Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Свържете се с вашето MINI чрез новото поколение мобилно приложениe.

Вече налично на 30 европейски пазара и в Корея • Новите услуги подпомагат индивидуалната електрическа мобилност • Интуитивен User Experience и нов дизайн • До средата на 2021 година ще се предлага в над 40 държави

Технологии
·
Концепции за информационно-развлекателни системи и управление
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(4x, ~107,87 MB)

С помощта на 4G-SIM карта и MINI Connected App още от 2018 година MINI предлага на своите клиенти пълна свързаност между смартфона и автомобила. От днес за клиентите на 30 европейски пазара и Корея е на разположение и новото поколение приложения: MINI App с нов дизайн, по-интуитивен и опростен потребителски интерфейс и нови услуги за подпомагане на индивидуалната електрическа мобилност.

„С новото поколение приложения ние правим поредната стъпка към оформлението на дигиталното изживяване на клиентите и с него ние отговаряме на повишените изисквания към дигиталните услуги и функции“, казва Петер Хенрих, Senior Vice President BMW Group Connected Company Customer. „С My BMW App и MINI App ние напълно интегрираме нашите автомобили в дигиталния лайфстайл на нашите клиенти. Приложенията предлагат множество полезни функции както за всекидневната употреба на автомобила, така и за индивидуалното взаимодействие с нас като марка, което ние развиваме последователно.“

Щефан Дурах, Senior Vice President BMW Group Connected Company Development, Technical Operations, допълва: „My BMW и MINI App поставят нов стандарт за лесно използване, сигурност и надеждност. Обратната връзка и поведението на потребителите на предишното поколение приложения беше от основно значение за нас в процеса на разработка. И двете приложения съдържат популярни и често използвани функции, а новата платформа ни предлага възможност непрекъснато да разширяваме обхвата на функциите и да ги допълваме в съответствие с потребностите на клиентите."

Функции и акценти на MINI App

• ДИРЕКТЕН ДОСТЪП ДО СТАТУСА И ФУНКЦИИТЕ НА АВТОМОБИЛА

MINI App е новият универсален интерфейс за автомобила. То показва информации за статуса на автомобила, като при нужда позволява достъп до Remote Services като например локализация на автомобила или заключване и отключване на вратите.  

• Практични навигационни функции.

Интегрираната функция за търсене позволява лесно откриване на цели и директното им изпращане от приложението към навигационната система на автомобила. Възможно е и прехвърлянето на цели от приложения на други производители. Картата изобразява актуалната ситуация на пътя, бензиностанциите и зарядните станции, както и възможностите за паркиране.

• ИНТЕЛИГЕНТНИ УСЛУГИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ МОБИЛЕН ЛАЙФСТАЙЛ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.  

Приложението предлага нови услуги за MINI Countryman Plug-In хибрид и напълно електрическото MINI Cooper SE, напр. за подобрен преглед на електрическия пробег, статуса и историята на зареждането. С помощта на таймера за зареждане и климатизация клиентите могат да оптимизират процеса на зареждане, като дефинират определени периоди и часове на потегляне. Освен това автомобилът може да бъде кондициониран предварително (например чрез затопляне през зимата или охлаждане през лятото) с цел повишаване на комфорта.

• НАЙ-КРАТКИЯТ ПЪТ ДО MINI СЕРВИЗ.

MINI App позволява директен контакт със Сервизния партньор на MINI и клиентите могат постоянно да следят и нуждата от сервизно обслужване на техния автомобил. При необходимост е възможно и директно уговаряне на час за сервизно обслужване през приложението. При проблеми с автомобила през приложението се осигурява връзка с MINI Road Assistance. При дадено разрешение сервизният персонал вижда местоположението на автомобила и неговият статус, за да може незабавно да се осигури помощ. В същото време клиентите ще могат да следят и придвижването на сервизния автомобил.

Чрез приложението е възможно и лесно свързване с MINI Online Shop. 

Приложенията (MINI App и My BMW) от ново поколение могат да бъдат изтеглени безплатно от Google Play Store и Apple App Store. До средата на 2021 година MINI App ще е налично на 23 езика и в над 40 държави.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации: 

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733, F:  +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

         

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2019 г. BMW Group е реализирала над 2.5 млн. автомобила и над 175 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2019 г. е приблизително 7.118 млрд. евро при приходи от 104 210 млрд. евро. Към 31 декември 2019 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 126 016 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group

 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Технически данни на новото MINI Countryman, в сила от юли 2020.
09.06.2020
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.