Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Новото BMW X2 M Mesh Edition.

Новото BMW X2 M Mesh Edition. Още повече индивидуалност за aтлетичното Sports Activity Coupé.

F39
·
Специални автомобили
·
X2
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(56x, ~323,86 MB)

С новата версия M Mesh Edition BMW X2 е с още по-индивидуален характер и още по-атрактивно. От пускането си на пазара през пролетта на 2018 г. това Sports Activity Coupé (SAC) успешно съчетава екстровертно излъчване, спортен външен вид и модерен лайфстайл, а също така поставя свои отличителни акценти в семейството на моделите BMW X. Сега M Mesh бъбрековидната радиаторна решетка и ексклузивните нови цветови комбинации заедно с модифицираната предна част на автомобила внасят свежест в компактния сегмент, в който BMW X2 играе успешно ролята на самоуверения бунтар в градския пейзаж. Със своята неповторима комбинация от индивидуалност, радост от шофирането, лайфстайл и функционалност атлетичното BMW X2 M Mesh Edition е ориентирано към целева група на още по-активни и екстровертни клиенти, млади на години и млади по душа.

Със своя отличителен дизайн и ексклузивни детайли като добавянето на емблема на BMW върху С-колоната, дизайнерски „цитат“ на класически купета BMW като 2000 CS и 3.0 CSL, BMW X2 намери фенове по целия свят. Досега около 40 % от всички BMW X2 са намерили своите клиенти в Европа. Китайският пазар има дял от около 30%, а около 10% от динамичните SAC отиват в САЩ. BMW X2 маркира „входа“ в Sports Activity Coupés на семейството модели BMW X и изглежда по свой собствен начин в пряко сравнение с по-големите си събратя BMW X4 и X6.

Power of Choice: избор измежду шест двигателя.

BMW X2 M Mesh Edition е базиран на модела M Sport X. В съответствие с подхода Power of Choice на BMW Group има три ефективни дизелови двигателя, два бензинови двигателя и BMW X2 xDrive25e с Рlug-in хибридно задвижване (разход на гориво в тестовия цикъл на ЕС: 1,9 л/100 км; консумация на енергия в тестовия цикъл на ЕС: 13,7 кВтч/100 км; емисии на CO2 в тестовия цикъл на ЕС: 43 г/км*). В гамата от задвижвания в зависимост от моторизацията клиентите могат да избират измежду автомобили с предно задвижване sDrive и интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive, както и с ръчна или с автоматична трансмисия Steptronic.

От пускането на пазара на новото BMW X2 xDrive25e през юли 2020 г., всички версии на това Sports Activity Coupé имат атрактивна преработена предна част, която допълнително подчертава спортната харизма на X2. Новата предна част с изчистен дизайн осигурява по-модерен външен вид.

Впечатляваща бъбрековидна радиаторна решетка и нови цветни акценти.

С новата M Mesh Edition, която визуално „стъпва“ на модификацията M Sport X, външният вид на BMW X2 е още по-ексклузивен и с още повече индивидуалност. Най-впечатляващата промяна е BMW M Mesh бъбрековидна радиаторна решетка в черен гланц. Както и при BMW X2 M35i (комбиниран разход на гориво: 7,1 - 6,6 л/100 км; комбинирани емисии на CO2: 163 - 151 г / км*),  тя разполага с „триизмерна“ мрежа със сложна плетка, вдъхновена от автомобилния спорт. С новия цвят Frozen Black-Brown металик - напомнящ на тона мока - при BMW X2 M Mesh Edition са решени вложки в броните, поразителните Claddings на праговете и вратите, както и блендите на калниците.

Серийно Edition моделът предлага атрактивно ново фолиране - за капака, отстрани на бронята и на предните и задните врати. В поразителен оранжев цвят то пасва перфектно на новите цветове Brooklyn Grey Metallic и на черния Saphir, ексклузивни за M Mesh Edition. За другите предлагани цветове - бял Alpin, Phytonic Blau metallic и Sunset Orange metallic - фолиото е черно. Цветът на съответното фолио е същият като при вложките на новите М аеродинамични джанти в размер 19 и 20 цола.

Стандартно моделът включва пакета BMW Individual High-Gloss Shadow Line с по-голям обхват. В допълнение към черните гланцирани рамки на прозорците и страничните огледала, стойките на огледалата и триъгълните пластмасови елементи пред огледалата, както и към черните бленди на B-колоните и вложките на C-колоните, пакетът включва и рамката на M Mesh бъбрековидната радиаторната решетка, пръстена около емблемата на задния капак и ауспуховите бленди в черен хром.

