинари в новия креативен Hotspot в сърцето на стария град

I01
·
I01s
·
BMW i Automobiles
·
BMW i3
·
BMW i3s
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~103,27 KB)
  
Photos(16x, 281,44 MB)

Нощен и културен център, шоу-сцена, форум за разговори и парти-локация в едно – това е Pop-up хотелът The Lovelace в Мюнхен. Зад стените на възраст над 100 години архитектурата, интериорният дизайн и Performance културата са съчетани в едно цялостно произведение на изкуството за период, чийто живот е ограничен до текущата и началото на следващата година и поради тази причина носи в себе си привлекателността на спонтанното, импровизираното и силно индивидуалното. BMW i си сътрудничи със собствениците на уникалния хотел и място за събития от началото на 2018 година. За гостите на хотела The Lovelace се предлага Shuttle услуга с впечатляващо оформено BMW i3 (среден разход на гориво: 0,0 л/100 км; среден разход на електроенергия: 13,1 кВтч/100 км;  СО 2 емисии: 0 г/км). BMW Group ползва Workshop помещенията за срещи на сградата за събирания на сътрудници и посетители в неконвенционална атмосфера. Така премиум автомобилният производител се превръща в част от иновативната концепция на хотела, която създава свободно пространство и места за срещи зад историческата фасада в центъра на столицата на Бавария.

Като автомобилен партньор на хотела The Lovelace BMW i залага на устойчивото придвижване с индивидуален стил. Двата автомобила BMW i3, които са предоставени за Shuttle услугата, се отличават със специфичното фолиране на каросерията. Впечатляващите графики по фолиото илюстрират постигнатото междувременно силно присъствие на електрифицираните автомобили на марката BMW i по пътищата на целия свят и степента на редуциране на СО2 емисиите, която може да се постигне чрез увеличеното ползване на електрическата мобилност. Над 100 000 продадени досега екземпляра BMW i3 вече са изминали над 2 млрд. км с нулеви локални емисии. Както се вижда от надписите върху BMWi3s за Shuttle услугата, това отговаря на около 50 000 обиколки на земното кълбо. Сумата от спестените СО2 емисии в сравнение с автомобили с конвенционално задвижване достига около 225 000 тона. За да може съответното количество въглероден диоксид да се съхрани в природата, биха били необходими 18 млн. допълнително посадени букове с височина по 23 метра. Това послание се сигнализира от фолиото върху BMW i3

Pop-up хотелът The Lovelace е създаден в помещенията на бившата Баварска държавна банка (Bayerische Staatsbank) между Фрауенкирхе и площад Одеон на улица Кардинал Фаулхабер в сърцето на стария град на Мюнхен. В сградата от 1893 година площ от 4 800 кв. м е модернизирана много старателно. На два от етажите, до последно ползвани от Hypovereinsbank като офиси и помещения за срещи, са обзаведени 30 хотелски стаи с индивидуално оформление. Освен това в хотел The Lovelace има множество барове, едно кафене, студио за събития и различни Pop-Up магазини. Достъпните за обществеността помещения служат като център за събития, които се сменят всеки ден. Модни ревюта, художествени изложби, лекции, концертие и филмови прожекции предлагат както на гостите на хотела, така и на всички други посетители много вдъхновение и възможности за културен обмен.

 

---

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2017 г. BMW Group е реализирала над 2 463 500 автомобила и над 164 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2016 г. е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANALYST- AND INVESTOR CONFERENCE 2019.

Here you can see the live stream of the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
Wed Jan 16 10:16:00 CET 2019
F39
Технически данни, спецификации
Спецификации на новото MINI Countryman, валидни от май 2017 г.
Tue May 16 23:50:00 CEST 2017
Технически данни, спецификации
Технически спецификации на MINI Clubman, валидни от януари 2017 г.
Wed Feb 01 07:55:40 CET 2017
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.