Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Започва първото виртуално BMW и MINI EXPO

Първото виртуално BMW и MINI EXPO представя целия спектър от предложения на нови автомобили BMW и MINI, както и програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT за сертифицирани употребявани автомобили в удобен формат и с възможност за достъп от целия свят, при гарантирано спазване на физическа дистанция. До 15 юли на адрес bmw.bg или mini.bg или интернет страниците на дилърите на BMW и MINI в цялата страна потребителите могат да направят своя избор като разгледат виртуалните експозиции съответно на BMW и MINI.

Изложби, автомобилни изложения
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(3x, ~5,2 MB)

Първото виртуално BMW и MINI EXPO представя целия спектър от предложения на нови автомобили BMW и MINI, както и програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT за сертифицирани употребявани автомобили в удобен формат и с възможност за достъп от целия свят, при гарантирано спазване на физическа дистанция. До 15 юли на адрес bmw.bg или mini.bg или интернет страниците на дилърите на BMW и MINI в цялата страна потребителите могат да направят своя избор като разгледат виртуалните експозиции съответно на BMW и MINI. Те представят общо над 500 нови и 300 демо и употребявани автомобили, с оборудване  съобразено с основните предпочитания на българския пазар. Чрез контакт с търговските консултанти от цялата страна клиентите могат да получат допълнително информация и оферта за избрани модели, да заявят пробно шофиране, както и виртуално представяне на конкретен автомобил, чрез системата за видеокомуникация CitNow.

За сделки сключени по време на виртуалното търговско изложение се въвеждат и специални търговски условия които включват условия за финансов лизинг от BMW Financial Services с лихви от 0,99% до 1,99%, експресно предварително одобрение за лизинг. Освен финансов лизинг физически и юридически лица могат да изберат и гъвкавата програма BMW/ MINI Select която предлага атрактивна месечна вноска и възможност за избор дали автомобилът да бъде придобит на края на периода. В допълнение се предлага бонус при обратно изкупуване на автомобил, удължена гаранция 4 г. или 200 000 км, сервизно обслужване 5 г. или 100 000 км и безплатна 24/7 помощ на пътя.

Специална изненада за "посетителите" на дигиталното BMW & MINI Expo е възможността да участват, с изпратеното от тях запитване,  в игра със специална награда – BMW/ MINI велосипед.

Започнало като платформа за продажба и популяризиране на програмите за сертифицирани употребявани автомобили, BMW и MINI EXPO непрекъснато се развива, за да отговори все по-добре на променящите се очаквания и изисквания на клиентите. Новият дигитален формат предоставя удобна възможност за връзка между търговец и клиент и е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите настоящи и потенциални клиенти.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733, F:  +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 30 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2019 г. BMW Group е реализирала над 2.5 млн. автомобила и над 175 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2019 г. е приблизително 7.118 млрд. евро при приходи от 104 210 млрд. евро. Към 31 декември 2019 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 133 778 служители. 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmwgroup

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich, 12 May 2021.

Here you can see the public on-demand webcast of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Технически данни на новото MINI Countryman, в сила от юли 2020.
09.06.2020
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.