LED-фарове с интегрирани светлини за лошо време оформят новата визия на предницата.

Върху модифицираната предна част на автомобила правят впечатление изчистените повърхности, които заедно със стандартните LED фарове създават усещане за мощ. Премахването на предишните кръгли фарове за мъгла създава по-изчистен дизайн на предната броня; тяхната функция се поема от интегрираните в LED-фаровете светлини за лошо време. При неблагоприятни метеорологични условия и влошена видимост включването на светлината за завой осигурява оптимизирано осветяване на зоните отстрани на пътя. Друга нова функция е проекцията на логото на X2 посредством страничното огледало от страната на водача като част от стандартния пакет „Светлини“, включващ осветление за дръжките на вратите, на зоната до вратите отвън, на страничните огледала и осветлението на праговете отвътре.

Опционални Адаптивни LED фарове с матрични дълги светлини.

Като опционално оборудване за BMW X2 M Mesh Edition се предлагат и адаптивни LED-фарове, които включват четирисегментна матрична функция за дългите светлини Това дава възможност да се увеличи полето на видимост и в същото време да се избегне заслепяването на другите участници в движението. Дългите светлини са разделени на няколко светодиодни сегмента, които могат да се активират и деактивират независимо един от друг, за да се адаптира осветлението на пътя към съответната ситуация. Впечатляващи са и опционалните светлини BMW Individual Shadow Line.

Атрактивният външен вид с нови цветни екстериорни акценти е продължен и в интериора на BMW X2 M Mesh Edition. Най-забележителната характеристика на новия модел е стандартният двуцветен интериор. Ексклузивната тапицерия на спортните предни M седалки с интегрирани подглавници и на задната седалка е изработена от кожа Dakota в поразителен цвят мока и от алкантара в цвят антрацит. Като акцент са поставени контрастни оранжеви шевове, каквито има и по арматурното табло и централната конзола. Това създава цветова връзка с фолиото отпред и отстрани на каросерията и с акцентите в М аеродинамичните джанти. Стелките имат кант и шевове в оранжев цвят, а при BMW X2 xDrive25e те са в кафяво. Освен това BMW X2 M Mesh Edition разполага и със специални лайстни на праговете с надпис Edition.

Спортен интериор.

Спортно усещане освен М спортните седалки с интегрирани подглавници създават и други отличителни знаци на BMW M GmbH. Така например М педалите от неръждаема стомана вече са част от стандартното оборудване и допълват M опората за крака на водача. М коженият волан и ключът на автомобила с ексклузивна М маркировка също са част от стандартното оборудване. Автомобилите с ръчна скоростна кутия имат лост на трансмисията с обозначение M. Интериорните лайстни са изпълнени в алуминий хексагон антрацит, BMW Individual таванът е решен в спортен антрацитен цвят. Цветни акценти създават ексклузивните LED ивици в декорацията на вратите. Кокпитът предлага типичната за BMW ориентация към водача с ергономично подредени контролери. По-високата позиция на седене осигурява на водача максимално добра видимост и възможност за оптимален контрол на случващото се на пътя. Погледа приковава модерната технология Black Panel за таблото и информационния дисплей. BMW X2 M Mesh Edition се характеризира и с високото си ниво на функционалност. Пример за нея е централната конзола с комбинация от ниши за съхранение - отворени отделения и затварящи се с ролетна щора. Багажникът е с обем от 470 литра (при BMW X2 xDrive25e - 410 литра), така че автомобилът е идеално подготвен оборудван за всякакви дейности в свободното време, от шопинг през уикенди до ски и турове планинско колоездене. Предлаганият като опция панорамен покрив осигурява прилив на светлина в купето. Предната част на панорамния покрив може да се вдига и отваря като конвенционален шибедах.

При BMW X2 M Mesh Edition клиентите могат да избират между три различни концепции на задвижването. SAC-моделът бива предлаган с три ефективни дизелови двигателя, два бензинови двигателя и Plug-in хибридно задвижване, като всички те отговарят на стандарта Euro 6d за вредни емисии. BMW X2 предлага също предно и двойно задвижване, както и ръчни и автоматични скоростни кутии.

Plug - in хибридно то задвижване на BMW X2 xDrive 25e позволява пробег до 57 километра* изцяло на електричество.

