Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Дигитално, иновативно, различно: BMW Group представя #NEXTGen 2020 на https://www.bmw.com/NEXTGen.

BMW Group се стреми активно да оформя и движи, не само мобилността на бъдещето, но и нейното представяне пред света. През 2019 г. компанията за първи път организира събитието #NEXTGen в изцяло нов, нетрадиционен формат. В тазгодишното издание BMW Group прави още една изумителна крачка напред. #NEXTGen 2020 предлага уникален поглед напред към бъдещето на мобилността, като предоставя поглед в дълбочина, както никога досега, зад кулисите на баварския автомобилен производител.

Технологии
·
Корпоративни
·
#NEXTGen
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(1x, ~1,57 MB)
  • Платформата #NEXTGen 2020 представя процеса на разработване на новото BMW iNEXT, дни преди неговата световна премиера в забавен “docutainment ” формат.
  • Световни премиери от MINI и BMW Motorrad.
  • Задълбочено представяне и преглед на технологии, продукти и сътрудничества на BMW Group.

 

BMW Group се стреми активно да оформя и движи, не само мобилността на бъдещето, но комуникацията. През 2019 г. компанията за първи път организира събитието #NEXTGen в изцяло нов, нетрадиционен формат. В тазгодишното издание BMW Group прави още една изумителна крачка напред. #NEXTGen 2020 предлага уникален поглед напред към бъдещето на мобилността, като предоставя поглед в дълбочина, както никога досега, зад кулисите на баварския автомобилен производител. Централна роля в представянето има шестсерийната поредица „Chasing iNEXT“, която разкрива развойния процес на BMW iNEXT по пътя към световната премиера на неговия дизайн. Поредицата, в жанра docutainment, ще бъде достъпна за гледане в цял свят на редица езици от 16:00 ч. (CET) на 10 ноември на https://www.bmw.com/NEXTGen.

В тазгодишния изцяло дигитален формат #NEXTGen предлага още видео клипове, предлагащи поглед в дълбочина на научноизследователската и развойната дейност, извършена от BMW Group, като също така разглежда някои от широкообхватните сътрудничества на компанията. Освен световната премиера на дизайна на BMW iNEXT, в програмата на събитието са включени  премиери от MINI и BMW Motorrad.

Събитието #NEXTGen 2020 е разделено на различни онлайн формати. Всичко започва с поредицата „Chasing iNEXT“, направена в стила на стрийминг услугите. Шестте забавни епизода, продуцирани от базираната в Кьолн компания btf (bildundtonfabrik, чиято работа включва „Как да продавате наркотици онлайн (бързо)“), са информативни, игриви, забавни, иронични и - в много случаи - изненадващи. Екипът преследва всякакви различни отдели в BMW Group, търсейки BMW iNEXT, чийто окончателен дизайн ще бъде разкрит за първи път в 14:00 ч. (CET) на 11 ноември на https://www.bmw.com/ NEXTGen. Серията показва BMW Group, нейните служители и технологиите, които стои зад новия флагман на компанията от чисто нова гледна точка. Това включва необичайна представа за работата на BMW Group, както и някои неочаквани моменти с международни звезди. Саундтракът за поредицата, например, идва от композитора на филми и носител на Оскар Ханс Цимер.

Вторият онлайн формат включва т.нар. deep dive или видео съдържание с по-детайлна информация, включително данни и графики. Тези изключително информативни клипове, обхващащи тематичните области: дизайн, виртуално сътрудничество, свързаност, системи за електрическо задвижване, изкуствен интелект и симулация на шофиране, предлагат на зрителя факти, цифри и по-задълбочено съдържание, за един безпрецедентен поглед зад кулисите BMW Group. Как баварците развиват автомобила на бъдещето в рамките на своята международна мрежа, каква е тяхната движеща сила, какви са технологиите на следващото десетилетие?

Освен разкриването на BMW iNEXT на 11 ноември от 15:00 ч., списъкът в програмата са включени световни премиери на BMW Motorrad на 11 ноември от 11:00 ч. и от MINI на 17 ноември от 15:00 ч.

В допълнение към всичко това, #NEXTGen 2020 подчертава и успешното сътрудничество на BMW Group в различни области: като кооперацията с популярния нюйоркски лейбъл за “street wear” (улично облекло) Kith и с някои от най-добрите световни отбори по спортни игри и най-успешните SIM състезатели или участието на компанията в разработването на електрифицирания костюм на BMW i, който австриецът Петер Залцман използва, за да направи първия в света полет на  човек, носещ електрически костюм.

Междусекторният обмен е друга фоку тема на събитието. Дискусията „Двигатели на промяна“ ще разгледа, наред с други неща, как лидерството движи трансформацията и развитието. А в #NEXTGen Moving Tomorrow Pitch, който беше отворен за студенти, асистенти и преподаватели в най-добрите университети и изследователски институти по целия свят, тримата финалисти ще представят своите визии за устойчива и индивидуална премиум мобилност през 2040 година.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733, F:  +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2019 г. BMW Group е реализирала над 2.5 млн. автомобила и над 175 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2019 г. е приблизително 7.118 млрд. евро при приходи от 104 210 млрд. евро. Към 31 декември 2019 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 126 016 служители. 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Технически данни на новото MINI Countryman, в сила от юли 2020.
09.06.2020
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.