Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Welt частично отваря врати за посетители и клиенти от 4 май.

Правителството на Бавария облекчи въведените регулации и мерки за ограничаване на разпространението на коронавирус. Това позволява на BMW Welt да отвори отново, като частично предлага своите услуги от 4 май. От тази дата клиентите могат отново да получат новото си BMW лично в BMW Welt.

Корпоративни
·
Заводи, съоръжения
·
Музей на BMW
·
BMW Welt
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(1x, ~1,38 MB)

Правителството на Бавария облекчи въведените регулации и мерки за ограничаване на разпространението на коронавирус. Това позволява на BMW Welt да отвори отново, като частично предлага своите услуги от 4 май. От тази дата клиентите могат отново да получат новото си BMW лично в BMW Welt. В допълнение, ограничен брой посетители могат да получат персонални съвети и инструкции за новите модели на марките от портфолиото на BMW Group в салоните на BMW Welt или да пазаруват в магазините за лайфстайл продукти и аксесоари с марка BMW и MINI.

Разбира се, здравето на нашите клиенти и служители продължава да бъде наш основен приоритет, така че предаването на автомобили, консултациите и продажбите ще се извършват в съответствие с всички официални разпоредби и мерки за безопасност. Например клиентите, които получават новите си автомобили в BMW Welt, ще бъдат поканени в частна зона на нашия уникален информационен център, където ще им бъде представена виртуална демонстрация на всички функции на новото им BMW. Клиентите, които са планирали да вземат своите превозни средства в BMW Welt на или след 4 май, трябва да се свържат със своя BMW партньор за допълнителнo информация.

Първоначално магазините и изложбените зони в BMW Welt ще бъдат отворени за клиенти и посетители от понеделник до събота от 8 до 20 часа. В рамките на работното време бистро Cooper ще предлага пакетирани храни и напитки за консумация извън територията на центъра.

Музеят на BMW, BMW Group Classic, както и останлите ресторанти във всички наши сгради ще останат затворени за обществото. Няма да бъдат възобновени и организираните посещения, публични събития или семинари (например в BMW Welt Junior Campus). Извиняваме се на всички наши клиенти и посетители за неудобството и се надяваме, че ще имаме възможност да ги посрещнем скоро.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733, F:  +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 30 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2019 г. BMW Group е реализирала над 2.5 млн. автомобила и над 175 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2019 г. е приблизително 7.118 млрд. евро при приходи от 104 210 млрд. евро. Към 31 декември 2019 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 133 778 служители. 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmwgroup

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Tuesday, 02.06.2020. World premiere of the all-new BMW 4 Series Coupé. Follow the link and watch the webcast.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X1 xDrive25i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F49
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.