С новото за моделното семейство Plug-in хибридно задвижване BMW X2 M Mesh Edition е много икономично и предлага възможност за движение без генериране на локални вредни емисии. BMW X2 xDrive25e комбинира високоефективен електрически мотор, който предава мощността си от 70 кВт/95 к.с. и въртящ момент 165 Нм към задните колела посредством едностепенна скоростна кутия, с 1,5-литров бензинов двигател с 92 кВт/125 к.с. и максимален въртящ момент от 220 Нм. Той предава тягата си към предните колела с помощта шестстепенна трансмисия Steptronic. Благодарение на създаденото по този начин хибридно 4х4-задвижване и на системна мощност от 162 кВт/220 к.с., генерирана от двата задвижващи агрегата, както и на системен въртящ момент от 385 Нм, BMW X2 xDrive25e е изключително пъргаво и спринтира от 0 до 100 км/ч за 6,8 секунди. Електрическият Boost на задвижващата система също допринася за изключително спортно поведение при доускорение и изпреварване.

Благодарение на най-новата технология на клетките литиево-йонната батерия, в която се съхранява енергията за електрическото задвижване, се характеризира с изключително висока енергийна плътност. С брутно енергийно съдържание 10,0 кВтч батерията под високо напрежение позволява пробег до 57 километра* на ток по тестовия цикъл на ЕС. Максималната скорост в режим MAX eDrive, при който новото BMW X2 xDrive25e използва мощността само на електродвигателя, е 135 км/ч. Ако и двата двигателя работят в тандем, максималната скорост е 195 км/ч. Ако батерията е напълно изтощена, тя може да бъде заредена от стандартен домакински контакт до 80 % за 3,8 часа и до 100 % – за около пет часа. С BMW i Wallbox зареждането от 0 до 80 % отнема 2,4 часа, а до 100 % – около 3,2 часа. В режим на шофиране SAVE BATTERY нивото на заряд на батерията може да се поддържа или увеличава посредством рекуперация.

Благодарение на спестяващото пространство разположение на високоволтовата батерия под задната седалка обемът на багажника е намален съвсем малко в сравнение с този при вариантите на BMW X2 с конвенционално задвижване. Мястото за съхранение в зоната, използвана основно, е запазено напълно. Дори и модификацията Plug-in хибрид разполага с напълно гъвкаво вътрешно пространство. Чрез сгъване на серийната делима в съотношение 40:20:40 седалка обемът на багажника може да бъде увеличен от 410 на 1290 литра.

Избор между два бензинови двигателя.

Базовият двигател в гамата на версията Edition маркира BMW X2 sDrive18i (комбиниран разход на гориво: 6,0 - 5,4 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 137 - 124 г/км)*. След модификациите за постигане на стандарта за вредни емисии Eврo 6d неговият 1,5-литров трицилиндров двигател генерира 100 кВт/136 к.с. и максимален въртящ момент от 220 Нм, които предава към предните колела посредством шестстепенна ръчна скоростна кутия. Седемстепенната скоростна кутия Steptronic с два съединителя се предлага опционално. BMW X2 sDrive 18i „покрива“ спринта от 0 до 100 км/ч за 9,6 секунди и постига максимална скорост 205 км/ч.

По-мощният бензинов агрегат се предлага както с предно, така и с двойно задвижване. Двулитровият четирицилиндров мотор, който също е адаптиран за стандарта Eврo 6d, вече е със 131 кВт/178 к.с., задвижва предните колела на BMW X2 sDrive20i (комбиниран разход на гориво: 6,1 - 5,8 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 140 - 132 г/км) * и посредством серийната Седемстепенна скоростна кутия Steptronic с два съединителя предава максимален въртящ момент от 280 Нм. Този модел ускорява от 0 до 100 км/ч за 7,6 секунди и достига максимална скорост 227 км/ч. BMW X2 xDrive20i (комбиниран разход на гориво: 6,6 - 6,3 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 152 - 143 г/км)* разполага с интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive и с осемстепенна автоматична скоростна кутия Steptronic . С тях 100 км/ч след старт от място се достигат за 7,3 секунди, а максималната скорост е 224 км/ч. Благодарение на прикачен товар от 2000 кг с ВMW X2 xDrive20i може да теглите ремарке с лодка или коне или по-големи каравани.

Ефективни дизелови двигатели в три нива на мощност.

