Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Новият филм „The Drop“ отново кани световната BMW M общност в „M Town“.

Дигиталната кампания за бленуваното виртуалното място за емоционални BMW M моменти представя уникати и бъдещи модели. Голяма част от заснемането на кампанията се случва София

Автомобили BMW M
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: +359-2-80-607-33

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(30x, ~54,18 MB)
  More below article text

„Welcome to M Town“: BMW M GmbH продължава своята дигитална кампания с нов филм за виртуалното място за копнеж на световната BMW M общност. „The Drop“ отново отвежда ентусиастите на мощността и Petrolheads в „M Town“, където от 2018 година всичко се върти около най-мощните букви на света и където животът е посветен на страстта по високата динамика. Режисьорът Мики Зюлцер, който още преди 2 години отговаря за култовите клипове за особеното светоусещане в „M Town“, този път представя широката палитра от актуалните BMW M модели с особено ярки цветове и интегрира специални модели от Heritage флотилията на BMW M като например едно червено BMW E30 M3.

„‚M Town‘ е най-успешната дигитална кампания на BMW M GmbH, най-вече заради активното участие и помощ на цялата BMW M общност по света. Този ентусиазъм и тази идентификация осигуряват онова особено усещане, което прави BMW M толкова уникално. Заради това ние се радваме да продължим тази история на успеха със следващия си филм и да осигурим и поглед към бъдещето“, каза Лотар Шупе, Director Global Sales and Marketing BMW M.

Още от 2018 година „M Town“ е социалната и дигитална комуникационна платформа на почитателите на BMW M от целия свят, които могат да се регистрират на bmw-m.com като жители на „M Town“ и да получат дигитален, индивидуален BMW M паспорт. „M Town“ е олицетворение на уникален Storytelling, оригинални онлайн видеоклипове, множество креативни артикули в BMW M Town Merchandising Shop и множество събития по цялото земно кълбо. Посетителите на BMW Welt в Мюнхен получават напълно реално впечатление от „M Town“ върху специално подготвена изложбена площ от 180 м2.

В новият филм „The Drop“, също както и в досегашните, главните роли се изпълняват от множество BMW M автомобили. В „The Drop“ участват общо 18 автомобила от актуалната моделна гама на BMW M GmbH. Представени са както изключителни High-Performance автомобили като BMW M2 CS (среден разход на гориво: 10,4 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 238 г/км), така и BMW M8 Гран Купе (среден разход на гориво: 10,7 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 244 г/км). В допълнение към някои скрити акценти, роли във филма имат и специални уникати като BMW M2 by FUTURA2000 и BMW M3 Pickup, което доставя електрическа зарядна станция. С това BMW M GmbH осигурява поглед към електризиращото бъдеще и за пръв път във филм за „M Town“ комбинира утопия с реалното бъдеще. Още през 2021 година ще бъде представен Performance вариант на новото BMW i4 като първият електрифициран модел на BMW M, ще го последват и други електрифицирани High-Performance автомобили.

Главният герой на филма, в който участват и известни известни инфлуенсъри от автомобилната сцена, е едно червено BMW E30 M3 от автопарка на BMW M Heritage. Освен това са представени и класически модели на BMW M GmbH като BMW M3 GTS, BMW M3 CRT, BMW M4 GTS и BMW Серия 1 M Купе.

В съответствие с духа на общността, новият филм показва не само автомобили от колекцията на BMW M GmbH, но и на граждани на „M Town”. Членове на BMW M общността в България предоставят собствени автомобили за снимките.     

Снимачният процес в София се провежда в пълна секретност, в рамките на 3 дни, като за целта са затворени няколко големи булеварда в София, сред които бул. Копенхаген, бул. Драган Цанков, както и емблематичната ул. Съборна в центъра на града.

 

Агенции

Криейтив: Jung von Matt

Продуцент: Zauberberg Productions

Режисьор: Мики Зюлцер

 

BMW Group България Корпоративни комуникации: 

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733, F:  +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

         

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2019 г. BMW Group е реализирала над 2.5 млн. автомобила и над 175 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2019 г. е приблизително 7.118 млрд. евро при приходи от 104 210 млрд. евро. Към 31 декември 2019 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 126 016 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

BMW M2 CS:
Комбиниран разход: 10.4 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 238 г/км*.
BMW M8 Gran Coupe:
Комбиниран разход: 10.7 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 244 г/км*.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.