Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

МINI Е АВТОМОБИЛЪТ НА ПЛОВДИВ 2019

Шест автомобила MINI са на разположение на организационния екип и официалните гости, организатори и участници в многобройните културни събития - Мотото "Изкуство в движение" отразява основни елементи от цялостната философия на марката, които винаги са били свързани със съвременното изкуство, иновации и дизайн

Lifestyle
·
Lifestyle събития
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(27x, ~187,56 MB)

MINI България и Фондация „Пловдив 2019“ обявяват партньорство в рамките на инициативата Пловдив - Културна столица на Европа 2019. В рамките на сътрудничеството британската премиум марка става автомобилен партньор на проекта, като осигурява шест автомобила MINI на организационния екип и официалните гости, организатори и участници в многобройните културни събития.

Сътрудничеството минава под мотото „Изкуство в движение“. То е избрано да кореспондира с основното послание на инициативата “#Заедно“, да го допълва и доразвива, както и да отразява основни елементи от цялостната философия на марката, които винаги са били свързани със съвременното изкуство, иновации и дизайн.  Наред с това графичното оформление на автомобилите използва възможностите на движещия се автомобил, за превърне всяко MINI в арт произведение на колела, достойно за програмата на Пловдив 2019.

За своевременното и прецизно организиране на дейностите и за да могат артистите да се придвижват със стил, организаторите могат да разчитат на моделите MINI Clubman и MINI Countryman, които съчетават характерния иконичен дизайн на марката с многостранна функционалност.

През 2019 год. марката MINI ще отбележи своя 60 годишен юбилей. В портфолиото на BMW Group е от 1999 год. когато марката Mini е закупена, за да продължи своята история на успеха в духа на 21 век. Първото MINI от новата история на марката е въведено на пазара през 2001 год. Към 2019 год. гамата на MINI включва четири модела - MINI Hatch, MINI Cabrio, MINI Countryman и MINI Clubman, които позволяват на любителите на характерната философия и типичното за марката go-kart усещане да изберат автомобил отговарящ точно на техния начин на живот.

Търговската мрежата на MINI в България включва три автосалона Ауто Бавария – София, М Кар София и М Кар Варна, както и пет оторизирани сервизни центрове Ауто Бавария - София, М Кар София, М Кар Пловдив, Бова Кар – Бургас и М Кар Варна.

Пловдив е първият български град Европейска столица на културата. Европейска столица на културата е уникален проект, който предоставя нови възможности за развитие на потенциала на града победител и нова международна видимост на българската култура като цяло. В програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 са включени дейности и събития също в Южен Централен район на България.

Фондация “Пловдив 2019” е институцията, която подготви кандидатурата на Пловдив за титлата ЕСК и която работи за успешната реализация на проекта. Заедно със своите партньори, фондацията подкрепя развитието на устойчиви инициативи и структури, които допринасят за позиционирането на Пловдив и неговите граждани в европейския контекст.

Фондация “Пловдив 2019” създава мрежа от партньорства между бизнес средите, артистичния сектор и официалните институции, за да осигури трайна промяна в културния климат в страната и отваряне към още по-широка международна сцена.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации

BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: hristina.peycheva@bmwgroup.com

 

--

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2018 г. BMW Group е реализирала над 2 490 500 автомобила и над 165 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2017 г. е приблизително 10.65 млрд. евро при приходи от 98.678 млрд. евро. Към 31 декември 2017 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 129 932 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X1 xDrive25i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F49
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.