Почитателите на ефективните дизелови двигатели могат да избират между три различни задвижващи агрегата в BMW X2. При BMW X2 sDrive18d с предно задвижване (комбиниран разход на гориво: 4,7 - 4,3 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 123 - 114 г/км)* и в BMW X2 xDrive18d (комбиниран разход на гориво: 5,2 - 4,6 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 136 - 121 г/км)* Двулитровият четирицилиндров двигател развива 110 кВт/150 к.с. и максимален въртящ момент от 350 Нм. И двата модела са оборудвани серийно с ръчна шестстепенна скоростна кутия, а осемстепенната скоростна кутия Steptronic се предлага като опция. BMW X2 sDrive18d достига максимална скорост 207 км/ч и се справя с ускорението от 0 до 100 км/ч за 9,3 секунди. BMW X2 xDrive18d изпълнява стандартния спринт за 9,2 секунди (9,4 секунди със Steptronic) и достига максимум 206 км/ч.

BMW X2 sDrive20d (комбиниран разход на гориво: 4,7 - 4,4 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 123 - 115 г/км)* с предно задвижване, както и във версията със задвижване на четирите колела BMW X2 xDrive20d (комбиниран разход на гориво: 5,0 - 4,6 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 131 - 122 г/км)* разполага с двулитров дизелов двигател със 140 кВт/190 к.с. Той осигурява максимален въртящ момент от 400 Нм, които предава посредством серийната осемстепенна автоматична трансмисия Steptronic. Така BMW X2 sDrive20d достига 100 км/ч при старт от място само за 7,9 секунди, а BMW X2 xDrive20d се справя със същата „дисциплина“ с 0,2 секунди по-бързо. Ускорението спира чак при 221 км/ч за модела със задвижване на четирите колела и при 224 км/ч – във варианта с предно задвижване.

Най-мощният вариант на BMW X2 M Mesh Edition е BMW X2 xDrive25d (комбиниран разход на гориво: 5,1 - 4,8 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 135 - 127 г/км) *. При този модел 2,0-литровият дизелов двигател има мощност от 170 кВт/231 к.с. и генерира максимален въртящ момент от 450 Нм. Модификацията ускорява от 0 до 100 км/ч само за 6,6 секунди. Максималната скорост на BMW X2 xDrive25d е 237 км/ч. осемстепенната скоростна кутия Steptronic е серийна, а като допълнително оборудване се предлага и за останалите версии на X2 като Sport Steptronic. С нея можете да сменяте предавките ръчно още по-бързо посредством планки на М спортния волан. Това дава възможност за още по-спортен стил на шофиране на пъргавите модели BMW X2 M Mesh Edition.

BMW X2 M Mesh Edition се грижи със своето интуитивно управление и интелигентна свързаност водачът да може да се фокусира изцяло върху най-важното – шофирането. Концепцията за управление (ID6) предлага три начина за управление на отделните функции на автомобила и навигационната система: чрез iDrive Controller, от тъчскрийна на контролния дисплей и, при опционалната BMW Navigation, чрез гласов контрол, който разпознава и изречения в свободна реч. Стандартен е свободно стоящият 6,5-инчов контролен дисплей, който е лесен за управление и от пътника отпред, благодарение например на разположените в главното меню блокове, които дават възможност за бърз преглед на най-важната информация в момента. Bluetooth интерфейсът и DAB тунерът също са серийни.

Опционалната BMW Navigation има 8,8-инчов контролен дисплей, чиято логика на управление е като при интуитивното боравене със смартфон, както и 5,7-инчов дисплей в ролята на дигитално армаурно табло. По желание на клиента информацията за движението в реално време съдейства при планирането на маршрут с данни за трафика в реално време и ви позволява да реагирате бързо на евентуални пречки по пътя. BMW Navigation Plus включва освен 10,25-инчов контролен дисплей също и BMW Head-Up дисплей. Той прожектира цялата важна информация за водача и показанията от навигационните и асистиращи системи с висока разделителна способност върху предното стъкло и по този начин ги изнася непосредствено в зрителното поле на водача. Интеграцията на смартфона посредством Apple CarPlay® (опционално) позволява безжично и удобно използване на избрани функции на iPhone от дисплея в автомобила. Посредством опционалната функция за телефония с безжично зареждане съвместимите смартфони и мобилни телефони могат да се зареждат индуктивно и да бъдат свързани с външната антена на автомобила.

Интелигентно свързани с BMW ConnectedDrive Услуги .

Свързаността на BMW X2 M Mesh Edition с BMW ConnectedDrive Услуги позволява на водача да планира деня си и във автомобила и извън него. Така например приложението BMW Connected и в бъдеще приложението My BMW по всяко време ще информират водача за състоянието на автомобила, а посредством Remote услугите могат също така да имат дистанционен достъп до своето BMW X2. С тези функции собственикът може например да oтключи и заключи автомобила от приложението, да види актуалното местоположение на автомобила или oще преди потегляне да изпрати адреса на желаната дестинация от смартфона към навигационната система в автомобила. С помощта на безплатните приложения за автомобила посредством BMW Online водачът получава актуална информация за времето или новини.

Разширени Remote услуги при BMW X2 xDrive25e.

Plug-in хибридният модел BMW X2 xDrive25e разполага и с допълнителни Remote услуги. С помощта на Connected eDrive Услуги, които чрез приложението BMW Connected или чрез приложението My BMW могат да се използват безплатно в продължение на три години, могат да се търсят и показват например зарядни станции. Чрез избор на показана зарядна станция може да се покаже подробна информация като съвместими типове щекери за зареждане, дали е свободна/заета или какви опции за плащане предлага, а локацията на самата станция може да бъде изпратена директно до навигационната система. Освен това остатъчният пробег на ток за Plug-in хибрида или статуса на заряд на литиево-йонната батерия могат да бъдат показани по всяко време. Процесите на зареждане, например от опционален BMW i Wallbox, могат да се управляват и планират по график.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733, F:  +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2019 г. BMW Group е реализирала над 2.5 млн. автомобила и над 175 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2019 г. е приблизително 7.118 млрд. евро при приходи от 104 210 млрд. евро. Към 31 декември 2019 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 126 016 служители. 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmwgroup

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

The new BMW X2 sDrive18d:
fuel consumption in the statutory EU test cycle: 4.6-4.3 l/100 km; CO2 emissions in the statutory EU test cycle: 122-114 g/km.

The new BMW X2 xDrive18d:
fuel consumption in the statutory EU test cycle: 5.2-4.9 l/100 km; CO2 emissions in the statutory EU test cycle: 136-128 g/km.

The new BMW X2 sDrive20d:
fuel consumption in the statutory EU test cycle: 4.7-4.4 l/100 km; CO2 emissions in the statutory EU test cycle: 123-115 g/km.

The new BMW X2 xDrive20d:
fuel consumption in the statutory EU test cycle: 5.0-4.6 l/100 km; CO2 emissions in the statutory EU test cycle: 131-122 g/km.

The new BMW X2 xDrive25d:
fuel consumption in the statutory EU test cycle: 5.1-4.8 l/100 km; CO2 emissions in the statutory EU test cycle: 135-127 g/km.

The new BMW X2 sDrive18i:
fuel consumption in the statutory EU test cycle: 6.0-5.6 l/100 km; CO2 emissions in the statutory EU test cycle: 137-128 g/km.

The new BMW X2 sDrive20i:
fuel consumption in the statutory EU test cycle: 6.1-5.8 l/100 km; CO2 emissions in the statutory EU test cycle: 140-132 g/km.

The new BMW X2 xDrive20i:
fuel consumption in the statutory EU test cycle: 6.6-6.3 l/100 km; CO2 emissions in the statutory EU test cycle: 152-143 g/km.

The new BMW X2 xDrive25e:
fuel consumption in the statutory EU test cycle: 1.9 l/100 km (148.7 mpg imp); electric power consumption in the statutory EU test cycle: 13.7 kWh/100 km; CO2 emissions in the statutory EU test cycle: 43 g/km*.

* The fuel consumption and CO2 emissions figures are determined according to the European Regulation (EC) 715/2007 in the version applicable. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany. The range shown considers the different sizes of the selected wheels/tyres and the selected items of optional equipment, and may vary during configuration.
The values are based on the new WLTP test cycle and translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure comparability between the vehicles. With respect to these vehicles, for vehicle-related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2 emissions, the CO2 values may differ from the values stated here (depending on national legislation).
Further information on official fuel consumption figures and specific CO2 emission values of new passenger cars is included in the following guideline: 'Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen' (Guide to the fuel economy, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), which can be obtained free of charge from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at https://www.dat.de/co2/.

*Данните за разхода на гориво, СО2-емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и за сравнение - преизчислени по NEDC . При тези автомобили за изчислението на данъци и други свързани с автомобила данни, които са свързани (и) с СО2-емисиите, могат да важат стойности, различни от упоменатите тук.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

OUR ALL-NEW FULLY ELECTRIC TRIO.

01 June 2021. Here you can see the webcast of the event "Our all-new fully electric trio: BMW iX, BMW i4 and the first fully electric BMW M".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Технически данни на новото MINI Countryman, в сила от юли 2020.
09.06.2020
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.